Sari la conținut

0784041734 ; 0736889578 ; 0762945146 ;zburatoare

Postări Recomandate

Postat

va salut.anuntul din at,insotit de primul numar de telefon,mi-a atras atentia datorita zonei.alexandra 19 ani,bruneta dotata atragatoare,comunicativa,apetisanta,forme de nerefuzat.te astept intr-un moment incitant,in cuibusorul meu de nebunii.merita sa vii la mine,satisfactie garantata.zona salajan,50lei.nu am cine stie ce timp sa dezvolt experienta,care dealtfel nu mi-a provocat nicio placere. aranjamentul telefonic respectat corect.locatia este in zona salajan(grigorescu),intre piata salajan si dumbrava noua,cum mergi spre autostrada soarelui,al doilea bloc lung de 10 etaje,stradal,pe partea stanga,parca x4.apartament la ultimul etaj,un dezastru inauntru,asta v-o spune cineva care nu este neaparat interesat de locul desfasurarii actiunii.oricum,mizerie crasa,imputiciune,vas wc manjit cu caca,chiuveta nu mai era demult la locul ei,insalubritate totala.nu mai aduc discutia despre prosop,papuci,servetele,sapun.nu exista!!in casa sunt doua ciori tinere,cam 20,22 ani.practic nu stiu de ce am ramas,cred ca am vrut sa ma razbun pe mine insumi.am ales una dintre ele,care mi s-a parut a avea un sictir mai apropiat de valorile normale.a urmat o muie rapida protejata,maxim 20 secunde,apoi s-a intors cu curul la mine,in pozitia capra,mi-a zis hai mai repede,bag-o,prezervativul l-am pus singur pe o pula semiflasca,am incercat o capra,nu mi-a iesit,am aruncat prezervativul,m-am imbracat repede,am taiat-o.am lasat la inceput 50 lei.in timp ce ma imbracam,cealalta cioara se farda de zor intr-o bucatica de oglinda,pe hol,langa o galeata de gunoi superplina,puturoasa.mai exista si anuntul cu celelalte numere de telefon pe care le-am afisat in titlu,care te conduce spre aceeasi locatie.rog pe cineva sa afiseze si pozele,dar degeaba,pentru ca nu sunt elocvente.nu am facut recenzia la de evitat,pentru ca fata si-a facut oarecum treaba in felul ei si poate ca printre noi mai sunt pofticiosi de croncanitoare.cam searbada recenzia mea,dar,cu scuzele de rigoare,deocamdata nu am altceva pentru voi.....zile bune!!!!

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

anunt AT - ALEXANDRA 19 ani, bruneta dotata atragatoare, comunicativa, apetisanta, forme de nerefuzat. Te astept intr-un moment incitant, in cuibusorul meu de nebunii. Merita sa vii la mine, satisfactie garantata. Zona Salajan, 06 Mar 11:00

http://www.axinh.info/2011/04/20-girls-sporting-gods-gift-to-manyoga.html

avand in vedere ca are si poze furate cred ca locul ei este la "de evitat"

post-24732-0-77751200-1362664407_thumb.jpg

post-24732-0-66481200-1362664417_thumb.jpg

post-24732-0-11132100-1362664444.jpg

post-24732-0-17340300-1362664454_thumb.jpg

• Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
Postat

De evitat scrie pe ele :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...