Sari la conținut

Prostitution PROSTUL forumului

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

eu macar imi permit sa visez tu stii clar ca n-ai voie sa iesi din casa

Merci ca ai recunoscut, du-te si papa ce mai gasesti. Pot sa sa ma duc unde vreau, doar sa am un motiv.

Postat

Eu stiu ca ti-am scos toata pasiuna, si era multa, si ti-am dat ceva cu care greu o sa te lupti...

Nu aveam nimic cu tine, dar daca tu crezi ca merita, pot face mai mult.

De mama ai vorbit mai devreme, nu e prima data, nu prea mai iert.

Pe viitor alege-ti adversarii mai bine.

ce adversari visezi nebuno? ma doare in pula de tine, tu bucura-te de ceea ce esti, stiu foarte sigur ca te urmareste fiorul ratarii absolute si Absolutul nu ajuta la nimic alcoolico

• Like 1
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Merci ca ai recunoscut, du-te si papa ce mai gasesti. Pot sa sa ma duc unde vreau, doar sa am un motiv.

Cauta-ti in PLM de munca ca de 48 de ore delirezi incontinuu.Lasa razboaiele virtuale ca e foamea pe tine cat casa.

• Like 1
Vizitator
Postat

ce adversari visezi nebuno? ma doare in pula de tine, tu bucura-te de ceea ce esti, stiu foarte sigur ca te urmareste fiorul ratarii absolute si Absolutul nu ajuta la nimic alcoolico

Eu sunt o realista.

Daca un dement gaseste de cuviinta sa-mi dea toate minusurile neprovocat, este un adversar care in mintea lui bolnava nu stie ce vrea,

Poate nu te-am inteles, ce vrei tu cu toate minusarile alea? Te cunosc, ti-am gresit cu ceva? Macar sa stiu.

Cauta-ti in PLM de munca ca de 48 de ore delirezi incontinuu.Lasa razboaiele virtuale ca e foamea pe tine cat casa.

E plin frigiderul, vii sa faci mancare? Am o discutie...

Postat

Eu sunt o realista.

Daca un dement gaseste de cuviinta sa-mi dea toate minusurile neprovocat, este un adversar care in mintea lui bolnava nu stie ce vrea,

Poate nu te-am inteles, ce vrei tu cu toate minusarile alea? Te cunosc, ti-am gresit cu ceva? Macar sa stiu.

.

nu te cunosc, nu ma cunosti si nu ma cunoaste nimeni de pe forum, poate doar vreo cateva curve.m-ai enervat ca tu o fosta curva, te-ai apucat sa denigrezi o alta curva, pe Rm-Valcea ca e drogata ca se fute fara condom.De ce? Ti-a gresit cu ceva? Si in al doilea rand cu cat strigi mai tare ca te doare in pula de puncte cu atat este mai evident ca nu-i asa si imi place sa imi bat joc de tine.

• Like 1
Vizitator
Postat

nu te cunosc, nu ma cunosti si nu ma cunoaste nimeni de pe forum, poate doar vreo cateva curve.m-ai enervat ca tu o fosta curva, te-ai apucat sa denigrezi o alta curva, pe Rm-Valcea ca e drogata ca se fute fara condom.De ce? Ti-a gresit cu ceva? Si in al doilea rand cu cat strigi mai tare ca te doare in pula de puncte cu atat este mai evident ca nu-i asa si imi place sa imi bat joc de tine.

Trebuia sa vezi istoria mea cu ea...

M-a sufocat.

Faci cum crezi, punctele nu conteaza, le dau si plusez sa va fac in ciuda, sunt zero.

Vizitator
Postat

ba fraere, tu esti sclavul otrepelor: adina.GILF, pistantric, betty, siana. Du-te draq de limburic anal, a dat strechea in tine.

Vizitator
Postat

esti cretin ? Clarisa se fute fara prezervativ (clip pus de ea), unde mai tarziu a comis-o la modul ca a schimbat subiectul dand vina si pe alte prostituate care se fut neprotejat. 

Referitor la droguri Clarisa se drogheaza , nu de azi de ieri, de cand si-a inceput activitatea prin Germania unde sugea pula de la negri, arabi, ceceni. 

Lasa ganditul pentru altii ca esti mai prost ca noaptea.

• Like 1
Vizitator
Postat

si ce daca ma se drogheaza si se fute fara prezervativ ? deten mortii da zdreanta

fratioare eu nu am nimic impotriva. PisTantric face spume cand aude adevarul asta, cu un deget in fund :))))

ps: eu doar informez potentialele victime care ajung in grota Clarisei

Vizitator
Postat

Up!

Cand nu ai ce face te lingi singur la coaie?

Mi se rupe de puncte, crezi ce vrei, ce nu imi place este sa vad cat te chinui sa iesi in evidenta.

Atitudinea seamana cu alt dement de pe forum, cu avatarul ala de ochi rosu...

Luati-va pastilele, psihopatilor!

Ziceai de Tantrica... Sa se tina bine acum. :)

post-264626-0-19442600-1530142634_thumb.png

Vizitator
Postat

Urat... foarte urat

Vizitator
Postat

Stii un rahat.

Uitaseram de sifilitica aia, dar acum daca RahatulAlbastru insista... Unde dai si unde crapa! :)

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Doar la zero? Am avut peste 600 minus.  :laugh2

La treaba, ciobane, ce mai stai?!

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Hai, bolovane, sa te vad ca platesti inca 10 conturi pentru asta.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Pai, plateste, fa!  :laugh2

Vizitator
Postat

Rahatule Albastru, facem asa: Tu imi dai toate minusurile tale pe o zi, iar eu i le dau ei.  :laugh2

Xoxo, nu mai dau minusuri pe tine, le scot peri albi de nervi!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Postat

Cum draq si grasa, si rupta de foame?!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...