Sari la conținut

picon

Platinum Member
  • Număr conținut

    52.491
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    41

picon a câștigat ziua ultima dată pe Martie 17 2023

picon a avut cel mai apreciat conținut!

Despre picon

  • Dată Naștere Martie 13

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Satu' cu ministri

Vizitatori Recenți Profil

251.949 citiri profil

picon's Achievements

  1. La mulți ani! Să fiți sănătoși, voinici, voioși!
  2. Zorro, eu am reacționat mereu când cineva a fost acuzat pe nedrept și avea parte de hate nemeritat, așa cum atunci când cineva avea un comportament nasol, dădea țepe etc. eram destul de dur. Tu ai fost mereu o escortă onestă, cu servicii foarte bune, un pic idealistă și un pic nebună ,, dar ăsta e șarmul tău. Te sărut și îți doresc un Crăciiun ferict!
  3. Îți mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase, ești o dulce! Propunerea este totuși pentru cei ce s-au remarcat anul acesta. Te sărut dulce!
  4. picon

    "Curtea" suprema

    Așa e, era mai grea și ovală, sărea în toate direcțiile.
  5. picon

    "Curtea" suprema

    Nu ai înțeles nimic după 34 de ani ce înseamnă economa adevărată, funcțională, dacă susții că e corect să vinzi sub prețul de cost pentru a-ți asigura contracte ... la fel de păguboase. Cinematografia era puternic politizată, inclusiv comediile iar filmele istorice erau tributare ideologiei oficiale. Astfel, bătălia de la Călugăreni nu a fost o victorie, ci o înfrângere căci, conform legilor războului de atunci, ca și de azi dealtfel, cine părăsește câmpul de luptă a pierdut. Ambele tabere s-au retras seara după luptă, urmând ca a doua zi să se reia, dar Mihai, în timpul nopții a plucat în liniște și s-a îndreptat către munți. Turcii au ocupat Bucureștii, Târgoviiștea, au lăsat garnizoane și au început să organiizeze administrația. Între timp, a sosit și armata trimisă de Sigismund de Bathory și împreună au recucerit Târgoviștea, Bucureștii Giurgiul, au trecut Dunărea și au asediat Rusciukul. Bătălia de la călugăreni i-a oprit în primă instanță pe turci, le-a provocat pierderi enorme dar a fost o înfrângere. Războiul în ansamblu, cu autorul lui Sigismund da, a fost câștigat. Asta e istoria reală, nu cea pe care am învățat-o la școală. Copilăria e frumoasă prin inocența ei, prin faptul că nu știm prea bine ce se întâmplă în realitate, părinții încercând să ne ofere tot ce pot oferi chiar și în condiții grele, de aceea toți avem nostalgia copilăriei. La fel și tinerețea " ca la 20 de ani, fără griji și fără bani". E adevărat, cei de azi vor totul repede, imediat poate prea răsfățați de părinți, dar asta e altă discuție. Spui că nu erau privilegiat? Cu minge de 35 de lei? Păi, noi puteam mâna de la mână și abia strângeam să ne luăm una de 18 lei, privilegiatule!
  6. picon

    "Curtea" suprema

    Bre, ai o vârstă totuși nu ești născut după 1990! Auzi la el, " nu a fost totul roz"! Dar ce a fost roz? A fost ceva? Ceașcă a fost semianalfabet, având o șiretene primară care l-a făcut să câștige lupta internă pentru putere și să se mențină 25 de ani. Industrializarea a fost una forțată din dorința de mărire, de a aparea ca un lider puternic. Era paranoic, bre! Noi făceam de toate, dar de proastă calitate la export, excluzând schimburile din cadrul CAER, vindeam pe valută sub costul real de producțe, doar să vină valută să platim datoriile externe. Datorii făcute pentru a construi acele industrii ce produceau slab calitativ pentru canalul Dunăre-Marea Neagră care tot inefcient economic este, canalul Dunăre-București care ciar dacă s-ar fi finalizat tot ineficient ar f fost, cu Casa Poporului și Centrul Civic, blocuri de locuințe inconfortabile etc. Lipsa de alimente,, frigul, tăierea curentului, cozile pentru a-ți procura orice lipsa de libertate inclusiv de a călători peste hotare toate astea pentru ce? Băi nene,, ăsta care sunteți nostalgici după comunism (tu ești mai șiret, o dai cu nuanțe, să pari echilibrat) ați fost poate privilegiați, sau spălați pe creier (cu scuzele de rigoare) și picați în capcana suveranismului, acest curent la fel de toxic ca și așa numitul progresism, dar nu luați în calcul faptul că un stat nu poate să se dezvolte autarhic ceea-ce presupune unele concesii, negocieri inteligente etc. Ok, clasa poltică de după 1990 e aia care o avem, dar ăia tot români sunt! Mă opresc aici, mai am și alte treburi, dar azi, când se fac 34 de ani de la masacrul de la Timișoara și tot ce a urmat după, să faci apologia comunismului și a lui Ceașcă, fie așa, un pic nuanțat cum o faci tu, este ... Mă abțin, nu vreau să ignesc.
  7. picon

    "Curtea" suprema

    Puconu' nu s-o plictist doar o țâr' s-o hodinit.
  8. picon

    "Curtea" suprema

    Carei e un oraș în Nordul României, la graniță cu Ungaria,
  9. picon

    "Curtea" suprema

    Marcus6 Membru Banat 479 Reputație: 1978 Oras:Berlin Postat Duminică la 21:18 Să ti iau familia in pula,ma retardatul puli , jegus ordinar si infect,ce nasuri ai vrea sa ea ma? Marcus6 Membru Banat 479 Reputație: 1978 Oras:Berlin Postat Duminică la 21:13 Pe mata cu 5prezervative,si pe tine in gura cu 10.. Vrei sa mai stii si altceva?futututen gura protejat cu cauciucuri multe de handicapat si retardat,si jegos clona ordinara si rapanoasa. Asta se întâmpla acum 2 zile. E ceva vreme!
×
×
  • Creează nouă...