Sari la conținut

Maya - 0749847920 / 0758566928 Mess: Maya.7766

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Salutare,

Ieri am vizitat-o si eu pe domnisoara in cauza, atras, recunosc de poze :) Am mers la risc, dar mi-a placut.

Intalnirea a fost programata pe messenger cu o zi inainte, pentru ieri la ora 13.30.

Sun ieri pe la 12 pentru confirmare, ma roaga sa ne vedem la 2, ceea ce e ok, si eu eram putin prins :) Intreb unde exact, imi spune, parchez unde era inainte o spalatorie auto, :) caut numarul bloculi nou de mama focului, sun la interfon, trec prin holul acela demn de ambasada, urc, bat politicos la usa, intru, o vad, imi place.

Fata este cea din poze, are undeva la 1.77 din ce mi-a spus, era pe tocuri si in niste desuuri foarte sexy. Sunt generos azi in comentarii, dar mi-a placut. Inalta, slim, curata :)

Am intrat in dormitor, mi-a oferit ceva de baut (apa in sticla sigilata, bila alba), am stat putin de vorba, am plecat la dus, am revenit si am gasit-o goala. Psemne ca se spalase inainte, in timpul actiunii am explorat si igiena este impecabila.

Actiunea a inceput cu un oral excelent, continuata apoi in 69. Excitat fiind, am luat-o din spate, apoi am schimbat cateva pozitii, am mai stat de vorba, dus, oral, sex din nou. In total 2 numere.

Concluzii:

Locatie - 10 (dar o va schimba, cauta alt loc)

Fizic: 10, e pe gustul meu: inalta, slim, cu forme, sani medii si fermi, piele frumoasa, curata si epilata.

Oral: 9, un oral bun, umed, cu atentie la oua, scuipat, tentativa de dt

Normal: 10 - aici m-am simtit bine, foarte bine, excelent chiar. geme autentic, se misca bine

Anal - nu si nu ma tenta

FK - 10 dementiala senzatia

GFE - 9 putin timida inca, dar per ansamblu o companie placuta

Eu voi mai reveni....desi halatul de 100 EUR e cam scumput.

Spor!

• Like 5
  • Oras:decebal
Postat

Buna, din nou! La recomandarile bunilor mei clienti fideli, mi-am propus sa fac o oferta pentru ei pe perioada verii! La 4 sedinte ,,amoroase'':) a cincea e gratis...deci, va astept cu drag!

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Cele 4 sedinte"amoroase"in cat timp ar trebui sa aiba loc astfel incat sa beneficiezi de a cincea gratis?cum vei contoriza asta?va fi ca la spalatoria auto un talon pe care se pune stampila?:))

Postat

Buna seara gospodari,

Tocmai m-am intors de la don'soara Aryadna. Sa fiu corect si cinstit nu la ea planuiam sa imi descarc instalatia insa preferatele mele Monik Love si Antonella nu au servit astazi servici. Rusaliile batale vina. O chisem de ceva timp pe fatuca insa n-am avut posibilitatea sa ma strecor pe sub radar in ultimul timp, mai ales ca al dreacu s-a modernizat . E mai ceva ca ala de-l pun americanii la Deveselu. Dar sa nu mai va tin in suspans. Am luat legatura cu duduia in cursul zilei prin intermediul telefonului din titlu si am stabilit pt ora 21.00 cu confirmarea de rigoare in jurul orei 20.00. Din start vreau sa va spun ca si-a schimbat hogeacu'. E pe Baba Novac acum. Am reusit sa trec prin trafic mai repede decat prognozasem asa ca la 20 cand am sunat pt confirmare am cerut si o devansare a intalnirii cu 30 de minute. Cerea fiindu-mi aprobata m-am deplasat uniform accelerat catre locatie. Locatia e pe Baba Novac la strada intr-un bloc pe langa restaurantul Rucar (betivii stie).

Am sunat din fata blocului, binenteles am fost rugat sa mai astept 5 minute , lucru ce nu m-a suparat pt ca aveam o presiune fantastica in vezica si am vizitat toaleta localului de mai sus. Cat am "dat calu' la apa" s-a ferchezuit si domnisoara asa ca ne-am sincronizat perfect. Am resunat si mi-au fost date detaliile finale (interfon, etaj apartament). Scara pustie fara portari sau babe curioase. Ajuns la etaj fata m-a asteptat dupa usa. Surprize surprize dupa usa. Am ramas mpresionat la vederea caprioarei. Inalta slim, blonda frumusica la fata nu sa cazi jos dar destul de. Echipata cu un corset care scotea in evidenta un bust uimitor. Realitatea cruda a fost alta dar sa nu fiu carcotas. Niste craci superlong si un posterior de masina de curse. Am discutat circa 10 minute despre vreme si altele timp in care m-a servit cu o apa plata la 1/2.( avea si sucuri si minerala dar asta am vrut eu). Apartamentul e de 2 camere, modern mobilat si foarte curat. Din spusele ei abia s-a mutat. Am terminat apa si am mers in dormitor. Uitam, aer conditionat in sufragerie si in dormitor, asa ca atmosfera a fost incinsa doar la figurat. Mi-a oferit umerase pt haine si mi-a prezentat baia. Prosop curat alb model de hotel de calitate superioara. Cabina de dus e cam micuta dar bogata in sortimente de geluri de dus. Apa OK fara opareli sau degeraturi. Intors in dormitor mi-am amintit ca n-am achitat si am decartat 500 de lei la domnisoara. Tin sa precizez ca ea n-a zis apsolut nimic de bani insa s-a simtit subsemnatul. Am gasit-o asa cum a facut-o acum 22-23 de ani mamica-sa. La nudu gol. Revin acum cu explicatii detaliate privind fizicu'. Subtirica dar nu schiloada, ai pe ce pune mana, un fund numai bun de futut, insa cu tatele sta cam prost. Mici spre medii (cupa A-B) fermi si tari. Asa cum v-am spun mai inaite atunci cand s-a itit de dupa usa in corset am avut un preinfart. Ii facea corsetul ala niste tate..... Ma rog, fiecare cu damblaua lui. Sa revenim. M-a intrebat dac vreau sa imi faca un masaj pt inceput. Fiind de acord m-am bagat cu fata la cearceaf si s-a apucat de treaba. Da ce treaba .... Meserie te halesc. Stie sa faca masaj. Se vede ca a fost profesionista. Dupa 20 de minute de masaj ca la carte a inceput partea sexoasa. Mangaieri cu buricele degetor si cu unghiile combinate cu sanii si buzele. Pe fund pe spate pe gat.... M-a invitat sa ma intorc si a continuam cu sarutarile pe piept coborand usor catre ala micu'. Atacat zonele adiacente intai apoi a urcat in sarutari catre cap. La luat intre buze si dai la treaba. Oral frumos executat cu ruperi de ritm, poate prea suav, dar eficient. Incercari reusite de deep, umed, cu plescaituri pofticioase. Am ridicat-o de la instrument si am coborat cu capul intre coapsele ei. Curat frumos mirositor si placut ochiului. Are o pasarica mica si finuta si forte gustoasa. I-am luat pulsul si se udase natural. Am crezut intai ca e ulei de masaj insa am gustat si era bio(logic). Am intors-o si am trecut la un saisnoua clasic. Si dai si lupta neicusorule pana ala micu a ametit si si-a varsat naduful in gurita fetei. A stat cumintica pana a adunat toti copilasii si s-a ridicat usor indreptandu-se la baie. Am ramas rastignit in pat pana s-a intors, inprospatat-a cu apa de gura. S-a cuibarit langa mine de ziceai ca-i nevasta-mea. Efectul n-a fost cel scontat de ea, ca mi-am amintit ca as fuma o tigara. Obicei prost de acasa. Ca sa scap de imbratisarile si dragalelile postcoitus a lu' a batrana m-am luat de fumat. Glumesc. Dar dupa douaj' de ani vorba lui Dumas. Sa revenim pe aratura. Pt ca ea nu fumeaza si n-am vrut sa afum dormitorul din respect pt ea si alti nefumatori care o sa treaca pe acole, am mers in sufragerie. M-a servit cu inca o sticla de apa si am consumat doua tigari. Trecuse cam o ora de cand ajunsesem la ea. Se cam termina permisia asa ca cu parere de rau am anuntat-o ca trebuie sa plec. A fost sincer dezamagita. M-a intrebat de vre-o doua ori daca sunt sigur ca nu mai vreau sa stau pt inca o finalizare. Eram gata sa cedez dar ricam sa dau de banuit acasa asa ca am refuzat-o cu promisiunea ca o sa revin. Am facut dus si pe aici ti-e drumul.

Concluzii:

Locatie - 10

Fizic: 9, e pe gustul meu: inalta, slim, cu forme, sanii au scazut punctajul, piele frumoasa, curata si epilata.

Oral: 9, un oral bun, umed, cu atentie la oua, scuipat, tentativa de dt

Normal: n-am apucat insa avea o pasarica mica si cred ca paraia.

Anal - nu

FK - 5 foarte slab. Poate ca mirosul de tutun a fost de vina, nu stiu, insa a fost aproape inexistent

GFE - 9 putin timida inca, dar per ansamblu o companie placuta

Eu voi mai reveni....desi halatul de 100 EUR e cam scumput.

Ura si la gara!

• Like 13
Postat

Scuzati eventualele litere lipsa. M-am grabit. Dar per ansamblu se intelege ce am vrut sa spun.

Noapte buna la toata comunitatea.

Postat

AlexAlex545, cele 4 sedinte vor avea loc cand vrei tu,adica nu este o limitare ( de ex intr-o luna). Pana la inceputul toamnei este momentan aceasta ,,promotie,,. Nu va fi ca la spalatoria auto, stai linistit, le voi nota eu.pupici

ps. Ma bucur kkelvo, ca te-ai simtit bine la mine si apropo, intentionez (anul asta(sper)) sa-mi pun silicoane:)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am sunat si eu la domnisoara luni pe 19.08, imi trezise interesul dupa ce am vazut pe aici. Imi raspunde,ii spun k am nr.de pe forum si k suntem 2 prieteni ce am vrea sa o vizitam,iar pana sa o intreb eu detalii si sa stabilim totul k la carte k sa nu avem surprize nici noi nici ea imi spune k este libera dar nu se poate deoarece nu ne cunoaste:).eu boom,adica ce trebuia sa fi fost colegi de servici,facultate sau cum!!!! In fine am incheiat discutia politicos dar mirat k na pe banii mei doresc sa primesc ce stabilim si fara prea multe complicatii si intrebari oferind la randul meu € si respect. Poate ma lamureste cineva!:) Spor !

Postat

Sigur ca te pot lamuri, bird84!

Sunt deschisa si la astfel de experiente(cu doi tipi)dar din motive de siguranta, nu accept doi barbati pe care nu ii cunosc. Eu locuiesc singura si nu am un peste dupa perdea care sa-mi ofere acea siguranta.

Conditia ca o astfel de intalnire sa aiba loc, este sa te cunosc pe tine sau pe prietenul tau inainte. Bineinteles ca vechiul proverb ,,Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa iti spun cine esti'' este iluzoriu si relativ dar sansele ca intalnirea sa devina neplacuta, scad.

O zi frumoasa!

• Like 3
Postat

Ok merci mult pentru raspuns si scuze daca pare a fi off topic.sunt deacord cu tine Maya dar ideea este k veneam 2 dar actiune nu se petrecea impreuna,ci pe rand k si cim ai fi avut 2 programari consecutive. Multimesc si poate ne vedem curand.

Postat

Buna aryadna mai lucrezi ca pe mess nu prea raspunzi poate aici imi raspunzi sau cineva care a fost de curand la ea sa ne spuna si noua.Si ce preturi mai practica

Postat

ionut

Buna aryadna mai lucrezi ca pe mess nu prea raspunzi poate aici imi raspunzi sau cineva care a fost de curand la ea sa ne spuna si noua.Si ce preturi mai practica

Ionut nu`mi mai pierde timpul .

Zilele trecute am sunat la unul din numerele din titlu si mi`a raspuns Maya sau Adriana cum so numi dameza  , ii explic de unde am nr de telefon ca am vazut pe forum detaliile despre ea , iar dupa ce ma lasat sa`mi racesc gura imi spune sec ca " Sa retras si anuntul nu mai este de actualitate" cred ca poate fi mutata in arhiva .

• Like 1
Postat

ionut

Ionut nu`mi mai pierde timpul .

Zilele trecute am sunat la unul din numerele din titlu si mi`a raspuns Maya sau Adriana cum so numi dameza  , ii explic de unde am nr de telefon ca am vazut pe forum detaliile despre ea , iar dupa ce ma lasat sa`mi racesc gura imi spune sec ca " Sa retras si anuntul nu mai este de actualitate" cred ca poate fi mutata in arhiva .

+1. Nu mai e numarul ei. Cica nu mai opereaza

Postat

Buna, tuturor. Am luat o ,,mica '' pauza dar m-am intors..deci ,,operez'' in continuare:)). numarul a ramas acelasi, deci, va astept!

O zi placuta

• Telefon: legolas2511
  • Telefon: legolas2511
Postat

Poti sa ne spui si noua tarifele noi? Mersi

Am vorbit cu ea azi pe yahoo messenger. M-am zis 120 Euros o ora, undeva langa piata alba iulia.

Service la fel, adica sex anal exclud.

• Like 1
  • Oras:Bucharest Romania
  • Oras:Bucharest Romania
Postat

Salut comunitate...am hotarat sa caut ceva special la prima vedere dupa pret (500 ron) echivalent la 120 euroi dupa spusele domnisoarei de 23 anisori Maya...intanirea a fost undeva la numarul 89 pe strada centrala zona decebal intr-o locatie palcuta si itima unde curatenia este bine venita precum si ordinea placuta constata la fata locului....serviciile sunt limitate de ea la anal si dominare in reste am avut placerea sa  constat ca nu au fost motive de regrete..prin urmare Maya o persoana agreabila placuta inalta(1:74-1:75) fara tocuri un chip notat de mine cu 9, ochii verzi si placuti mai ales cu personajul in gura, sani foarte frumosi, executa cu toata placerea oralul de nota 10 urmat de un normal un multe pozitii notate de mine cu 10 igiena este notata de mine cu 10, implicarea si timpul petrecut fara a-mi aminti a fost de nota 10. Am realizat cu ajutorul ei 2 finalizari, placute libere dar stopate de cauciucul protector...

Recomanda macar pentru o intalnire compania domnisoarei pentru ca poate nu o sa regretati decat doar dupa ce placati ca nu mai sunt finante pentru inca o ora...sau nu ...gustul fiecaruia este greu de inteles si fara limite...  Eu recommanda un pret mai bun dar nu pot obliga ..timpul le va decide probabil pe toate. Confirm pozele, telefonul 0749847920 folosit de mine, orarul este pana tarziu nu exista o oara de iceput nici de sfarsit su zile dupa spusele ei...locatia(blocul) detine camere de supraveghere...fara paznic curios...Stie masaj nu am incerca poate data viitoare voi incerca daca ii sunt pe plac cu recenzia mea....

• Like 8
Postat

Bill Gates, ma bucur ca ti-a placut timpul petrecut cu mine si te astept si pentru un masaj,desigur!

Recenziile nu trebuie sa fie pe placul meu, pentru ca criticile pozitive cat si cele negative sunt constructive si doar asa pot evolua in anumit fel.

Complimentele gratuite nu-mi sunt pe plac si chiar ma jenez.

Lovemypills2005, pretul pentru o ora este de 120 de euro(500 de lei), care include cam orice inafara de sex anal si orice fel de dominare.

• Like 5
Postat

Bill Gates, ma bucur ca ti-a placut timpul petrecut cu mine si te astept si pentru un masaj,desigur!

Recenziile nu trebuie sa fie pe placul meu, pentru ca criticile pozitive cat si cele negative sunt constructive si doar asa pot evolua in anumit fel.

Lovemypills2005, pretul pentru o ora este de 120 de euro(500 de lei), care include cam orice inafara de sex anal si orice fel de dominare.

Buna, outcall la un cuplu (FM) te intereseaza? cu focus pe partea feminina...

Postat

Buna, outcall la un cuplu (FM) te intereseaza? cu focus pe partea feminina...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...