Sari la conținut

Il vreau pe iguana3

Postări Recomandate

Postat
iguana3  sastii ca doresc sa am o relatie sexuala cu tine , vobesc la modul cel mai serios  mi sa pus pata pe tine , imi doresc sa ma culc cu tine sa te simnt in mine cum intra pula ta in mine sa aud cum dai din buci  deja am sentimente pt tine , am o melodie pt tine dragul meu

• Oras:Craiova
Postat

:)))) iguana3 bagabontule ,sunt gelos.

Pot sa o las pentru tine nu sunt altruist :))))))

• Minus 1
  • Oras:CALATOR PRIN LUME
  • Oras:CALATOR PRIN LUME
Postat

Văleu   :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu am mai râs asa de mult 

• Like 1
Postat

Buei nebunoooo deja ma enervezi.....in primul rand nu ascult populara ( ascult acest gen de muzica doar din obligatii gen la nunta mea si a prietenilor mei si la botezul copilului meu) in al doilea rand ti-am mai spus ca nu o sa ma fut cu tine nici daca ai ramane ultima femeie pe acest pamant si eu ultimul barbat.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Văleu   :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Nu am mai râs asa de mult 

Da...eu cu asta ne facem colegi si facem stand up comedy :)))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Pentru tine dragul meu , sunt geloasa pe clara stefania cand ai fututo si te a supt pana tia intrat cearsaful in cur , as fi vut sa ma futi pe mine nu pe ea 

• Minus 1
Postat

@pisicutz te rog sa stergi acest topic si sa banezi userul @dede_dede nu e sanatoasa la cap!

• Minus 1
Postat

Fata iti citeste renenziile :)))) te spioneaza ,vezi sa nu o ai pela geam pe afara :)))))

Sa vina la poarta mea.....am 2 caini ''micuti'' o asteapta :)))) daca o mananca nu-i mai hranesc o luna de zile

• Minus 1
Postat

Pentru tine dragul meu , sunt geloasa pe clara stefania cand ai fututo si te a supt pana tia intrat cearsaful in cur , as fi vut sa ma futi pe mine nu pe ea 

Sa te duci dracului de nebuna....cand aud manale ma transform tu-ti rasa ta de nebuna care esti....mars fa la spitalu de nebuni acolo trebuie sa stai!

• Minus 1
Postat

Din acest moment eu ma opresc sa vorbesc cu tine....clar ai o problema....nu stiu de unde ai tu aceasta obsesie fata de mine. Nici macar nu am fost la tine ( doamne fereste). Sper sa te duci la un control ( la cap ). La revedere! Si ca fac o incheiere intr-un stil de gluma: draga mea m-ai pierdut :)))

• Like 1
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...