black29 Reputație: 460 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 3, 2018 In banca, e director. Dar ii pasionat de pizdă, are pretenții dar daca te vede că te daruiesti cu multa voluptate...accepta sa te futa. Vrei sa ma jignesti sau esti interesata? Oricum are o gagica geloasa care nu il lasa sa iasa singur cu mine de frica că-si face amante din cercul meu de prieteni.E pe " barosaneala "...don juan adevarat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 Nu. Ma amuză prostii, supunerea lor este unicat in lume. Sunt constienta ca nu voi avea vreodata acces la acel afect care ii ține incorsetati si învăț pe pielea lor ceea ce mie nu-mi este dat.Facebook, fraiere...voila traducerea! Pui ignoranței astea pe rand sa-si manifeste turbarea si-apoi căutați la mine ceea ce se gaseste doar in voi? O asemenea confuzie...e stupid! Lasa ca esti tu desteapta pentru noi toti. Nu-mi cunosti ambitia, fiecare zi a ta aici o sa fie memorabila... :laugh2Uite, mie imi place poza asta, zici ca ti s-a umlatul capul de la prea multa psihanaliza, pardon, prafuri. Si asta de taranca basita in izmene! :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 Avem engros :)))PS: nu si-a sters fb-ul...moare daca ii dispare profilul de fb Intra, nu mai apare. Au ramas doar postarile ei vechi, dar fara link la pagina.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 Nu. Ma amuză prostii, supunerea lor este unicat in lume. Sunt constienta ca nu voi avea vreodata acces la acel afect care ii ține incorsetati si învăț pe pielea lor ceea ce mie nu-mi este dat.Facebook, fraiere...voila traducerea! Pui ignoranței astea pe rand sa-si manifeste turbarea si-apoi căutați la mine ceea ce se gaseste doar in voi? O asemenea confuzie...e stupid! Boss, hai ca te lamuresc eu daca nu a facut-o nimeni. Ai spus ca te amuza prostii. Imi pare rau ca te referi la copii aia 2 cu care tu drogai, tipai si te beseai in natura ca niste cretini !! voilà se scrie corect si te contrazici. PS: Esti o taranca basita si afumata cu aere de diva, care a ajuns la 40 de ani sa se prostitueze de foame ! PSS: Faptul ca tu vezi pe toata lumea proasta in jurul tau si tu esti o eminenta cenusie spune multe despre starea ta patologica :no2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 3, 2018 Asa tata, asa curva!De ce ai sters pagina de facebook? Oricum avem un car de poze cu tine...N-am nici o treaba dragă cu pozele alea, poze fac in fiecare zi...si n-am inchis nimic, e doar limitat accesul de cand proasta de @innesugea si-a făcut circul. Am zis ca in cateva zile voi mai sterge din lista cativa din cei 5000, nu e mare lucru...dar e posibil sa fie supărare pentru unii cam nu o să se mai vadă la loc de cinste printre oamenii mari si vedete. Stai tu linistită, ca tata nu se jenează cu iubirea lui de pizdă si un om ca el e imposibil de jignit, e mai calm decat mine. A lovit o singura data un om si nu cred ca o va mai face vreodată...La cat de urias e, suficient e sa te ridice un pic in aer si sa te zgaltaie din țâțâni! 15 28
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 Uite, mie imi place poza asta, zici ca ti s-a umlatul capul de la prea multa psihanaliza, pardon, prafuri. e! :laugh2😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 Lasa ca esti tu desteapta pentru noi toti. Nu-mi cunosti ambitia, fiecare zi a ta aici o sa fie memorabila... :laugh2Uite, mie imi place poza asta, zici ca ti s-a umlatul capul de la prea multa psihanaliza, pardon, prafuri. Si asta de taranca basita in izmene! :laugh2 Asta arata ca o aurolaca :)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 N-am nici o treaba dragă cu pozele ales, poze fac in fiecare zi...si n-am inchis nimic, e doar limitat accesul de cand proasta de @innesugea si-a făcut circul. Am zis ca in cateva zile voi mai sterge din lista cativa din cei 5000, nu e mare lucru...dar e posibil sa fie supărare pentru unii cam nu o să se mai vadă la loc de cinste printre oamenii mari si vedete.Stai tu linistită, ca tata nu se jenează cu iubirea lui de pizdă si un om ca el e imposibil de jignit, e mai calm decat mine. A lovit o singura data un om si nu cred ca o va mai face vreodată...La cat de urias e, suficient e sa te ridice un pic in aer si sa te zgaltaie din țâțâni! Eu nu am dat numele tau real :)))) doar te-am avertizat . Inaintea mea iti stiau multi altii fb. Dar ca de obicei , tu nu stii decat ines :)))))))))))) saraca, pe bune ,imi e mila de tine..
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 Cu 5.000 de prieteni in lista la ce dracu te mai astepti 😉 ??
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 Intra, nu mai apare. Au ramas doar postarile ei vechi, dar fara link la pagina.Am verificat eu acum profilul ei, nu e sters. Iti spun si de ce nu-l va sterge. Exista multa lume bolnava care s-au atasat de profilul de fb, si fiind multe poze acolo (la care au access cei din lista ei de prieteni) si reprezentand un simbol (in mintea omului bolnav) nu-l va sterge.Profilul e protejat la modul ca trebuie sa fii logata ca sa il vezi. Pentru poze trebuie sa fii in lista ei de prieteni. Oricum am toate pozele ei de pe fb :)))) Later edit: am scos poza ca iar vine Motanul si zgaraie
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 Mai agata si ea cate un taran de -al ei :))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 N-am nici o treaba dragă cu pozele alea, poze fac in fiecare zi...si n-am inchis nimic, e doar limitat accesul de cand proasta de @innesugea si-a făcut circul. Am zis ca in cateva zile voi mai sterge din lista cativa din cei 5000, nu e mare lucru...dar e posibil sa fie supărare pentru unii cam nu o să se mai vadă la loc de cinste printre oamenii mari si vedete. Stai tu linistită, ca tata nu se jenează cu iubirea lui de pizdă si un om ca el e imposibil de jignit, e mai calm decat mine. A lovit o singura data un om si nu cred ca o va mai face vreodată...La cat de urias e, suficient e sa te ridice un pic in aer si sa te zgaltaie din țâțâni! O tii langa cu tac-tu, te-ai simtit. ;) 5000 de persoane?! Cautata mai esti! :laugh2 Am verificat eu acum profilul ei, nu e sters. Iti spun si de ce nu-l va sterge. Exista multa lume bolnava care s-au atasat de profilul de fb, si fiind multe poze acolo (la care au access cei din lista ei de prieteni) si reprezentand un simbol (in mintea omului bolnav) nu-l va sterge.Profilul e protejat la modul ca trebuie sa fii logata ca sa il vezi. Pentru poze trebuie sa fii in lista ei de prieteni. Oricum am toate pozele ei de pe fb :)))) Te-ai bagat si tu in lista, nebunule? :laugh2Stai sa vezi paranoia de acum inainte... :laugh2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 Te-ai bagat si tu in lista, nebunule? :laugh2Stai sa vezi paranoia de acum inainte... :laugh2Nu stie cine sunt...trebuie sa stearga din lista ei de prieteni daca vrea sa dea de mine =)))))
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 3, 2018 Etă pix, sunteți scosi de cand si-a făcut @inessugea balciul...nu mai vorbiti aiurea! 15 28
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 3, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 3, 2018 Hai pa 15 28
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 Etă pix, sunteți scosi de cand si-a făcut @inessugea balciul...nu mai vorbiti aiurea!Bre, eu fiind in lista de prieteni am access la pozele tale ;) Cand postezi poze pe fb ai 3 optiuni: - poze publice - poze pentru lista de prieteni - poze pentru tine si atatDe sus in jos reprezinta nivelul de access ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 Te-ai bagat si tu in lista, nebunule? :laugh2Stai sa vezi paranoia de acum inainte... :laugh2Stai sa vezi cum incepe sa rada din prieteni :))))) ca nu stie care sunt =)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 Nu stie cine sunt...trebuie sa stearga din lista ei de prieteni daca vrea sa dea de mine =))))) :laugh2 Sa-i stearga pe toti, zic. :laugh2 Bre, eu fiind in lista de prieteni am access la pozele tale ;)Cand postezi poze pe fb ai 3 optiuni: - poze publice - poze pentru lista de prieteni - poze pentru tine si atatDe sus in jos reprezinta nivelul de access ;) Ce faci, bre, ii insulti inteligenta? :laugh2 Asta trebuia sa faca doctorate in franceza ei perfecta... :laugh2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 :laugh2 Sa-i stearga pe toti, zic. :laugh2 Ce faci, bre, ii insulti inteligenta? :laugh2 Asta trebuia sa faca doctorate in franceza ei perfecta... :laugh2 le mars du tramvai :))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 le mars du tramvai :)))))) :laugh2 ;)Oha puncte! :slap2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 3, 2018 Tradu in limba romana ! Ms E dependenta de umilinta E dependent de _)_ ba cata atentie ii dati lu asta sa mi vina rau aici daca am vazut atatea femei bomba pe site si voi o tineti in glume cu domnu vis 5
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 3, 2018 Postat Iunie 3, 2018 E dependent de _)_ ba cata atentie ii dati lu asta sa mi vina rau aici daca am vazut atatea femei bomba pe site si voi o tineti in glume cu domnu vis Ia vezi "glume" aici: http://nimfomane.com/forum/topic/113053-vistantric-0731670030/page-914?do=findComment&comment=4292981Nu o las pana nu o exasperez complet pentru ce a spus. 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 3, 2018 Ia vezi "glume" aici: http://nimfomane.com/forum/topic/113053-vistantric-0731670030/page-914?do=findComment&comment=4292981Nu o las pana nu o exasperez complet pentru ce a spus. Vorbeste ma si ea ..o fi cu studii superioare
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 3, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 3, 2018 Ia vezi "glume" aici: http://nimfomane.com/forum/topic/113053-vistantric-0731670030/page-914?do=findComment&comment=4292981Nu o las pana nu o exasperez complet pentru ce a spus. Bea si tu o cafea si linisteste.te :)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum