Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Baby, ia-le ! La valoarea ta, iti permiti...Chiar arata bine.Da, sunt minunate :* 24 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 O rochie de seara beton, s-ar potrivi la ele...;)Vezi ce gasesti... Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 O rochie de seara beton, s-ar potrivi la ele...;)Vezi ce gasesti...Rochia mi-o cumprei tu si mergem la o cina :) Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Septembrie 3, 2018 M-am decis sa fac shopping de lux in zilele astea libere :)Ce spuneti, merit 1100 € sandalele astea sau mai bine nu? :))Sa-mi fut una! De banii astia as fute vreo 3 luni! :laugh2 3 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Sa-mi fut una! De banii astia as fute vreo 3 luni! :laugh2 De banii astia, "saracii" si-ar putea lua chiar si o masina, sa nu mai fie nevoiti sa mearga pe jos la ... d-re! :laugh2 3 Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Septembrie 3, 2018 De banii astia, "saracii" si-ar putea lua chiar si o masina, sa nu mai fie nevoiti sa mearga pe jos la ... d-re! :laugh2Mai bine merg pe jos si fut de banii aia! :laugh2 3 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Sa-mi fut una! De banii astia as fute vreo 3 luni! :laugh2Am calculat, și mie mi-ar ajunge de 25 de cafele :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Septembrie 3, 2018 :laugh2 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Am calculat, și mie mi-ar ajunge de 25 de cafele :laugh2 :laugh2 Tare buna tre sa fie ... cafeaua aia!!! Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Astept cu interes sa vad cat plateste @ccftig pe rochie, sa refacem calculele nu de alta!Eu estimez vreo 6 luni de futut sau 50 de cafele cum s-ar zice! :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Rochia mi-o cumprei tu si mergem la o cina :)Depinde.:) ;) Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Depinde. :) ;)Haaai maaaah, acuma nu fi scartar! :laugh2 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Haaai maaaah, acuma nu fi scartar! :laugh2 O fi "dansul" in multe feluri... dar scartar chiar nu-l "vad"!!! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Eu sunt un tip darnic dar cum spuneam...depinde...:)))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Rochia mi-o cumprei tu si mergem la o cina :)A ! Vezi ca nu-i ok cum ai pus problema aici...poate altii nu-si permit si sa nu se simta prost. ;)Asta era de pm dar na, ai vrut tu sa zici...:)Nu-i bai ! :) Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Septembrie 3, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Septembrie 3, 2018 A ! Vezi ca nu-i ok cum ai pus problema aici...poate altii nu-si permit si sa nu se simta prost. ;)Asta era de pm dar na, ai vrut tu sa zici... :)Nu-i bai ! :)Pffff, cat de atent esti tu cu sentimentele noastre! :laugh2Eu cred ca mai degraba ti-i frica ca or sa fie geloase celelalte number 1 ale tale, Maria, Sofia si mai stiu eu care...Ce, ele nu merita o rochie si o cina in oras? :DUnde-i Maria cand ai nevoie de ea? :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Dar de unde stii tu ce am facut sau fac eu cu celelalte ? :)A-ti da doar cu presupusul, e apa de ploaie...:))))) ;) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Am calculat, și mie mi-ar ajunge de 25 de cafele :laugh2 :laugh2Mai :))) eu mor cu tine , esti MAXim :* 23 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Mai :))) eu mor cu tine , esti MAXim :*Ce "curvă versată" ești, m-am înmuiat tot... și tu știi că-mi face bine... ai citit în cafea :laugh2 :laugh2 :kiss2 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 A ! Vezi ca nu-i ok cum ai pus problema aici...poate altii nu-si permit si sa nu se simta prost. ;)Asta era de pm dar na, ai vrut tu sa zici...:)Nu-i bai ! :). Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Ce "curvă versată" ești, m-am înmuiat tot... și tu știi că-mi face bine... ai citit în cafea :laugh2 :laugh2 :kiss2Pupa-ma sa inrosesc :) 24 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Pupa-ma sa inrosesc :)Nu-mi permit... sau nu doresc să depășesc o anumită limită :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 No Karinuto, vezi cum atmosfera s-a destins, daca te-am provocat la o discutie ??? :))))))))) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Nu-mi permit... sau nu doresc să depășesc o anumită limită :)Dar daca te pup eu promiti sa te inrosesti? :) 26 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Dar daca te pup eu promiti sa te inrosesti? :)De promis nu pot să promit, dar posibil sa se întâmple :) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum