alice2639 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 5, 2013 Bună, mă numesc Alice şi sunt nou venită în oraşul tău, sunt brunetă, cât se poate de sexy şi ofer companie domnilor generoşi. Tel.: 0736/485527
maxxx80 Reputație: 233 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Martie 5, 2013 buna alice si bine ai venit printre noi. asteptam o detaliere a serviciilor pe care le oferi precum si ceva poze cu tine
alice2639 Reputație: 0 Postat Martie 5, 2013 Oras:Brasov Oras:Brasov Autor Postat Martie 5, 2013 Nume – aliceTelefon - 0736485527Varsta - 20Culoarea parului - brunetaCuloarea ochilor - capruiInaltime – 1.60Greutate - 45Sani - mediiZona –la telefonTarife : O finalizare 100ron/150 ron oraDisponibilitate – 9-23Sex normal - daSex oral - daSex oral fara prezervativ - nuSex anal - nuDeepthroath - nuFinalizare in gura - nuFinalizare pe corp - daSex intre sani - da69 - nuGFE - depindeMasturbare - daShow lesby -nuSex in grup - nuRaspund la nr. privat : Nu
ADY87 Reputație: -1 Postat Martie 5, 2013 Oras:brasov Oras:brasov Postat Martie 5, 2013 Salut e prima oara cand postez...am fost aseara si credeti-ma o sa mai revin...te face sa te simti special...poop Alice
maxxx80 Reputație: 233 Postat Martie 5, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Martie 5, 2013 Salut e prima oara cand postez...am fost aseara si credeti-ma o sa mai revin...te face sa te simti special...poop Alicesalutare ady87 povestestene si noua cum ai dat de domnisoara . ea sa inscris azi pe forum ca si tine de altfel. are anunturi si pe altundeva? si chiar daca esti nou asteptam o recenzie regulamentara daca tot ai vizitat-oPS la o cautare pe google al nr de telefon nu am gasit nimic deci................
talibanu Reputație: 9696 Postat Martie 5, 2013 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Martie 5, 2013 Salut e prima oara cand postez...am fost aseara si credeti-ma o sa mai revin...te face sa te simti special...poop AliceDaca tot i-ai facut vizita domnisoarei, te rog sa incerci sa faci o recenzie ca la regulament. Multumesc.
pulicicafrumusica Reputație: -3 Postat Noiembrie 13, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Brasov Telefon: [email protected] Oras:Brasov Postat Noiembrie 13, 2014 poze nu ai
taypay Reputație: 84 Postat Noiembrie 17, 2014 Postat Noiembrie 17, 2014 Numarul format nu este valabil!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum