deadp00l Reputație: 12 Postat Septembrie 9, 2019 Postat Septembrie 9, 2019 stat Astazi, 21:51s_pipilica, on 09 Sept 2019 - 8:46 PM, said:Cometre,recunosc,nu mi-am pierdit timpul sa citesc articolul ala si m-am luat dupa zisele aluia.OK,clarifica tu situatia si spune daca tu esti ala.esti istet, dar nu ma asteptam sa fii si fricos, iti este frica de criminalul asta, pe un mediu virtual unde nu te gaseste nimeni ? Vezi mai jos cum confirma ca va hartui si agresa curvele in continuare ! Sa nu te mire daca il vei vedea la stirile de la PRO TV ora 5 cand il ridica politia si il fac astia iar fetita la bulau ! Acum cu cazul din Caracal politia va lua in serios orice amenintare, chiar si virtuala ca e spatiu public si poate fi gasit foarte usor mai ales ca tot forumul stie cum il cheama si cine e. sserum, on 09 Sept 2019 - 8:54 PM, said: L-as că-mi fac timp şi îi stric toată joaca ! n-am vrut până acum, îi făceam rău prostituatei de la care are tot... 1
captain_nemo Reputație: 11 Postat Septembrie 9, 2019 Oras:Nautilus Oras:Nautilus Postat Septembrie 9, 2019 Sa ameninti si sa comiti o infractiune se cheama premeditare, ani grei de puscarie 2
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 9, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 9, 2019 stat Astazi, 21:51s_pipilica, on 09 Sept 2019 - 8:46 PM, said:esti istet, dar nu ma asteptam sa fii si fricos, iti este frica de criminalul asta, pe un mediu virtual unde nu te gaseste nimeni ? Vezi mai jos cum confirma ca va hartui si agresa curvele in continuare ! Sa nu te mire daca il vei vedea la stirile de la PRO TV ora 5 cand il ridica politia si il fac astia iar fetita la bulau ! Acum cu cazul din Caracal politia va lua in serios orice amenintare, chiar si virtuala ca e spatiu public si poate fi gasit foarte usor mai ales ca tot forumul stie cum il cheama si cine e. sserum, on 09 Sept 2019 - 8:54 PM, said:Prietene,eu te inteleg perfect si ai dreptate,doar ca insisti prea mult pe o problema strict a prostituatelor care stiu prea bine in ce s-au băgat si isi asuma riscurile pentru sume pe care nici profesorii universari nu le câștigă.Obser foarte multe lacrimi varsate pentru baragladina aia care sigur are si ea vina ei,doar o cunoastem cu totii ca este bolnava psihic.N-am citit un cuvand de soldatul mort in Afganistan si nici lacrimi n-au curs,pentru ca omul ala si-a asumat riscul,a stiut in ce se baga si a murit cu demnitate. Soldații aia nu-si ridica poalele in cap,nu urla ca sunt agresati de talibani.Apropo,salariul unui soldat din Afganistan este mult sub ce castiga o prostituata de lux si nu le plange nimeni de mila. 1
thedarkest Reputație: 118 Postat Septembrie 9, 2019 Postat Septembrie 9, 2019 o vedem pe Siana moarta zilele urmatoare pentru ca a avut curaj sa vorbeasca, amenintarile sunt foarte clare 2
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 10, 2019 o vedem pe Siana moarta zilele urmatoare pentru ca a avut curaj sa vorbeasca, amenintarile sunt foarte clareNu va mai drogati
thedarkest Reputație: 118 Postat Septembrie 10, 2019 Postat Septembrie 10, 2019 Nu va mai drogatiFoarte bun indemnul, aprob si sustin.
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2019 cerc vicios Pai, voi, nu tot pe aici colcaiti, in acest cerc vicios ? Sunt multe prostituate mult mai cinstite decat multi dintre clienti. Eu zic ca nu este normal ca barbatii sa dispuna de trupul unei femei dupa bunul plac, sa o trateze ca pe un obiect. Pizda nu creste in copaci, trebuie intretinuta. 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2019 Foarte bun indemnul, aprob si sustin. Recunosti ca tragi pe nas ? 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2019 Prietene,eu te inteleg perfect si ai dreptate,doar ca insisti prea mult pe o problema strict a prostituatelor care stiu prea bine in ce s-au băgat si isi asuma riscurile pentru sume pe care nici profesorii universari nu le câștigă.Obser foarte multe lacrimi varsate pentru baragladina aia care sigur are si ea vina ei,doar o cunoastem cu totii ca este bolnava psihic.N-am citit un cuvand de soldatul mort in Afganistan si nici lacrimi n-au curs,pentru ca omul ala si-a asumat riscul,a stiut in ce se baga si a murit cu demnitate. Soldații aia nu-si ridica poalele in cap,nu urla ca sunt agresati de talibani.Apropo,salariul unui soldat din Afganistan este mult sub ce castiga o prostituata de lux si nu le plange nimeni de mila. Esti pielea pulii, mos Tagarta. Esti un comunist uzat, iesit din circulatie. Toata ziua semnalizezi in nestire pe forum, ca viata reala si prieteni reali, nu ai. 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2019 Sa ameninti si sa comiti o infractiune se cheama premeditare, ani grei de puscarie Eu cred ca acest sserum, nu are dimensiunea faptelor lui si urmarilor acestora. Daca se drogheaza, are creierul ars. 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2019 Prietene,o discutie obiectiva despre infractori poti avea cu oamenii cinstiti nu cu o prostutuata care si ea este o infractoare care se învârte in aceleași mediu cu proxeneti,santajisti,hoti........... Ce sa zic, este cam naspa ca un infractor hartuitor, ca tine, se tot invarte pe langa curul meu de atatia ani si imi tot tine calea ... Dar dementi, sunt pe toate drumurile ...si au si ei, dreptul la viata. Sau tu te crezi Dumnezeu din ceruri, neintinat ? 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 10, 2019 e prost din nastere, problema e ca asta in puscarie a invatat sa aibe rabdare sa isi planuiasca atent pasii razbunarii. Ca in puscarie ai numai timp si timp !!! Eu ma gandesc acum ca asta a fost trimis de cineva sa tatoneze terenul. Este sageata cuiva care se ocupa cu spargeri. Unde pot citi despre alte ispravi trecute, ale lui sserum ? 1 1
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 10, 2019 Ce sa zic, este cam naspa ca un infractor hartuitor, ca tine, se tot invarte pe langa curul meu de atatia ani si imi tot tine calea ... Dar dementi, sunt pe toate drumurile ...si au si ei, dreptul la viata. Sau tu te crezi Dumnezeu din ceruri, neintinat ?Mamaie,pe langa curul tau se invart doar cainii maidanezi si schzofrenicii.Eu nu dau un muc pe tine,nu te-as fute nici sa ma plătești.Apropo,toata lumea stie ca fut doar pustoaice 20-25 de ani,nu babe basite de 48 de anibabele sufera la batranete,se viseaza printese dorite de toti barbatii 1
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Septembrie 10, 2019 Eu ma gandesc acum ca asta a fost trimis de cineva sa tatoneze terenul. Este sageata cuiva care se ocupa cu spargeri. Unde pot citi despre alte ispravi trecute, ale lui sserum ? Dacă aș fi în locul tău, mi-aș face mai degrabă griji ptr cuibușorul unde dai cu coorul, javră infectă! ;) @Sserum nu e "perfect match" ptr tine, crede-mă pe cuvânt!! Perfect match ptr tine este opusul misandreI ce-o reprezinți. Misoginul perfect , dotat cu de toate, ce urăște femeile la fel cum urăști tu bărbații, vine cu glas mieros și cu bani mulți. Te fute, te bate de te caci pe tine și-l fute și pe dom' procuror care ți-e pește și landlord. Înțelegi cumva scenariul cel mai negativ posibil , zdreanță ordinară și dusă cu capul???
zero__tolerance Reputație: 463 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Septembrie 10, 2019 Mamaie,pe langa curul tau se invart doar cainii maidanezi si schzofrenicii.Eu nu dau un muc pe tine,nu te-as fute nici sa ma plătești.Apropo,toata lumea stie ca fut doar pustoaice 20-25 de ani,nu babe basite de 48 de anibabele sufera la batranete,se viseaza printese dorite de toti barbatii O să fie pusă la punct nemernica asta bolnavă la cap, cât de curând. Aflăm și cine e "procurorul" care-i procură futăciunii bolnavă la cap, camera unde se pișă pe ea diverși...
betivanul Reputație: 1109 Postat Septembrie 10, 2019 Postat Septembrie 10, 2019 O să fie pusă la punct nemernica asta bolnavă la cap, cât de curând. Aflăm și cine e "procurorul" care-i procură futăciunii bolnavă la cap, camera unde se pișă pe ea diverși...picon ? 2
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat Septembrie 10, 2019 =)))) 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Septembrie 10, 2019 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Septembrie 10, 2019 Mama mama ce gandire capata astea =)) Probabil e din cauza meseriei imi dau lacrimile :snapCe emotii ma apuca cand aud din gura lor vorbe gen toti suntem oameni drept la viata suflet dureri etc etc...
Vizitator tuica-metaxa Reputație: 0 Postat Septembrie 10, 2019 Postat Septembrie 10, 2019 Lasati topicul lui Paulica curat ghebosilor =)) Paulica hai pe topic ! 1
thedarkest Reputație: 118 Postat Septembrie 11, 2019 Postat Septembrie 11, 2019 Lasati topicul lui Paulica curat ghebosilor =)) Paulica hai pe topic !ii este frica de parnaie ala care a declarat razboi total curvelor, proxenilor si interlopilor din clanurile din Romania
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2019 Mamaie,pe langa curul tau se invart doar cainii maidanezi si schzofrenicii.Eu nu dau un muc pe tine,nu te-as fute nici sa ma plătești.Apropo,toata lumea stie ca fut doar pustoaice 20-25 de ani,nu babe basite de 48 de anibabele sufera la batranete,se viseaza printese dorite de toti barbatii Futi din gura ... Ia spune-ne si noua, pe cine futi tu, ca nici una care traieste in tomberoane nu s-ar incurca cu un nebun ca tine, care vorbeste si gesticuleaza singur pe strada, dand explicatii unor prieteni imaginari. Nu ai avut ocazia nici sa inveti sa dai din cur sau sa tragi prezervativul pe pula, pana la varsta ta, de peste 70 anisori. Femeile din viata ta sunt maica-ta, cu care inca mai dormi in pat si bunica-ta, care iti schimba si acum pampersul. 1
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2019 Mama mama ce gandire capata astea =)) Probabil e din cauza meseriei imi dau lacrimile :snapCe emotii ma apuca cand aud din gura lor vorbe gen toti suntem oameni drept la viata suflet dureri etc etc... Nici tu nu te simti om, asa-i ? Esti limbric de forum...
siana Reputație: -1368 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2019 Dacă aș fi în locul tău, mi-aș face mai degrabă griji ptr cuibușorul unde dai cu coorul, javră infectă! ;) @Sserum nu e "perfect match" ptr tine, crede-mă pe cuvânt!! Perfect match ptr tine este opusul misandreI ce-o reprezinți. Misoginul perfect , dotat cu de toate, ce urăște femeile la fel cum urăști tu bărbații, vine cu glas mieros și cu bani mulți. Te fute, te bate de te caci pe tine și-l fute și pe dom' procuror care ți-e pește și landlord. Înțelegi cumva scenariul cel mai negativ posibil , zdreanță ordinară și dusă cu capul??? De ce crezi ca ma intereseaza ce ai tu de spus, de te bagi cu atata agresivitate in seama, cu mine ? Nu dau doi lei nici pe tine, nici pe ce clantani tu. Vi s-a cam urcat la cap, de la o vreme, tuturor puscariasilor, vi se pare ca puteti face ce vreti voi, cand vreti voi, cui vreti voi. Baga-ti amenintarile, in curul ala spart si lasa-ma, ca ma plictisesti ! Mars, in celula ta, pana nu iti fac vaccin de turbare in scula ! Vad ca iti faci vise, sa fii in locul meu. Ti-ar placea tie, dar natura nu a fost atat de buna cu tine ! Ti-am facut tie, ceva ? am jupuit-o de vie pe maica-ta ? Ti-am taiat pula ? Maidanez turbat ! Treci in lant ! 1
s_pipilica Reputație: 98 Postat Septembrie 11, 2019 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Septembrie 11, 2019 Futi din gura ... Ia spune-ne si noua, pe cine futi tu, ca nici una care traieste in tomberoane nu s-ar incurca cu un nebun ca tine, care vorbeste si gesticuleaza singur pe strada, dand explicatii unor prieteni imaginari. Nu ai avut ocazia nici sa inveti sa dai din cur sau sa tragi prezervativul pe pula, pana la varsta ta, de peste 70 anisori. Femeile din viata ta sunt maica-ta, cu care inca mai dormi in pat si bunica-ta, care iti schimba si acum pampersul.Mamaie,ai imaginatie de psihopata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum