Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 29, 2018 Postat Mai 29, 2018 anuntdoamna matura cu forme te astept la mine in locatie pt un masaj bun. Pret intre 150 si 200. Am 50 de ani,1.67,76 kg, satena. Locatie curata. Zona Obor. A fost cineva ?
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 5, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Postat Noiembrie 5, 2019 Am fost de citeva ori si masajul este ok ,am probleme cu spatele si picioarele,conduc mult.AM dat 200 .Utima oara am cumparat 2 sedinte sa ma relaxez total si m.am relaxat.Mi s.a facut masaj o ora si...Apoi am fumat o tigara si am baut o cafea (cumparasem 2 cafele si bomboane).Ea nu a baut cafeaua dar s.a jucat cu ea si cu bomboanele...Si,la sfirsit am primit si masajul total asteptat.Totul pe masa de masaj.Genul pasiv ea.
carolanjou Reputație: 597 Postat Noiembrie 20, 2019 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Noiembrie 20, 2019 Am fost de citeva ori si masajul este ok ,am probleme cu spatele si picioarele,conduc mult.AM dat 200 .Utima oara am cumparat 2 sedinte sa ma relaxez total si m.am relaxat.Mi s.a facut masaj o ora si...Apoi am fumat o tigara si am baut o cafea (cumparasem 2 cafele si bomboane).Ea nu a baut cafeaua dar s.a jucat cu ea si cu bomboanele...Si,la sfirsit am primit si masajul total asteptat.Totul pe masa de masaj.Genul pasiv ea.Vise taica , vise
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 20, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Postat Noiembrie 20, 2019 se gaseste cîte un prost sa vorbească raportîndu.se la el.Repet a mai oară sunt maseuze bătrîne,tinere,urîte sau frumoase care fac doar masaj si finalizare prin tehnici si le dau 150.daca face si sex dau cît vreau .Dar i se pune unui dobitoc pata si comentează.La alea care doar o freacă si iau 150 zdreanță asta care se crede ciocolata nu comentează.Tare as vrea sa vad ce limbist esti.
alexandru 45 Reputație: 5 Postat Noiembrie 21, 2019 Oras:Tartasesti Oras:Tartasesti Postat Noiembrie 21, 2019 Si am uitat sa specific eu am facut recenzie pt 0740...nu stiu al cui este nr 0741 si nu stiu cum de a aparut aici.Persoana la care ma duc nu stiu sa fi fost vreodată la Obor.Întrebată mi.a răspuns ca nu si nu cunoaste nr.oricum,pe aici...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum