Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2018 Postat Iulie 13, 2018 Cozo ? Ce are pisi ?Hai zii ca tu o cunosti cel mai bine...;)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2018 Postat Iulie 13, 2018 Cozo ? Ce are pisi ?Hai zii ca tu o cunosti cel mai bine...;)Nimeni de pe acest forum nu ma cunoaste “bine” :)Sa fim intelesi ;) 26
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2018 Postat Iulie 13, 2018 Fara nici un fel de misto exact asta am vrut sa scriu! Eu cu atat mai putin. 1 5
manutm Reputație: 3091 Postat August 7, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Postat August 7, 2018 Cand am vazut ca ai postat pe topicul tau din Tm am crezut ca ai scris si tu ceva de genul: De maine ma gasiti in locatia x ... Ce dezamagire ...
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 7, 2018 Postat August 7, 2018 Cand am vazut ca ai postat pe topicul tau din Tm am crezut ca ai scris si tu ceva de genul: De maine ma gasiti in locatia x ... Ce dezamagire ...Totala...:)
manutm Reputație: 3091 Postat August 7, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Postat August 7, 2018 Totala... :) Tu parca erai indragostit de alta.Ai gresit topicul, baiatul meu! :laugh2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 7, 2018 Postat August 7, 2018 Tu parca erai indragostit de alta.Ai gresit topicul, baiatul meu! :laugh2Io ma indragostesc des...:)))Sa fac o lista ? :)))
manutm Reputație: 3091 Postat August 7, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Postat August 7, 2018 Io ma indragostesc des... :)))Sa fac o lista ? :)))Top 3 :)))
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 :))) Nu stiu exact cand o sa revin , mi s-au cam schimbat putin planirile pentru urmatoarea perioada de timp :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 9, 2018 Postat August 9, 2018 :) pissi ? Tu vii cd poti doar sa vii. ;)
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 27, 2018 Postat August 27, 2018 Lucru care te-ar fi bucurat sau....dimpotriva? M-ar bucura , sincer ! Daca esti sincera, atunci e bine. Nu am gresit cand am zis ca esti buna.... la suflet! ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 27, 2018 Postat August 27, 2018 Daca esti sincera, atunci e bine. Nu am gresit cand am zis ca esti buna.... la suflet! ;)Ea si apreciaza, nu ai stiut ?In felul ei. :) ;) Pe mine m-a apreciat cel mai mult pt bani...:))))))No, dupa caz...
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Postat August 28, 2018 Ea si apreciaza, nu ai stiut ?In felul ei. :) ;)Pe mine m-a apreciat cel mai mult pt bani...:))))))No, dupa caz...:) Problema e ca eu nu prea apreciez banii :))Iar daca mi-ai oferit bani ti-am dat altceva in schimb (sex-timp din timpul meu) .Asa ca sa nu mai zici niciodata asta, banii tai sunt ai tai si eu nu-i apreciez , iar banii pe care mi-i dai mie ii merit nicidecum nu-i apreciez :) P.S-bacsisul merita apreciat si apreciat merita si cel ce ti-i da, dar nu e cazul tau .Te pup !
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Postat August 28, 2018 Daca esti sincera, atunci e bine. Nu am gresit cand am zis ca esti buna.... la suflet! ;)Pentru tine la sufelt , pentru altii altfel . Oricum, iti multumesc ;) 29
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Postat August 28, 2018 :) Problema e ca eu nu prea apreciez banii :))Iar daca mi-ai oferit bani ti-am dat altceva in schimb (sex-timp din timpul meu) .Asa ca sa nu mai zici niciodata asta, banii tai sunt ai tai si eu nu-i apreciez , iar banii pe care mi-i dai mie ii merit nicidecum nu-i apreciez :) P.S-bacsisul merita apreciat si apreciat merita si cel ce ti-i da, dar nu e cazul tau .Te pup !Deci, ai inteles gresit.:))))Cd am zis ca am fost apreciat cel mai mult pt bani, ma referisem la faptul ca am fost cel mai "special" client din TM...adica am fost cel mai des la tine, dintre clientii tai. ;) Cat despre bacsis, acesta nu consta numai in cash ci si in valoarea lui.;) Insa eu am facut-o cd am facut-o din alte considerente, oricum se pare nevazute si neapreciate de tine. Mersi.:) ;)
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Postat August 28, 2018 Deci, ai inteles gresit.:))))Cd am zis ca am fost apreciat cel mai mult pt bani, ma referisem la faptul ca am fost cel mai "special" client din TM...adica am fost cel mai des la tine, dintre clientii tai. ;) Cat despre bacsis, acesta nu consta numai in cash ci si in valoarea lui.;) Insa eu am facut-o cd am facut-o din alte considerente, oricum se pare nevazute si neapreciate de tine. Mersi.:) ;)Maestre, ai încurcat Karinele??ðŸ˜ðŸ˜‰ðŸ˜€
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Postat August 28, 2018 Maestre, ai încurcat Karinele??ðŸ˜ðŸ˜‰ðŸ˜€Pai nu le-am incurcat, caci la Karina cu un singur a am fost doar de cateva ori. Desi doar de cateva ori, cel putin ea a apreciat multe...insa fiecare vedem si suntem diferiti. A nu se intelege ca am nevoie de aprecieri...am vrut doar sa arat ce, cat si cum vad unele sau altele. ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Pissy, da-ti drumul aici, ca tot ai zis ca ai cateva zile libere, sa te ocupi de forum...:))
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 La mine dureaza mai mult sa-mi dau drumul :)) 26
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 La mine dureaza mai mult sa-mi dau drumul :))Asta stiu...:))))) ;)Altceva ? :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Postat Septembrie 3, 2018 Pai ai zis ca te ocupi de forum ca ai niste zile libere...Ce faci ?Ne dai teapa ??? :))))))
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Postat Septembrie 3, 2018 M-am decis sa fac shopping de lux in zilele astea libere :)Ce spuneti, merit 1100 € sandalele astea sau mai bine nu? :)) 25
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Postat Septembrie 3, 2018 Baby, ia-le ! La valoarea ta, iti permiti...Chiar arata bine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum