Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Esti o javra parsiva, cu calm iti spun.Da! ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Da! ;)Stii ca taratura e in visele ei, iar eu sunt sora ta mai mare...Vrei sa vezi cum este sa fii diabolic? Trezesc iadul daca vrei demonstratie. ;)Nu-ti face iluzii ca ma calmez si-mi trece, ti-am scris cand mi-a fost greu, te-ai sters la cur si ai deschis asta... nu mai iert asa de usor.
panoramic Reputație: -1920 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Iunie 9, 2018 Mie mi-au zis oameni că o să le-o facă original la acestia de pe forum, n-am stat sa-mi imaginez ce-o să se intample...dar dacă mă gândesc la ce reacție pot avea cei din Bucuresti care m-au întâlnit in Snagov, cand vad ce e scris pe forum la adresa mea, mă apucă râsul. Cum domne...atâta inconștiență adunata laolalta, in fata unui singur om!!!!Pai daca forumul asta are reputatie de numero uno, ce sa-I faci :-) :-)
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 feriti-va da grase ca e periculoase 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Pai daca forumul asta are reputatie de numero uno, ce sa-I faci :-) :-)Calea ma duce spre tineretului... am taiat, sector 4.Ti-ai luat niste obiecte in cap in copilarie, dar ce esti nu este din cauza asta.Ti-ai luat probabil ca ai iesit stramb. feriti-va da grase ca e periculoase Vrei sa vezi cat de periculoase?Mars, ca azi nu te mai menajez, victimoiule! 1 1
rainoverme Reputație: 365 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Amandino, luaț-ș glazura în frișcă de războinica 😎 Așa te vreau, tu singurica împotriva Universului! Da vezi că că la așa atitudine rămâi doar cu Don Latex.Tu să fii sănătoasă! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 feriti-va da grase ca e periculoaseOK, Vezi ce primesti cand dai minus de cacat.Te-ai nascut intr-un mediu.... civilizat, sa zic.Tata era mai mult plecat, ma-ta... era o curva, ti-ai dat seama mai tarziu.Scoala... nu prea vad scoala, mai mult certuri si batai, cartea nu ti-a placut.Iubirea a venit dupa scoala, atasat ai fost si inainte, dar delusoriu.Apoi a ramas gravida... Ce puteai sa faci?Sa continui? 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Amandino, luaț-ș glazura în frișcă de războinica Așa te vreau, tu singurica împotriva Universului! Da vezi că că la așa atitudine rămâi doar cu Don Latex.Tu să fii sănătoasă!7
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 muie la graseSa continuam atunci.Ai fost rupt de foame... cand niste preteni ti-au spus ca fac bani...Normal ca te-ai bagat si tu. Mai cu japca, poate nu stii, nu te inghiteau.Cu timpul a fost si mai nasol, te vedeai sef tu... mai vorbesti cu ei? Eu as spune un garantat "Nu".Continuam? 1 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 9, 2018 Sa continuam atunci.Ai fost rupt de foame... cand niste preteni ti-au spus ca fac bani...Normal ca te-ai bagat si tu. Mai cu japca, poate nu stii, nu te inghiteau.Cu timpul a fost si mai nasol, te vedeai sef tu... mai vorbesti cu ei? Eu as spune un garantat "Nu".Continuam? Cu simtu ala psihologic sau o simpla supozitie?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Cu simtu ala psihologic sau o simpla supozitie? Am mai mult decat psihologie...Ajungeam la partea cand a futut prima data, dar nu ma mai insulta. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Stii ca taratura e in visele ei, iar eu sunt sora ta mai mare...Vrei sa vezi cum este sa fii diabolic? Trezesc iadul daca vrei demonstratie. ;)Nu-ti face iluzii ca ma calmez si-mi trece, ti-am scris cand mi-a fost greu, te-ai sters la cur si ai deschis asta... nu mai iert asa de usor.E doar un topic...
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 9, 2018 Am mai mult decat psihologie...Ajungeam la partea cand a futut prima data, dar nu ma mai insulta. :) Era interesant daca se ajungea acolo :laugh2 Totusi o rezolvam intr.un fel si fara insulte?
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 E doar un topic...Este doar un topic deschis de tine, stiind ca mi-e sila numai cand vad ca a postat ceva...Nu despre topic este vorba, a fost prima si ultima data cand am avut nevoie de sprijinul tau moral...Multumesc!
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 deceiver.. femeia a apelat la tine si tu te-ai pisat pe ea ? pai asa e frumos ? pe mine nu m-ai chemat ? 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Era interesant daca se ajungea acolo :laugh2 Totusi o rezolvam intr.un fel si fara insulte?Nu am nimic cu el, stiu ca se tot zvarcoleste... Chiar sunt asa de grasa, dar chiar sunt urata? :laugh2Nu sunt urata, nu am riduri nici acum, grasa... depinde cine se uita. ;) 1
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Iunie 9, 2018 Nu am nimic cu el, stiu ca se tot zvarcoleste... Chiar sunt asa de grasa, dar chiar sunt urata? :laugh2Nu sunt urata, nu am riduri nici acum, grasa... depinde cine se uita. ;) Hai sa nu vorbim despre grase le pastram pentru craciun avem destule :P
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 deceiver.. femeia a apelat la tine si tu te-ai pisat pe ea ? pai asa e frumos ? pe mine nu m-ai chemat ? Hai sa sar peste adolescenta ta penibila...Esti un timid, maxim! Ai fost insurat, nu neaparat cu acte...Hai sa ma opresc.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Fotomodele foarte cautate de fotografi celebri ;) https://i.ytimg.com/vi/Wrn2hvWrlpY/maxresdefault.jpg http://cdn2-www.thefashionspot.com/assets/uploads/gallery/plus-size-lingerie-models/fluvia-lacerda.png https://i.pinimg.com/originals/a2/2b/74/a22b74b0b3a156479c61e952f6c4976b.jpg 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 Este doar un topic deschis de tine, stiind ca mi-e sila numai cand vad ca a postat ceva...Nu despre topic este vorba, a fost prima si ultima data cand am avut nevoie de sprijinul tau moral...Multumesc!S-o clarific.Asa, pentru tine. Nu e problema mea cum percepi tu lucrurile. Nu e problema mea pe cine inghiti/nu înghiți tu, sau oricare altul. Nu e problema mea ca vă balacariti zilnic, pe unde va prindeți.Am deschis un topic la misto, asa. That's all. Dacă nu-ți convine, sări peste. Mergi mai departe. Încă ceva. Nu ma apuc sa balacaresc useri, că așa e direcția în care bate vântul azi, mâine, poimâine. Te susțin, de departe, dar în cu totul și cu totul alte chestiuni. 1
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 9, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 9, 2018 ați fute-o?Da. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2018 Postat Iunie 9, 2018 S-o clarific.Asa, pentru tine.Nu e problema mea cum percepi tu lucrurile. Nu e problema mea pe cine inghiti/nu înghiți tu, sau oricare altul. Nu e problema mea ca vă balacariti zilnic, pe unde va prindeți.Am deschis un topic la misto, asa. That's all. Dacă nu-ți convine, sări peste. Mergi mai departe. Încă ceva. Nu ma apuc sa balacaresc useri, că așa e direcția în care bate vântul azi, mâine, poimâine. Te susțin, de departe, dar în cu totul și cu totul alte chestiuni. O sa fiu prioblema ta atunci, se pare ca nu-mi dai de ales.Atentie ce mai scuipi, mi-e ca-ti musti limba.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum