Jump to content

picon

Platinum Member
 • Content Count

  51,736
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

Everything posted by picon

 1. Ok, domniță dragă, e așa cum spuneți dvs.! O zi bună!
 2. Scumpă domniță, vă înșelați în mai multe privințe! În promul rând, am comentat ontopic atât "recenzia" scorpionului, cât și modul jignitor cu care @marti13 l-a interpelat, regulamentul neinterzicând acest lucru. Ai dreptate când spui că multe recenzii nu sunt regulamentare (nu am făcut o analiză pentru a afirma că sunt 90%), dar asta se întâmplă pentru că aproape nimeni nu reacționează, iar dacă o face ... vedeți ce se întâmplă! Atât tu, cât și Michelle sunteți vechi și foarte cunoscute, dar de cei cât-de-cât vechi. Ce ne facem însă cu cei noi? Crezi că ia la mână 50 de pagini, cu recenzii de
 3. Lăsând la o parte modul acid și destul de jignitor în care a postat, pe fond are dreptate. Recenzia nu oferă nici informații utile, nici nu le ajută pe cele două doamne. Se pot face recenzii haioase, scrise mai artistic, dar care să ofere informații și mai ales regulamentare. Fără supărare!
 4. Oricum, o să bage 30 de flotări ! 😂😂
 5. Așteptăm în continuare prima ta recenzie.
 6. Nu cred. Nu e legal și nimeni nu s-ar complica în actuala conjunctură. Asta cu "am auzit..." e tipic romanească. Dacă era adevărat, vuia presa.
 7. În primul rând mai schimbă placa, ai devenit penibil! În al doilea rând ai in tupeu de pârnăiaș, dacă pui problema contribuției pe forum. Așteptăm în continuare cu maxim interes prima ta recenzie și prima informație utilă. Până atunci, șșșt!
 8. Imi cer scuze ca intervin dar trebuie sa fac asta fiindca si deoarece constat faptul ca esti prost făcut grămadă și minți cu ușurința cu care respiri. Așteptăm cu interes recenzii de la tine, precum și informații utile, dar și un gand bun, o vorba buna/frumoasa adusa unui membru de pe forum. Doar mistouri de 2 bani, de când îți dădeau băieții șuturi în cur și te trimeteau după bere și țigări.
 9. Dar matá cine plm ești? Băi, câte clone poate avea un distrus ca tine? Fă-ți bă, o viață, terminatule!
 10. Păi, bă prostule, cine e de vină că îți expui aici toate neroziile pe care le faci? În afară de asta, ce aport aduci forumului, ce informații utile și recenzii produci? Consolează-te cu faptul că ești ciuca miștourilor și nu te mai obrăznici! Prostia ta este evidentă chiar de la subiectul conflictului acesta: un user ți-a spus sub formă de caterincă :"ai belit pula", iar tu, ca un prost ce ești, ai întrebat de ce. Am intervenit eu și ți-am spus că de piele, iar tu, în aceeași notă de prostie maximă, în loc să mergi pe caterincă, te-ai opărit și ai început cu jiggnirile. Atenție, tu ai ig
 11. Șiiiii ... supozitorul de serviciu! Bine ai venit, pula ai belit! Nu băiete, doar că fiind un forum, deci de discuții, nu fac decât să-mi exprim opinia și anume că ești prost făcut grămadă și mai și semnalizezi! Atât!
 12. Cu toate postările tașe și cu toate topicele tâmpite pe care lr-ai deschis te-ai făcut de râs și și-ai dovedit incomensurabila-ți prostie. Și nu, nu pot igora prostia, trebuie să o taxez, nu-mi spui tu mie ce să fac. Capisci! Hai, cere-te afară, retardel!
 13. Păi, folosești același telefon? 😆😆
 14. Marș, bă, în plm de prost ce ești! Mai și semnalizezi! Btw, nu e topicul tău, că nu l-ai moștenit, e deschis de tine! Un singur lucru constructiv am de spus: cere-te afară, că te-ai făcut prea mult de râs!
×
×
 • Create New...