creola ta Reputație: 4 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Aceasta jegoasa imi foloseste identitatea si pozele ,va rog sa dati raport la anunt Asta e nr la pestele ei0720823816
doncta Reputație: 2460 Postat Iunie 7, 2018 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iunie 7, 2018 Aceasta jegoasa imi foloseste identitatea si pozele ,va rog sa dati raport la anuntAsta e nr la pestele ei0720823816Dar tu cine esti?Ca vad ca azi te-ai inscris pe aici.
creola ta Reputație: 4 Postat Iunie 7, 2018 Autor Postat Iunie 7, 2018 Pai da ,azi m-am inscris sa ii fac recenzie lu domnisoara
Vizitator cenzurat Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2018 Postat Iunie 7, 2018 Pai da ,azi m-am inscris sa ii fac recenzie lu domnisoara pai si nu ne dai nr tau bun si poate bagi si WhatsApp pe elTre sa te vad ... si mai baga si niste poze noi pe topicul tau
doncta Reputație: 2460 Postat Iunie 7, 2018 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Iunie 7, 2018 Nu pot sa bag poze!Dar nr telefon poti sa ne dai si noua?Esti în Constanta?
temujin Reputație: 1654 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 8, 2018 Cum dracu nu poate sa bage poze, dar zdrianta ceea, ii foloseste pozele!! De unde plm le-a luat aia? Si de unde plm, are asta nr. pestelui? O fi scapat din cuib? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Las-o dracu', ca pute de la o posta! ;) 1
creola ta Reputație: 4 Postat Iunie 8, 2018 Autor Postat Iunie 8, 2018 Nu dragul meu,am sunat-o pe pisata aia sa-mi scoata pozele,dupa vreo 10 min ma suna un nr de vodafone,la telefon un baiat foarte recalcitrant,a inceput sa injure ,infn,si de acolo mi.am dat seama ca e pestele
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 8, 2018 Nu dragul meu,am sunat-o pe pisata aia sa-mi scoata pozele,dupa vreo 10 min ma suna un nr de vodafone,la telefon un baiat foarte recalcitrant,a inceput sa injure ,infn,si de acolo mi.am dat seama ca e pesteleBun, dar noi tot nu am înțeles de ce nu poți pune poze cu tine ? 1
temujin Reputație: 1654 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 8, 2018 Nu dragul meu,am sunat-o pe pisata aia sa-mi scoata pozele,dupa vreo 10 min ma suna un nr de vodafone,la telefon un baiat foarte recalcitrant,a inceput sa injure ,infn,si de acolo mi.am dat seama ca e pestele Pai asa umbla vorba, cica "ie rai piestii" astia! ;) 1
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 8, 2018 Asta-s euAi locație în Constanța ?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 9, 2018 Asta-s euFatah...nu aşia !!! Io o coala di a4...scrii pi ia numili tau di scena...porma scrii "Nimfomani ciel moi tari"...scrii si numaru tau di telifon ku cari lucriezi...fa un selfi ca ala di moi sus...da moi di vara (adik da jos textila)...si porma puni aci !!! Aşia...fara nisi ciel moi mic dubiu...or sa ştii flacai ka tu iejti adivarata Creola ! ;) 1
temujin Reputație: 1654 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Iunie 9, 2018 Chiar si-asa! ;)
goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Iunie 9, 2018 Asta-s euFată tot nu ne-ai lămurit dacă ai sau nu locație în Constanța
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum