Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Nu :) din pacate n-am agatat nimic azi-noapte :)))Tuuuu ? Imposibil. Ai avut ceva defect la radar. Repari si vezi...;)Succes ! Tu poti ! ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Pisii ? Sa ma tii la curent cum te descurci pe viitor. Sa nu ma dezamagesti.;)Daca nu-ti reuseste, cd revii, te invat eu niste scheme care nu dau gres, niciodata. ;)Hai spor ! :))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2018 Postat Iunie 30, 2018 Peste??? nu imi plac pestii! :))) nu ii un cuvant potrivit pe forumul asta, puteai sa folosesti si tu un altul, gen - are balta sirene!Sau are balta crapoaice. :))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 Pisi ? Ai facut baie ? Ce temperatura ti-ai reglat...La water ? :)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 Pisi ? Ai facut baie ? Ce temperatura ti-ai reglat...La water ? :):)) mereu fac baie ;)Baie fierbinte , apa marii nu imi place, imi usuca pielea , daca la astfel de baie te referi :))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 Bun! Cate baxuri de sampanie ne trebuie ca sa umplem cada ?Nu uita sa calculezi ca intram amandoi in cada. ;)Tine cont de Legea lui Arhimede. (corp scufundat, volum, dislocare...mici indicii ;) )
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Postat Iulie 2, 2018 Bun! Cate baxuri de sampanie ne trebuie ca sa umplem cada ?Nu uita sa calculezi ca intram amandoi in cada. ;)Tine cont de Legea lui Arhimede. (corp scufundat, volum, dislocare...mici indicii ;) )pai multe, dar sa nu te ajunga mult putem lua proseco :))) 25
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Toate ca toate dar io stiam ca esti pisi...Acum observ ca esti cameleon. Cand verde, cand albastru inchis, cand albastru deschis.:)))))))Hotaraste-te ! :))))))))
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Toate ca toate dar io stiam ca esti pisi...Acum observ ca esti cameleon. Cand verde, cand albastru inchis, cand albastru deschis.:)))))))Hotaraste-te ! :))))))))Sunt pissi sexi si suparata acum :(Azi-noapte m-am culcat tarziu, din nou singura , iar acum ma trezeste o ploaie torentiala cu fulgere si tunete :))Imi e frica sa ma ridic din pat sa inchid geamul :)) 25
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Ai de Poli acum esti galbena.D'asta am fost ametit io azinoapte. Pana mea numai curcubeeeeee. :))))))Lasa pisi ca am eu grija de tine dc esti fetita cuminte.Te mangai, pana torci. :))))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Parca vad cum dupa tors o sa sari cu ghearele sa-mi scoti ochii...Pa corp nu mai spun, numai zgarieturi. Nu inteleg.De ce dreaque ti-ar mai trebui tie jucarii. A !Stiu...Ghiarele trebuie sa ramana intacte...:))))))Din cd in cd numai trebuie ascutite, vopsite. Sa fie zgarietura pana la sange si mai adanca...Ce-ti mai place !!!:))))))))))))Noroc ca io mi-s ca Volverine sau cum pana mea ii spune la ala din filmul SF. :)))))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Postat Iulie 3, 2018 Sunt pissi sexi si suparata acum :(Azi-noapte m-am culcat tarziu, din nou singura , iar acum ma trezeste o ploaie torentiala cu fulgere si tunete :))Imi e frica sa ma ridic din pat sa inchid geamul :))NU te apropia de geam...Tu esti bad ;)Fulgerele nu-s ale lui Scaraotki. E riscant.Stai in pat. :)))))))) Trage plapuma, peste cap si nu misca, nu gesticula. :))) As iesi eu in Astral, sa-ti inchid geamul dar imi e teama ca nu ma mai intorc apoi. ;)Esti periculoasa...:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Postat Iulie 4, 2018 Pissi ? In semn de solidaritate cu tine, nu te intreb nimic ;)Cand iti revii, da un semn.:)Viata merge inainte.;)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Pissi ? In semn de solidaritate cu tine, nu te intreb nimic ;)Cand iti revii, da un semn.:)Viata merge inainte.;)Ohh, dar n-am patit nimic :)Viata-i frumoasa ! :* 26
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Ohh, dar n-am patit nimic :)Viata-i frumoasa ! :*Atat am vrut sa aud.:)Asta esti tu...:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Pissi ?! Gata, stiu !:))La roll play sau cum pana mea ii spune, vreau să fii INNA-10 MinutesChiar pe melodia asta...o băgăm pe tel si tu trebuie sa dansezi exact ca ea.Eu voi fi băiatul de la bar.;)Vezi videoclip.;)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Pissi ?! Gata, stiu !:))La roll play sau cum pana mea ii spune, vreau să fii INNA-10 MinutesChiar pe melodia asta...o băgăm pe tel si tu trebuie sa dansezi exact ca ea.Eu voi fi băiatul de la bar.;)Vezi videoclip.;):))) asta intelegi tu ? :))maine -poimaine vrei sa iti pun in scena “Bubico” :))) 29
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Ma, m-am plictisit putin de mișcările Alessandrei din Eres mi vida.;)Asta ii doar de tonus.;)Sau ?O lăsăm pt club ? ;)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Ma, m-am plictisit putin de mișcările Alessandrei din Eres mi vida.;)Asta ii doar de tonus.;)Sau ?O lăsăm pt club ? ;):)) Ce-ti place muzica de “AZI” :))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Postat Iulie 5, 2018 Intotdeauna m-am adaptat. ;)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 Este , multumesc la fel ! :) 29
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 http://nimfomane.com/forum/topic/117354-karinaa-iulie-❤%EF%B8%8F-timisoara/?p=4553114
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 Normal baby ca te-am votat. ;)Nu esti tu pissi. ? ;)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum