Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Corect,data viitoare sa nu le mai crezi pe curve asa proaste si manipulabile,Constat ca tu le consideri asa 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Unde te duci, nebunici? Vrei ceva, fa comanda.Tre sa ajung sa imi iau antiinflamatoare.... iar aici la mine nu se aduc la usa , ca e sila mare sa urce pana la 7 (nu merge liftul de ieri..)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Parinte,ma ajuti sa cobor si eu 7 etaje ?
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Mananci mult ?Ai papat de dimineata? Ti-e gandul la papica, vad
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Tre sa ajung sa imi iau antiinflamatoare.... iar aici la mine nu se aduc la usa , ca e sila mare sa urce pana la 7 (nu merge liftul de ieri..) Spune denumirea si adresa in pm, le aduce la usa.Stai linistita, ma nervozezi, unde cobori tu si urci 7 etaje?! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Ai papat de dimineata? Ti-e gandul la papica, vadDimineata nu prea mananc .. nu ii place stomacului sa il umplu .. dar pe la 13 ,da..
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Spune denumirea si adresa in pm, le aduce la usa.Stai linistita, ma nervozezi, unde cobori tu si urci 7 etaje?!Asta ziceam si eu . Astept sa se trezească handicapatii astia de prieteni ca sa ma ajute .. ce nasol e cand tre sa depinzi de altii..
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Asta ziceam si eu . Astept sa se trezească handicapatii astia de prieteni ca sa ma ajute .. ce nasol e cand tre sa depinzi de altii..Ma superi. Baga denumirea si adresa in pm. Le platesc eu, ti le aduce la usa. Te rog?
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 2, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 2, 2018 Eu iarăsi nu pricep ce faceti voi si pe acest topic...Exista o intrebare în nelamurirea acestui #@marean, un om care stie sa fie om...Insa voi, ceilalti nu cred că sunteti in cautare de asa ceva!! Vreti sa influentati concepția unora la fel de prosti ca voi si apoi aveti pretenția la vreun semn de prietenie din partea cuiva. Eu v-am demonstrat ca exista fapte ce au un efect mai mare asupra oamenilor, decat o mentalitate ce tine de-un caracter primitiv al manifestărilor voastre! Nici nu cunoasteti principiile unui formator de opinie si cred ca rămâneți gura cască în fața unuia...daca stiti să recunoașteți un om cu asemenea abilități! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Ma superi. Baga denumirea si adresa in pm. Le platesc eu, ti le aduce la usa. Te rog?Nu e vorba de bani , nu vor sa urce taximetristii pana la 7 .. am facut si ieri o comanda si m a intrebat diapecera daca stau bine cu capul..+ ca trebuie reteta care e la mine .. lasa ca vad eu , poate repara liftul in pula mea.. stau secheatrata in casa zici ca is de la nebuni
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Eu iarăsi nu pricep ce faceti voi si pe acest topic...Exista o intrebare în nelamurirea acestui #@marean, un om care stie sa fie om...Insa voi, ceilalti nu cred că sunteti in cautare de asa ceva!! Vreti sa influentati concepția unora la fel de prosti ca voi si apoi aveti pretenția la vreun semn de prietenie din partea cuiva. Eu v-am demonstrat ca exista fapte ce au un efect mai mare asupra oamenilor, decat o mentalitate ce tine de-un caracter primitiv al manifestărilor voastre! Nici nu cunoasteti principiile unui formator de opinie si cred ca romanesti gura cască în fața unuia...daca stiti să recunoașteți un om cu asemenea abilități!Taci 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Nu e vorba de bani , nu vor sa urce taximetristii pana la 7 .. am facut si ieri o comanda si m a intrebat diapecera daca stau bine cu capul..+ ca trebuie reteta care e la mine .. lasa ca vad eu , poate repara liftul in pula mea.. stau secheatrata in casa zici ca is de la nebuni Ma disperi. Iti spun ca se rezolva. Urca si pe acoperis daca vreau!De ce refuzi? Nu vreau nimic in schimb, doar sa te ajut.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Nu e vorba de bani , nu vor sa urce taximetristii pana la 7 .. am facut si ieri o comanda si m a intrebat diapecera daca stau bine cu capul..+ ca trebuie reteta care e la mine .. lasa ca vad eu , poate repara liftul in pula mea.. stau secheatrata in casa zici ca is de la nebuniDar asa ceva este inadmisibil ! Nu conteaza, poti sa stai si la etajul 50 si sa nu aiba lift blocul, pai daca faci o comanda ala este OBLIGAT sa vina sa ti-o aduca la usa, fie ca ajunge lac de sudoare si adoarme la usa apartamentului. Auzi frate, nu poate sa urce 7 etaje ca-i cade p... !!! Ce s-a ajuns in tara asta bai frate, parca suntem in Congo ! :ewpu :ewpu :ewpu :ewpu 3
