bazdkiii Reputație: 497 Postat Iunie 23, 2013 Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Oras:Cluj-Napoca/Kolozsvar Postat Iunie 23, 2013 Nu sunt asa mare fan oral si nu sunt "prieten " deloc cu oralul protejat...cu Andra aveam chestii mai interesante de facut decat sa stau sa-mi faca oral cu caciulita.daca bine tine minte ,cred ca mi-a facut oral timp de cateva secunde...dar in asa scurt timp nu am cum sa dau vreo nota. Un singur lucru pot sa va zic ,nu era de 10, ca daca era ,sigur mai vroiam, dar un oral protejat ,din punctul meu de vedere, nu o sa fie niciodata de 10.
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Iulie 2, 2013 Eu unul de obicei vorbesc frumos,dar deja sunt nervos,cum naiba dai de fata asta,nici pe mess nu imi da accept,de o saptamana astept sa vorbesc cu ea pe mess daca la telefon nu o prind.Mie chiar imi pare rau ca nu dau de ea,din ce am citit si vad si in poze mi-ar placea sa trec si eu pe la ea.
boieru Reputație: -378 Postat Iulie 2, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 2, 2013 daca ai id ca nik-ul de pe forum poate crede ca esti ceva copilash simpatic cu pokemoni
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 2, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Iulie 2, 2013 daca ai id ca nik-ul de pe forum poate crede ca esti ceva copilash simpatic cu pokemoni Sper sa nu creada ca sunt vreun pikachu.
boieru Reputație: -378 Postat Iulie 2, 2013 Oras:cluj Oras:cluj Postat Iulie 2, 2013 ca idee si eu am vorbit destul de usor de mai multe ori cu ea...spor in continuare...
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 5, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Iulie 5, 2013 Stie cineva daca si-a mutat deja locatia din Floresti in Cluj,deoarece saptamana asta cand am vorbit cu ea la telefon spunea ca are de gand sa se mute la CLuj,si nu poate primi clienti,doar dupa se termina treaba cu mutarea.Multumesc.
songoku Reputație: 809 Postat Iulie 26, 2013 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Iulie 26, 2013 Am sunat in urma cu ceva zile pentru o programare,si din pacate am aflat ca anuntul nu mai este valabil.Stie cineva ceva in plus,poate colegii care au fost pe la ea deja,sau sunt clienti fideli? Sau are doar un cerc de clienti?Baz sau colegu cu tancu ceva,ca tare as vrea sa trec si eu pe la ea si nici cum nu reusesc.
toma9in Reputație: 228 Postat Iulie 26, 2013 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 26, 2013 Eu am sunat-o undeva saptamana trecuta si mi-a spus ca mai face doar outcall, pentru ca nu mai are locatie.
ro_maa01 Reputație: 62 Postat August 7, 2013 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat August 7, 2013 tocmai ce am vb cu d-ra pe mess.intr-adevar face doar outcall si tarifele 150 ora + taxi )o sa o caut cand ajung in zona si apoi revin cu o recenzie.
skappie2 Reputație: 350 Postat Septembrie 3, 2013 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Septembrie 3, 2013 Domnisoara PoganiÎn tăcerea nopții, câinii urlă la lună, eu chem o dra, să mă țină de pulăȘi-și face aparența pe tocuri cocoțată, avea o siluetă, semăna a fatăUrâtă? Dra?, să știti că nu era, cu telefonu-n mână, pe braț avea geantaPuiule, unde? Unde ești? de-un sfert de ceas te caut și nu te găsescStai pe loc iubito, am să vin îndată, acuma mă întorc de la promenadăCu cămașa pusă, freza aranjată, mă plimb printre blocuri ca să dau de fatăVai puiule, haide, ți-am zis că cobor, în stația din Grigo, vizavi de MollȘi iau dra, o aduc în casa, căci frig e afară și nu vreau să răceascăUn pahar de vorbă, poate o gustare, mai trec 5 minute, pula-i lumânareHai iubito gata, pata mi s-a pus, am să te dezbrac și te bag la dușȘi vine fetița n-are ce să facă, îi dau gel de duș și cu apă caldăIese ea desculță pe covor, o trag după mine fix în dormitorȘi o pun pe burtă să-i fac un masaj, pe spate, pe fese, la fanta dintre craciAi zice că-i place, începe să geamă, să-i mozolesc lindicul fata mă îndeamnăDar și Mr. Jonny este pregătit, de atac, de lupte, l-am și învelitHai puiule pe mine, dămi-o în misionar, dar nu da tare, nu-mi ridica piciorul căci așa mă doareVai, te-nțeleg, săracă fetiță, atunci hai să vedem, ți-o plăcea căpriță?Se pune fata capră, nici așa nu reușesc, de fundul ei osos, întruna mă lovescAș vrea și eu ca omul să intru de tot, dar nu și nu și parcă se-nchide la Non StopSă nu zic de mozoale, așa cu țârâita, și strânge din dinți să nu îți intre limbaÎntr-un final eroic îi termin pe țâțe, butoane de lift, tare miculuțeM-așez lângă ea și-i zâmbesc ștrengar, în 10 minute, pula-i iară parȘi-ncepe fetița treaba înc-o dată, îmi ia pula-n gură, doar 2 țenti, că poate se înneacăÎi pune chipiul, vine peste mine, parc-așa mai merge și totuși, ce nu-i bine?Vai, de cât aleargă, deja a obosit, hai vin eu peste tine, căci n-am adormitȘi-ncep s-o pătrund, să accelerez, umplu prezervativul, dar tot nu mă golescCireașa de pe tort, laba îi cer să-mi facă, dar ea zice că NU și-ncepe și se-mbracăCa să-nțelegeți titlul și esența, domnișoara nu-i cheală, asta-i diferența! Concluzii: eu zic de NERECOMANDAT, note nu mai dau, defapt, puneti un 5 pe linie tinand cont de raportul pret/calitate. Halat 300 RON + taxi (40 de lei), cea mai mare tzeapa din ultima vreme de care am avut parte cu varf si indesat, 2 finalizari tot in atatea ore, dar sa avem in vedere ca actiunea a durat doar vreo 50 de minute cu indulgenta...dar i-am mai platit un milion jumate pentru ca sa bea, sa manance si sa fumeze la mine acasa. Chiar imi pare rau, as fi vrut sa scriu o recenzie frumoasa, nu ma lasa constiinta insa. Salutari si respecte! 16
cristi borcea Reputație: 553 Postat Septembrie 3, 2013 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Septembrie 3, 2013 te compatimesc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum