Sari la conținut

ALEXIA 0785805587 slim inalta

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Disponibila! Wttp tel sau sms!

1fin 150 lei 30min

1h 2 fin oral pro/nep in functie de igiena, sex normal diferite (nu fac fin cim , nu fac cob)pozitii,masaj si mici fantezii 300 lei

Footfetsh 50 extra

Masaj prostata 50 extra

Dominare 400 lei totul inclus! U,S ..

Deplasare 100€ h depinde de zona! Programrea se face 1h inainte sau 30 min si stabilim daca totul este ok! Se confirma cu 30 min inainte!💋*0769833763*

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator mc hammer
Reputație: 0

Horror, sa va iau in pula mea da 24 pa sclavii astia care i-au dat note mari

Ba rasule, dau cat vreau la fata asta. Daca va prind prin oras dau cu scuterul meu electric peste voi, sa simtiti furia unui motor Bosch de 3KW. Baaaa, trishtilor, va calc in viteza maxima!

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Am fost la Alexia de mai multe ori in trecut.

Activeaza intr-o garsoniera la parterul unui bloc pe langa Mall Vitan. Pentru amatorii de fete slim naturale, este o fata de nota 9,5 comparativ cu pretul cerut. Cu mine este foarte vorbareata, simpatica si cu mult angajament. Cateodata in locatie mai activau si alte fete. ( se putea in 3)

Serviciile prestate sunt cele mentionate, iar calitatea lor pe cumulat este de 9.

Pentru mine este de revenit.

• Like 2
Link spre comentariu

Am fost la Alexia de mai multe ori in trecut.

Activeaza intr-o garsoniera la parterul unui bloc pe langa Mall Vitan. Pentru amatorii de fete slim naturale, este o fata de nota 9,5 comparativ cu pretul cerut. Cu mine este foarte vorbareata, simpatica si cu mult angajament. Cateodata in locatie mai activau si alte fete. ( se putea in 3)

Serviciile prestate sunt cele mentionate, iar calitatea lor pe cumulat este de 9.

Pentru mine este de revenit.

😘😘😘😘pup
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...