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 2, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 2, 2018 TaciMai bine vezi tu ce zici...sechestrata pentru ca nu functioneaza liftul! Ti-e teama ca slabesti?! Asa ceva n-am mai auzit...😅 17 9
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Mai bine vezi tu ce zici...sechestrata pentru ca nu functioneaza liftul! Ti-e teama ca slabesti?! Asa ceva n-am mai auzit...Vis, nu e cazul de bascalie aici. Din ce am inteles Sarlotica are ceva probleme de sanatate, chiar nu e cazul de mistouri aici... :no2 :no2 :no2 Te rog eu, daca poti sa-mi asculti rugamintea.... 2
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 2, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 2, 2018 Dar asa ceva este inadmisibil ! Nu conteaza, poti sa stai si la etajul 50 si sa nu aiba lift blocul, pai daca faci o comanda ala este OBLIGAT sa vina sa ti-o aduca la usa, fie ca ajunge lac de sudoare si adoarme la usa apartamentului. Auzi frate, nu poate sa urce 7 etaje ca-i cade p... !!! Ce s-a ajuns in tara asta bai frate, parca suntem in Congo ! :ewpu :ewpu :ewpu :ewpuMie mi-a zis recent un băiat simpatic ca a auzit prin dispecer că se vaita băieții cand e vorba sa ajungă la mine pentru ca nu le dau suficient bacsis...😀Nu i-am raspuns că sunt generoasă cu cei care imi acorda prioritate mai ales dimineata la cafea, am preferat sa nu ii dau pontul... 😈 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 2, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iunie 2, 2018 Taci daca ai probleme de sanatate, dar nu e nevoie sa mergi la spital, incearca sa vorbesti cu cei de la politia locala. in principiu ar trebui sa ajute un om care are o problema. sau daca faci comenzi online trebuie sa iti aduca in fata usii. ai incercat?
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 2, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 2, 2018 Vis, nu e cazul de bascalie aici. Din ce am inteles Sarlotica are ceva probleme de sanatate, chiar nu e cazul de mistouri aici... :no2 :no2 :no2 Te rog eu, daca poti sa-mi asculti rugamintea....Eu am inteles doar că e nesimtita, restul nu ma intereseaza deocamdată...Sa inverseze ea rolurile daca poate si apoi mai vorbim! Mersi pentru atenționare...insa intreab-o tu daca i-a înviat mama intre timp! 17 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Mie mi-a zis recent un băiat simpatic ca a auzit prin dispecer că se vaita băieții cand e vorba sa ajungă la mine pentru ca nu le dau suficient bacsis...Nu i-am raspuns că sunt generoasă cu cei care imi acorda prioritate mai ales dimineata la cafea, am preferat sa nu ii dau pontul... Eu inteleg ce zici tu acolo, dar nu e cazul aici... :no2 :no2 In fine... 1
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 2, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 2, 2018 Eu inteleg ce zici tu acolo, dar nu e cazul aici... :no2 :no2 In fine...Serios?! Am sa fac sa ii mai moară mama încă o data...bineinteles ca din punct de vedere psihanalitic, nu sunt un om rău! Nu e voie sa minti cu un om ca mine... 17 11
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Serios?! Am sa fac sa ii mai moară mama încă o data...bineinteles ca din punct de vedere psihanalitic, nu sunt un om rău! Nu e voie sa minti cu un om ca mine...O Doamne Fereste femeie !!! Cum poti scrie asa ceva !!! :shocked :shocked :shocked 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Serios?! Am sa fac sa ii mai moară mama încă o data...bineinteles ca din punct de vedere psihanalitic, nu sunt un om rău! Nu e voie sa minti cu un om ca mine...Karaoke pentru ca doar asta meriti !!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum