marius adrian Reputație: 24 Postat Martie 7, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 7, 2013 salut, sper sa fie in regula ce o sa scriu in topic, daca nu, rog admini sa inteleaga ca e prima oara, asa ca multumesc anticipat. sper sa fiu de ajutor celorlalti cum mi-au fost si mie alti. anuntul fetei e exact asa in AT: ANDREEA, forme apetisante, dornica de aventura te invita in locatia ei discreta, pt. a petrece momente xxx, sex oral de vis normal in toate pozitiile, cunn., ann., 69, intre sani zona Obor, la tel. 4 €, 0766.314.183 Bucuresti.Pret: 40L dinainte spun ca gusturile nu se discutaieri nedispunand de finante si cu pofta, am zis sa incerc sa vad daca e ok. sun, raspunde o voce placuta si cer detalii sa ma asigur cat de cat. imi confirma ce scria in anunt, precizand ca oralul depinde de igiena clientului daca v-a fi protejat sau neprotejat, asa ca ma programez in 2h la ea convenint sa o sun cand ajung la obor. peste 2 h eram la obor sun si ma indruma pe calea mosilor vreo 150-200m, dar mai sa vb cu ea detalile astea.imi deschide usa imbraca intr-un desu dragut, se prezinta bianca,spunand ca isi mai mai schimba numele in prezenta clientilor. arata ca in poze, dar avand un pic de burtica, ma pofteste in camera (precizez ca era un apartament cu 3 camere, camera curata cu mobila veche). imi las geaca in camera, cer permisiune la baie, sa ma "improspatez" un pic, era f cald in apartament. in baie gasesc o un gel de dus si prosoape curate (baia nu era prea stralucita, dar curata), in timpul asta, fata ma astepta afara din camera,ne intoarcem in camera la treaba, ii dau banii intelegandu-ne la o finalizare, ma intind in pat, fata incepand cu oralul neprotejat (in cazul meu), placut, ajutata f putin de mana si cu interes din partea ei, fata precizand ca nu face CIM si FK dupa controlul de rutina asupra igenei fetei, ii spun sa se puna in 69, un miros dulce, rasa complet. dupa cateva minute ii spun sa se puna pe mine pt normal,nechinuindu-se sa puna prezervativul, fata dand doar din cur si cu implicare din partea ei. sunetele din partea ei in timpul oralul, 69 si normalul pareau nesimulate, dupa cateva minute termin, stargandu-ma fata cu niste servetele umede, dupa care ma duc la baie sa ma spal. ma intorc in camera vorbind cu ea am aflat ca la numarul asta a activat o alta fata pe nume Alesia -sper sa nu gresesc, in apartament mai sunt 2 fete, una dintre ele find slabuta si acum ce ceva timp avea un anunt cu miniona, terminand de imbracat ma conduce spre iesire. cand cand am intrat in apartament si pana am iesit, a fost politicoasa, stiind sa intretina o discutie, deci per total, am fost surprins placut la toate capitolele, apartamentul de moda veche dar curat, igiena ei si implicarea din partea ei. eu o sa ma intorc de data asta stand mai mult pozele sunt reale, unele dintre ele facute in camera in care am fost imi cer scuze daca a fost cam lunga recenzia mea si tin sa precizez ca sunt pareriile mele. o recomand la cei care prefera fetele mai impanate tinand cont ca gusturile sunt subiective 1
maxxm Reputație: -1 Postat Martie 9, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 9, 2013 a mai fost cineva la ea, vreo parere ?!? ca sunt interesat. Pe buneeeeeeee??????? Daca mai erau si alti vizitatori, recenzau pana acum...Intrebarea asta e off-topic. Zau! A. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum