Sari la conținut

Blonda Discreta Lipovei 0730807579 / 0724454336

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

,,sal.. in anunturi nimfomane 2 poze mai noi defat apare una si aici pe profl ,cand gasesc un fotograf amator am sa mi fac si poze ,, am destule deocamdata si inca am cautare si cu ce am..poze se fac atunci cand nu mai te cauta nimeni mai noi sau sa pari noua ,nu m am sckimbat prea mult sa mi fac altele....... :)

• Oras:timisoara
Postat

Salutare

Am fost si eu la Blonda discreta acum vreo cateva saptamani in urma.Am sunat-o pe unul dintre numerele de telefon din titlu,a raspuns imediat,mi-a explicat ca face protejat totul,am fost de accord si in 30 de minute am fost la ea.

Locatia ii in zona Lipovei,pe fosta strada Borzesti..…cine vrea sa mearga ii explica fata mai exact.Sta la etajul 4 intr-o garsoniera facuta din uscatorie.Are un pat dar nu este deschis,actiunea se desfasoara pe niste paturi intinse peste covor…

Despre aspectul fizic nu cred ca ii cazul sa va povestesc,fata are destule poze…si sunt si recente…Sanii nu sunt mari dar sunt tari..placuti la atingere,pielea fina,igiena ireprosabila…Atitudinea ei a fost ok,comunicativa,nu s-a grabit.A inceput cu un oral destul de bun,iar mai apoi am trecut la normal,unde am schimbat mai multe pozitii…..se misca destul de bine daca o lasi deasupra…..geme cam fals dupa parerea mea,bine macar ca nu si la un volum ridicat,doar nu isi zice degeaba Blonda discreta… :laugh2

Locatie:8—este curat,dar lipsa patului ii un dezavantaj…la dus nu am fost pentru ca veneam de acasa si eram proaspat dusuit…

Igiena si corp:8—igiena ireprosabila,mirosea bine,pielea catifelata…corpul este ok,sanii medii,tari,placuti la atingere..la fata arata bine…

Prestatia:8—oral,destul de bine executat..protejat..

Prestatia:8—normal,se misca bine,accepta diferite pozitii..

Atitudine:9—vrea sa te simti bine,comunicativa..

Halatul a fost 100 lei/30 min 1 singura finalizare…

Eu sincer as mai merge la ea,mi-a placut..... :clapp

• Like 4
Postat

daca vreodata va face si neprotejat oralul, merg si eu

Postat

fiecare cu durerea lui :)

eu cand se intoarce la super forma din 2013 am ramas fixat pe pozele alea,

rabdare si nadejde 

Postat

Am eu un aparat f bun daca te intorci la kg din prima poza ( din cele 3 de mai sus ) iti fac cate poze vrei si actiune :)

Postat

sunt bine si asa cum sunt nu conteaza ca am kile in plus ma vor caquta cei ce ma prefera asa pufoasa si delicioasa :wink2 ,incearca ma si vei trage concluzia,sau poate nu .....?

• Like 1
Postat

Cred ca esti si acum delicioasa dar dupa ce am vazut maximul de anul trecut jinduiesc la ce-i mai bun de la tine.

Vad ca la avatar tii o poza cam cam retro  :)

Postat

pfff,,ai fost la mine vreodata ,ca sa ai pretentii ,ma cunosti putin :350x ????anul trecum am fost mult mai ,,apetisanta ,,acum sunt ok pt kilogramele pe care le am in posesie.bye bye :kiss2

• Like 1
Postat

pai daca pui ceva poze noi ...mai de actualitate ca sa zic asa ca nu e cine stie ce mare scofala poate mai castigi noi admiratori , de exemplu eu...daca e asa, sa stie si altii la ce sa baga daca e sa apeleze la serviciile tale...am zis-o doar sub o forma de sugestie , nu cu rautate , sa nu fiu inteles gresit , de aia e forum sa discutam inainte ce si cum...

Postat

Am sunato intr.o zi pt o programare foarte sictirita mi.a raspuns am spus ca vin la ea ma intrebat ce vreau am zis un masaj cu finalizare ma intrebat finalizare cum am zis contact normal. Mi.a zis suctirita normal vrei...? Sunama luni acuma nu. Dupa parerea mea e de evitat .

• Oras:in cantareata cheala
Postat

Am sunato intr.o zi pt o programare foarte sictirita mi.a raspuns am spus ca vin la ea ma intrebat ce vreau am zis un masaj cu finalizare ma intrebat finalizare cum am zis contact normal. Mi.a zis suctirita normal vrei...? Sunama luni acuma nu. Dupa parerea mea e de evitat .

Asta e stilul ei, are probleme de comunicare la telefon. :laugh2

In schimb daca ai rabdare si ajungi la ea serviciile sunt bune, chiar daca nu ofera prea multe.

Postat

pai normal eram la ciclu ce ai fi vrut , sa ti fac o labutza fericita :laugh2 ??,repede la evitat cu idee parca ai venit si nu ti am storso ca pe o lamaie,as face coada la usa cati curiosi ma suna si fara fapte doar vorbe e de uni la tel,chestie de marcketing asa se ajunge putina rabdare  draga cata ca vei fi multumit .

Postat

La cum vorbesti de marketing ai acelasi principi ca si una de la intrarea in severin . Sti tu parcarea aia mare . Cu tot respectul dar nu procedezi ok. Fi profesionista

Postat

Sal, am dreptul sa mi selectez clientii ,nu cunosc nici o parcare din severin nu sunt olteanca .nu pot primi pe toti cei ce ma suna si nu carespund criteriilor.sunt ffoarte profesionista si nu dau gresh  .va salut :kiss2 

• Like 2
Postat

Sal, am dreptul sa mi selectez clientii ,nu cunosc nici o parcare din severin nu sunt olteanca .nu pot primi pe toti cei ce ma suna si nu carespund criteriilor.sunt ffoarte profesionista si nu dau gresh  .va salut :kiss2 

Asa da!

Postat

ce bine ca exista forumul asta, cati bani de benzina scutesc ...

Postat

ce bine ca exista forumul asta, cati bani de benzina scutesc ...

E ok domnisoara, eu zic sa mergi macar o data la ea.

Postat

Daca merge careva la ea ... il rog personal sa se induplece si sa ii duca si un abecedar ... basics for start  ;)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...