Sari la conținut

ALEXIA 0785805587 slim inalta

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Pe ploaia aia de vineri, mi-am luat inima in dinți si am căutat-o pe Alexia. Am primit răspunsul ei aproape imediat si am stabilit de comun acord ora la care urma sa mă prezint in zona.

Ajuns in fata blocului, am primit telefonic si restul detaliilor adresei si m-am prezentat ud leoarcă in fata ușii. … si apoi, am cunoscut-o pe Alexia.

Arata tare bine in poze, însă in realitate este parca mai frumoasa. S-a scris in toate recenziile despre corpul ei deosebit, așa cu nu voi insista, e o frumusețe.

Nu mă așteptam sa aibă un chip atât de frumos si expresiv. Cred ca poate scoate un om din cele mai negre gânduri doar zâmbindu-i.

E foarte naturala, are simțul umorului, s-a pliat ușor pe orice am discutat, dezinvolta, dezghețata, implicata, are inițiativa, am simțit ca e important pentru ea ca sa mă simt bine.

Note:

Locația: 9 E ușor accesibila, suficient de spațioasa, curata, dotata cu tot ce ii trebuie, mobilata frumos. Nu am prea fost atent la amănunte legate de acest aspect, eram cu ochii pe zâmbetul ei.

Aspect: 10. O femeie frumoasa toata, din cap pana in vârful degetelor de la picioare. Din punctul meu de vedere trebuie sa fii cârcotaș sa ii găsești vreun cusur.

Atitudine: 10. Cum am spus mai sus, se străduiește sa te simți bine.

GFE: 9,5 Cred ca as veni la ea doar sa stau la povesti, are un fel de a vorbi… ritmul parca e ardelenesc (nu se grăbește când pronunța cuvintele așa ca regățenii); parcă are un ușor accent moldovenesc.

Mi-a plăcut tare mult sa o sărut si răspunsul ei.

Igiena: - 10, no comment, totul ok

Oral: 9 - are o tehnica cu care eu nu m-am mai întâlnit pana acum, a fost ceva deosebit.

Normal: - 9: activa, implicata.

Am achitat 300 lei pentru 1 ora.

In concluzie: - mă felicit călduros ca am ajuns la ea. Am avut o experiența deosebita alături de o femeie delicioasa. Cu voia ei, voi reveni.

Mulțumesc Alexia!

iti multumesc frumos !🥰esti dragut! Te mai astept cu drag ,sigur! 😘
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Alexia..poti sa imi spui si mie ce inseamna Cim?

CIM = cum in mouth = finalizare orală

Postat

la ce ora sa vin sa faci scato?....si unde iti place sa face scato deobicei?..fata corp sau in gura? imi raspunzi si mie te rog frumos.

auzi nu ti se pare ca te dai in spectacol? ...sincer daca vezi ca nu te bag in seama...nu stiu de ce insisti

Te rog eu nu mai imi scrie,deloc!!!!

• Like 3
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
  • Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9
Postat

Disponibila🥰🥰🥰

😘😘😘🌹🌹🌹
  • Like 2
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...