cata-vdo Reputație: 3 Postat Ianuarie 8, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Ianuarie 8, 2015 Daca merge careva la ea ... il rog personal sa se induplece si sa ii duca si un abecedar ... basics for start Da No !
augustus. Reputație: 22 Postat Iunie 3, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 3, 2015 Mai demult am fost pe la ea de citeva ori, avea fixurile ei cu igiena dusa in extrem si cu posibilitatile de a lua orice fel de boala...Dar per ansamblu eram multumit. Facea masaj foarte bun.As mai trece pe la ea, am mai sunat-o, dar are telefoanele inchise. Vad ca ultima ei intrare pe forum e cu o luna jumate in urma, deci nu prea activeaza pe aici.Stie cineva ceva despre ea ?O fi avind un alt nr de telefon ? Sau messenger ? PS. Blondie, da si tu un semn daca intri si vezi postarea asta.
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Iunie 3, 2015 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Iunie 3, 2015 Mai demult am fost pe la ea de citeva ori, avea fixurile ei cu igiena dusa in extrem si cu posibilitatile de a lua orice fel de boala...Dar per ansamblu eram multumit. Facea masaj foarte bun.As mai trece pe la ea, am mai sunat-o, dar are telefoanele inchise. Vad ca ultima ei intrare pe forum e cu o luna jumate in urma, deci nu prea activeaza pe aici.Stie cineva ceva despre ea ?O fi avind un alt nr de telefon ? Sau messenger ? PS. Blondie, da si tu un semn daca intri si vezi postarea asta. Cred ca e plecata dincolo(stiu ca avea planuri din astea), nici eu nu am mai vorbit cu ea de ceva vreme.
cata-vdo Reputație: 3 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 4, 2015 Fff bne cu o centurista made in severin in minus.
eugeneionesco Reputație: 711 Postat Iunie 5, 2015 Oras:in cantareata cheala Oras:in cantareata cheala Postat Iunie 5, 2015 Fff bne cu o centurista made in severin in minus. Vorbesti de altcineva, blonda e moldoveanca.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum