xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 2, 2018 Te impiedic eu? Vezi ce a scris... Sarlota a ramas ceva calma, eu o dadeam cu capu' de pereti!Basta ca e drogata, bolnava, etc... O tratez eu! Am vazut a zis ca e pai sa ramana si etc hmm nush nu garantez continuarea si eu support multe dar pana la astea 5
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 2, 2018 https://media.giphy.com/media/12Kv961ntM4MrS/giphy.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Aici pe topic nu m.am uitat in spate dar stiam ca vb ca … :laugh2Nu sunt cretina cum ar crede unii, mi-a fost mila de ea, am incercat sa-i explic, am intervenit sa fie lasata in pace... Ce s-a intamplat dupa? Eram iar proasta, tampita, etc. Bag ceva in insultele ei, trec pe langa. Vine azi, ca vede discutii normale, ba chiar misto, intre mine si o alta fiinta, de data asta cu o fata... nu i-a fost destul turbatei ca a injurat-o de maica-sa, nu s-a oprit pana nu a varsat... nu repet.Gata mila, nu e la nesfarsit. Ce faci cu caine turbat? Nu e nimic mai mult. 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 2, 2018 Nu sunt cretina cum ar crede unii, mi-a fost mila de ea, am incercat sa-i explic, am intervenit sa fie lasata in pace... Ce s-a intamplat dupa? Eram iar proasta, tampita, etc. Bag ceva in insultele ei, trec pe langa. Vine azi, ca vede discutii normale, ba chiar misto, intre mine si o alta fiinta, de data asta cu o fata... nu i-a fost destul turbatei ca a injurat-o de maica-sa, nu s-a oprit pana nu a varsat... nu repet.Gata mila, nu e la nesfarsit. Ce faci cu caine turbat? Nu e nimic mai mult. Turbarea la caini poate fi prevenita prin vaccinuri in cazul in care nu sunt facute la timp si contacteaza boala poate fi fatala
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 2, 2018 Turbarea la caini poate fi prevenita prin vaccinuri in cazul in care nu sunt facute la timp si contacteaza boala poate fi fatala la unele catele nu prinde vaccinu' 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 2, 2018 Nu sunt cretina cum ar crede unii, mi-a fost mila de ea, am incercat sa-i explic, am intervenit sa fie lasata in pace... Ce s-a intamplat dupa? Eram iar proasta, tampita, etc. Bag ceva in insultele ei, trec pe langa. Vine azi, ca vede discutii normale, ba chiar misto, intre mine si o alta fiinta, de data asta cu o fata... nu i-a fost destul turbatei ca a injurat-o de maica-sa, nu s-a oprit pana nu a varsat... nu repet.Gata mila, nu e la nesfarsit. Ce faci cu caine turbat? Nu e nimic mai mult. Macar sa ai o vb buna Imi pare rau pentru parinti tai dar nu se face asa ceva ba ai ceva cu mine injura.ma pe mine ca deja daca te ai luat de familie ..dao ncolo si de gluma si de vorbit aiurea si de tot NU SE FACE ASA ceva 6
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 2, 2018 la unele catele nu prinde vaccinu' Aia e rasa e mereu in reproducere
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 2, 2018 Aia e rasa e mereu in reproducerebagaboante ca amada
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 bagaboante ca amada Am magnet la obsedati. :slap2Nu am copii, nu-mi bat joc de un suflet ca am sentimente materne. 2
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 2, 2018 Am magnet la obsedati. :slap2Nu am copii, nu-mi bat joc de un suflet ca am sentimente materne.alaptezi tantarii
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 alaptezi tantarii Prima grupa pozitiva, la mine vin cand e. :laugh2Nu ma supara si tu, chiar m-am enervat azi, ce era daca eram face-to-face... puscarie scria pe mine.
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 2, 2018 Prima grupa pozitiva, la mine vin cand e. :laugh2Nu ma supara si tu, chiar m-am enervat azi, ce era daca eram face-to-face... puscarie scria pe mine.daca-ti fut un sut in cur bati morse cu lindicu' ...---...
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 2, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 2, 2018 Nu sunt cretina cum ar crede unii, mi-a fost mila de ea, am incercat sa-i explic, am intervenit sa fie lasata in pace... Ce s-a intamplat dupa? Eram iar proasta, tampita, etc. Bag ceva in insultele ei, trec pe langa. Vine azi, ca vede discutii normale, ba chiar misto, intre mine si o alta fiinta, de data asta cu o fata... nu i-a fost destul turbatei ca a injurat-o de maica-sa, nu s-a oprit pana nu a varsat... nu repet.Gata mila, nu e la nesfarsit. Ce faci cu caine turbat? Nu e nimic mai mult.Nu iti mai da importanta, minciunile sunt ale tale si tot tu esti o spurcată. Nu e vina mea, porți cât poți duce! 18 28
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 2, 2018 Nu iti mai da importanta, minciunile sunt ale tale si tot tu esti o spurcată. Nu e vina mea, porți cât poți duce!te-ai sculat? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 daca-ti fut un sut in cur bati morse cu lindicu' ...---... Fac un pas inainte. Dispari. Nu iti mai da importanta, minciunile sunt ale tale si tot tu esti o spurcată. Nu e vina mea, porți cât poți duce! Taratura, vezi ca nu se mai baneaza clonele de pe topicul tau.Vezi ca esti pe teritoriul meu si daca nu-l respecti, te mai fut numai cainii de catea turbata ce esti!Eu ti-am luat apararea, retardato drogata, tu asta faci?! Stai sa vezi ce urmeaza!
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 2, 2018 te-ai sculat? Nu se merita clar dar cat de curand cred ca o sa fac o investitie :laugh2
ultravox Reputație: 191 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Gata măAi deslușit misterul =)) =)) Să știți si voi ca io fac programarile pă topinge =)) =))Nu eu, altul, isi zice Polichinelle
laurentiuumf Reputație: 4975 Postat Iunie 2, 2018 Oras:F Oras:F Postat Iunie 2, 2018 Mutra ta pe banii tai ? Stai tu flexat ca sunt metode sa le calmezi iti spune baiatu De ce as vrea sa le "calmez"?! Vreau doar sa-mi spuna din start ca nu-i cazul... Am ce face cu banii, daca ea nu are pofta de sex si cu mine. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 BogdiÎnchide bă topingu Am futut =)) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 BogdiÎnchide bă topinguAm futut =)) Te-ai vazut cu sacii in caruta! :laugh2Stai sa vina penala, e ontoping... :laugh2 Peseu: Sa-ti fie de bine!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 BogdiÎnchide bă topingu Am futut =))Io zic ca mae și mâine o zi. Nu te grăbi. ;)
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 2, 2018 BogdiÎnchide bă topinguAm futut =))abia se ridica spuma i-ati popcoarne si berule
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 2, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 2, 2018 De ce as vrea sa le "calmez"?! Vreau doar sa-mi spuna din start ca nu-i cazul... Am ce face cu banii, daca ea nu are pofta de sex si cu mine. Nu asa ea trebuie sa aibe pofta de sex pentru ca ia bani probabil in ziua aia o avea prea multi si de aia isi permite sa faca figurii
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 abia se ridica spuma i-ati popcoarne si berule Eheee! Asta e de lunga durata... Pas cu pas, ca picatura chinezeasca...Cedeaza, nu are de ales. ;) Nu asa ea trebuie sa aibe pofta de sex pentru ca ia bani probabil in ziua aia o avea prea multi si de aia isi permite sa faca figurii Lasa-l pe Laur, e un copil dezamagit in femei, grav. Face laba, ar suge o pula, ar fute, dar nu oricum... trebe sa vada ca-l vrea maxim.Complicat. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 2, 2018 Postat Iunie 2, 2018 Mai aveam totusi o farama de speranta, dar se pare ca lui Vis Tantric chiar nu ai ce sa-i ceri... Caracter de 2 bani...Este o dementa !
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum