Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Clarisa ,ce cascheta ai fatA..ZICI CA ESTI EXTRATERESTRU Eu zic ca e.... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Eu zic ca e.... wtf_vis.jpegDa o la jalea... ioane .. nu ai ce sa ii ceri . E dusa cu capul
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Si tu esti wow ... :*Cand ma fac bine,te vizitez sa mergem la babac Stai si tu locului sa te faci bine mai repede! :laugh2 :kiss3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Stai si tu locului sa te faci bine mai repede! :laugh2 :kiss3Da... un 50? :))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Dezvolta.Si? Și mai fași ? Cu și ti ocuchi? :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Apropo aia erau pantofii de pe ultimul drum ? :thinking
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Apropo aia erau pantofii de pe ultimul drum ? :thinkingDa o dracu de nebuna.. maniaca frate... e dusa cu sorcova .
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Da o dracu de nebuna.. maniaca frate... e dusa cu sorcova . Este ...am editat sa nu vina iar Motanul in apararea otrepelor..ca imi da iar warn
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Si? Și mai fași ? Cu și ti ocuchi? :))) Pei, si sa fac, fata? Bag un film, ca de pula mi s-a luat de aseara... :laugh2 A venit pana la usa, prostu', a vazut ca este incuiata, si nu m-a sunat sa nu ma trezeasca... Am dormit ca un bebe! :laugh2 M-am trezit sculata si am rupt vibratorul un minut, mai mult nu mi-a trebuit! :laugh2 :laugh2 :laugh2Mai am niste filme, la alea mai primesc ceva placere macar. :laugh2 :hug1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Pei, si sa fac, fata? Bag un film, ca de pula mi s-a luat de aseara... :laugh2 A venit pana la usa, prostu', a vazut ca este incuiata, si nu m-a sunat sa nu ma trezeasca... Am dormit ca un bebe! :laugh2 M-am trezit sculata si am rupt vibratorul un minut, mai mult nu mi-a trebuit! :laugh2 :laugh2 :laugh2Mai am niste filme, la alea mai primesc ceva placere macar. :laugh2 :hug1Prost mai e .. cred ca ii era frica fata :))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Este ...am editat sa nu vina iar Motanul in apararea otrepelor..ca imi da iar warnNu editez nimic ,asa cum tarfa isi permite sa imi insulte mama asa imi oermit si eu sa ii pun loze cu fiisu daca ma mai calca pe bec
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Este ...am editat sa nu vina iar Motanul in apararea otrepelor..ca imi da iar warnPfffff, abia am mancat, fratili meu, dau afara tot, ce izmene mai sunt si alea?! :laugh2 :slap2Poze de taranca. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Nu editez nimic ,asa cum tarfa isi permite sa imi insulte mama asa imi oermit si eu sa ii pun loze cu fiisu daca ma mai calca pe bec Da link la poze ca o pun sa te linga pe pantofi! ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Pfffff, abia am mancat, fratili meu, dau afara tot, ce izmene mai sunt si alea?! :laugh2 :slap2Poze de taranca. :))))))) da, e taranca din toate punctele de vedere.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Da link la poze ca o pun sa te linga pe pantofi! ;)Clarisa
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Am sters ca aparea plodul **spam editat** in pozele de pe goagle.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 gata am inchis P.M.ul. Sa nu o faceti pe Clarisa sa regrete ziua cand s-a luat aiurea de voi !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Clarisa Merci!Alex deci. Am sters ca aparea plodul **spam editat** in pozele de pe goagle. Uite plodul cretin care zbiara! :laugh2Nu am putut sa vad atata boala pana la capat, ea filmeaza. :slap2 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Merci!Alex deci. Uite plodul cretin care zbiara! :laugh2Nu am putut sa vad atata boala pana la capat, ea filmeaza. :slap2https://www.youtube.com/watch?v=t2nY79NFxzYAurolaci ... daca aveam unu d asta il agtam de lustra
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 gata am inchis P.M.ul. Sa nu o faceti pe Clarisa sa regrete ziua cand s-a luat aiurea de voi !!! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Ma nervozezi, cum sa-ti raspund?! :256 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Aurolaci ... daca aveam unu d asta il agtam de lustra :laugh2 :laugh2 :laugh2N-ai vazut cum filmeza iarba? :laugh2 O fi si ala drogat de mic... :laugh2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Merci!Alex deci. Uite plodul cretin care zbiara! :laugh2Nu am putut sa vad atata boala pana la capat, ea filmeaza. :slap2 :))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 :laugh2 :laugh2 :laugh2N-ai vazut cum filmeza iarba? :laugh2 O fi si ala drogat de mic... :laugh2M am convins... au cu capul..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum