Sari la conținut

0758477910 Mariacontesaa

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

e o fata serioasa am chemat o la mine si face treaba e curata si stie sa faca atmosfera incercati si o sa mai vreti sa vina la voi

• Oras:Pe aici dar nu chiar aici!
  • Oras:Pe aici dar nu chiar aici!
Postat

Teapa .

Am fost in Brasov intr-o delegatie , am discutat cu ea in prealabil  fara sa ii spun ce si cum , dupa ce mi-a spus treaba cu banii in avans bla bla , i-am spus ca nu e o problema legata de pret dar ca eu voi fi in Brasov in data de si ca ne putem vedea la hotelul X .

A inceput cu prostii de 2 lei ca ea are program incarcat si ca daca vreau sa am siguranta ca ne vedem sa ii platesc inainte .

Cand a vazut ca nu o scoate la capat a incetat discutiile

Concluziile le trageti voi

• Oras:rond alba iulia
  • Oras:rond alba iulia
Postat

Da e o metoda des intalnita de teapa, nu ar fi nici prima nici ultima care incearca asta

200 de lei aruncati asa in neant practic...

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

este o curva nenorocita  ITI CERE BANI IN AVANS  DUPA CARE TEAPA . ITI DA UN CONT RO55BRD390SV33175983900 BICESCU MARIA LAVINIA . DUPA CARE TE MINTE CA ESTE PE DRUM . SI TEAPA :blushing2 :rax2 :no2

• Like 1
Postat

Eu zic sa raspanditi vestea: TEAPA!!!

Si pot garanta pentru asta pentru ca am platit avansul (aveam si ... de ... curiozitatea)

Este prezenta pe multe site-uri:

http://www.intimitate.ro/index.php?page=view_profile&id=156082 (bucuresti)

http://www.xdating.com/profile/view/id/c996531c3fbd8f46f5fa7dbc5b102857 (tulcea)

cu alt numar de telefon in trecut 2011-2012 (eu pe asta il am), vezi:

http://www.ddcforum.com/index.php?topic=12673.0

Cand am trecut prin Valcea mi-a zis ca s-a mutat in Timisoara, cica.

Daca vreti sa o "sprijiniti" financiar atunci faceti ca mine, caci altceva nu veti primi inapoi :-(

• Like 1

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

a reusit cineva sa cunoasca aceasta tepara :slap2 :slap2

Pai din cate vad eu pe net, fata pare din Ramnicu-Valcea. BICULESCU B. MARIA LAVINIA . 

1 merge la banca, sa depuna 20 de lei in contul ala, da gresit o cifra, si da numele bun. Si aia la caserie iti zice orasu, numele, etc, sa-l confirmi. Mie asa mi s-a intamplat de mai multe ori la BT, pentru ca aveam NR-u scris de mana, si mai greseam. Iar femeia de la caserie imi zicea mai multe detalii si sa confirm daca lui cutarescu din Orasu XX vreau sa trimit. Bun, am inteles, ala e brd ... same shit. Si sigur ala e numele ei real, daca a dat si contul de la banca. Doar daca nu e vre-un hacker transexual cu o imprimanta smechera si cunostinte mari in photoshop.

Cine intradevar vrea s-o 'cunoasca' .. poate...

Si sunt sigur ca odata intalniti, fata face full service. Doar sa-i zici : stii .. eu sunt ala .. acu 2 luni .. ti-am dat avansu .. Ce faci ? cum mai esti ? Nu te-am auzit/vazut de mult.

DT, Ass to Mouth .. as avea eu cateva idei  :laugh2  ... Doar zic si eu asa ... fara resentimente. Ms, bafta. 

PS: NU dati banu inainte. Trust No One. Nici macar cartele, coduri de reincarcare. Majoritatea or sa zica Zona Centrala, sau Gara. Evident, ce gasesti in orice oras sau chiar si Sat. Tepe 100%

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...