zamolxis one Reputație: -39 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Postat Iunie 1, 2018 Mentionati orasul vostru favorit in care doriti sa ajungeti.Sunt curios ce gusturi au romanii.Poate sa fie oras sau un loc anume care sa reprezinte ceva din punct de vedere istoric,geografic etc. Astept si parerea fetelor
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 M-as reintoarce (poate chiar anul asta) cu mare drag in Bologna, Milano, Venetia. As mai vrea sa revad candva Petra, Cairo, Ierusalim. As vrea sa ajung in Tibet, la Lhasa, la Buenos Aires, la Havana, in Montevideo, Machu-Picchu, in Yelowstone National Park si in Yosemites National Park pentru fotografie de peisaj, la Miami, Hobart si la Sidney pentru plaja si balaceala si in alte cateva locuri istorice de pe glob. Apropo, nu e rau ca ai deschis topicul asta, dar... cum ramane cu fetele, pana una alta ? :laugh2 :laugh2
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Mentionati orasul vostru favorit in care doriti sa ajungeti.Sunt curios ce gusturi au romanii.Poate sa fie oras sau un loc anume care sa reprezinte ceva din punct de vedere istoric,geografic etc. Astept si parerea fetelor Piatra Neamț....poza este făcută în Las Vegas ? :)
zamolxis one Reputație: -39 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Iunie 1, 2018 Piatra Neamț....poza este făcută în Las Vegas ? :)Da,am fost intr-o excursie cateva zile.Puteti spune si orase de pe glob,am uitat sa fac aceasta precizare.Am fost in Piatra Neamt de 2 ori.
zamolxis one Reputație: -39 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Iunie 1, 2018 M-as reintoarce (poate chiar anul asta) cu mare drag in Bologna, Milano, Venetia. As mai vrea sa revad candva Petra, Cairo, Ierusalim. As vrea sa ajung in Tibet, la Lhasa, la Buenos Aires, la Havana, in Montevideo, Machu-Picchu, in Yelowstone National Park si in Yosemites National Park pentru fotografie de peisaj, la Miami, Hobart si la Sidney pentru plaja si balaceala si in alte cateva locuri istorice de pe glob. Apropo, nu e rau ca ai deschis topicul asta, dar... cum ramane cu fetele, pana una alta ? :laugh2 :laugh2Am fost acum o luna la Yellowstone si Yosemite
zamolxis one Reputație: -39 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Iunie 1, 2018 Urmeaza peste 2 saptamani Rainier National Park
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Maramureș..cea mai frumoasă zonă...zic 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Am fost acum o luna la Yellowstone si Yosemite ce ai folosit ca sa ajungi acolo? chrome, firefox ? 4
zamolxis one Reputație: -39 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Iunie 1, 2018 ce ai folosit ca sa ajungi acolo? chrome, firefox ?Capul ;) 1
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Plimbativa fraților o viață aveți e păcat zău 1
zamolxis one Reputație: -39 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Iunie 1, 2018 apeste?Imi place pescuitul doar ca nu lucrez in domeniu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Plimbativa fraților o viață aveți e păcat zău ce sa te mai plimbi, e cu risc major. se mai arunca unu in aer, mai o detonare, mai o decapitare. 1
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Am fost acum o luna la Yellowstone si YosemiteNu uita de Cheile Nerei :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 Imi place pescuitul doar ca nu lucrez in domeniu. pacat, te ajuta sa te dezvolti in viata.
zamolxis one Reputație: -39 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Iunie 1, 2018 pacat, te ajuta sa te dezvolti in viata.Da,iti dezvolta forta de tragere.
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Iunie 1, 2018 Postat Iunie 1, 2018 ce sa te mai plimbi, e cu risc major. se mai arunca unu in aer, mai o detonare, mai o decapitare. corpul tau cere multă adrenalină
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 1, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 1, 2018 Urmeaza peste 2 saptamani Rainier National ParkLa Falastoaca ai fost? 2
money_talks Reputație: -236 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iunie 1, 2018 Eu mi-as dori sa vizitez Lehliu Sat si Ciulnita Gara :) 2
zamolxis one Reputație: -39 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Menlo Park,California Oras:Menlo Park,California Autor Postat Iunie 1, 2018 La Falastoaca ai fost?La Cacana o sa ma duc
bubulinu1 Reputație: 172 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Baia Mare Oras:Baia Mare Postat Iunie 1, 2018 Maramureș..cea mai frumoasă zonă...zicDe acord cu tine .....dar de ce nu ne vizitezi atunci?
totokarim Reputație: 949 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Drumul Taberei Oras:Drumul Taberei Postat Iunie 2, 2018 În Cecenia
ruzckov Reputație: 187 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iunie 2, 2018 In Valcea se zice ca e Vis
ruzckov Reputație: 187 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Iunie 2, 2018 In Valcea se zice ca e de Vis
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum