Vizitator indiscretul Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2019 Postat Iunie 7, 2019 Vroiam sa imi onorez promisiunea dar...surpriza. nu am mai gasit anunt actualizat de ceva zile si are si telefonul inchis. Ai decis sa te retragi Sonia ?
Vizitator cinik 80 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 S a retras în glorie😅Îți priește la Cluj te ai îngrășat
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 Cred ca nu ai loc de mine la cât m-am îngrășat ...😂
Vizitator cinik 80 Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2019 Postat Iunie 16, 2019 Cred ca nu ai loc de mine la cât m-am îngrășat ...😂Cam diferite pozele. Așa ai fi vrut sa arăți .semeni un pic
mariusica2018 Reputație: 16 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 17, 2019 Pune mana pe telefon si fa-ti o programare la domnisoara si asa o si vezi / testezi. Ce zici de asta ? Nu e mai usor asa decat sa faci presupuneri ? Sau...Sonia lasa aici o poza cu tine (in care apari cu totul ) ca sa nu mai fie atatea discutii legate de aspectul tauO zi buna tuturor si spor la ...
Vizitator cinik 80 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Apare cu totul ea doar dezbrăcată 😅😅😅
mariusica2018 Reputație: 16 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 17, 2019 Da ciniku, ziceam sa ii faca cineva poza la tot corpul si sa nu isi mai ascunda fata. Ca asa dezbracata apare, dar pe bucati :) sau ai gasit pe undeva unde apare dezbracata cu totul ,ca vrrau sa vad si eu ?
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 În primul rând, Salutare !În al doilea rând, nu am nevoie să fie publice niște poze cu mine, personale!În al treilea rând, aveți destule pt delectarea minții și a altui “obiect”... așa moka, dacă nu sunteți în stare să mă vizitați !În al patrulea rând, sunt o fată simpatică și agreabilă la față.. iar în al cincilea rând, totodată și ultimul... nu mai faceți valuri cu vorbe și cerințe aiurea... Vă mulțumesc pt înțelegere ! Profitați la maxim de vremea asta faină dacă tot nu “ajungeți” la “ciocănit”.O zi cât mai la 30 de grade ! ⛱
mariusica2018 Reputație: 16 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 17, 2019 Sonia dar eu stiu ca esti draguta. Si am avut si timp de 'ciocanit'Dar sunt altii care nu au incredere ca esti ok si poate de asta nu au curaj sa testeze. Spor la clienti si la 'ciocanit'
mariusica2018 Reputație: 16 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 17, 2019 P.S. - nu cred ca e nevoie sa postezi poze personale , din viata ta privata. Dar o poza de la locul de munca ,chiar una decenta unde te prezinti si apari cu totul nu cred ca e ceva rau sau personal. Doar atat am avut de spus. Imi pare bine ca ai revenit. Am crezut ca te-ai retras avand in vedere modul in care ai disparut. Poti eventual sa anunti perioadele in care nu esti disponibila Si daca tot e vara poate ai oferte de vara ;)Ne faci si noua un update ?
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Aceleași servicii ...In locația mea - 150 finalizarea, oral protejat/neprotejat in funcție de igiena, normal protejat obligatoriu!- 250 ora, oral protejat/neprotejat in funcție de igiena, normal protejat obligatoriu!La locația voastră/hotel/pensiune:Cei care optează sa îmi adreseze întrebarea “cum faci oralul”, este in funcție de igiena, iar dacă aceasta corespunde va fi 200 finalizarea și 300 ora + normal protejat obligatoriu!Dacă igiena nu corespunde, rămânem la prețurile standard.. 150 finalizarea și 250 ora, totul protejat!Analul este contracost 200 lei, protejat! 0743383753♀ P.s. : aici nu vor mai fi postate poze.. rămân valabile doar cele de pe publi. Cine vrea mai mult.. să mă viziteze !
Vizitator cinik 80 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Dacă și ăsta e drăguță chiar ca nu ai văzut fete,de Sibiu și Alba nu a fost Bună e Bună la Cluj.😅😅😅.
mariusica2018 Reputație: 16 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 17, 2019 ????. Am vazut fete si fecare e cu gusturile lui. Nu inteleg ce e cu Sibiu si Alba.
Vizitator cinik 80 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Orașe unde a fost fără succesuri😅😅😅
Vizitator cinik 80 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Ești mai curios ca ea sau e același cont.
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 @cinik 80 .. mi se pare că mănânci mult rahat în prăjitură... Sunt mereu in Cluj.. sper ca rahatul ăla să fie multicolor.. nu într-o culoare.. fă discuții la alte fete de ale tale.. unde frecventezi tu.. probabil pe la Sibiu. @cinik 80 .. mi se pare că mănânci mult rahat în prăjitură... Continuă să poluezi topicele de la Sibiu, nu de la Cluj (doar topicul meu)..
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Draga @cinik 80 .. pune linkurile cu topicele dedicate mie din Sibiu , Alba ... sau de unde ai mai visat tu.. ti-aș fi extrem de recunoscătoare 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤦ðŸ¼â€â™€ï¸
Vizitator shutupmax Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Draga @cinik 80 .. pune linkurile cu topicele dedicate mie din Sibiu , Alba ... sau de unde ai mai visat tu.. ti-aș fi extrem de recunoscătoare ♀Sonia, eu nu înțeleg de ce te stresezi cu toți proștii. Cine te cunoaște te apreciază.
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Corect!Da’ jur că nu știu de ce îmi bat capul ...dar acum mi-a stârnit interesul să îmi cunosc sosiile 😂😂😂🙈
Vizitator cinik 80 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Din câte știu eu ești de la casa de copiii din Cisnădie Satul de vacanță revin cu detalii concrete
mariusica2018 Reputație: 16 Postat Iunie 17, 2019 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 17, 2019 ha ,ha , ha ... tare asta domnule detectiv Cinik . Ai facut ceva sapaturi. Daca si demonstrezi ce ai spus esti cel mai tare dar nu cred ca e adevarat. Tu chiar ai vazut-o / vizitat-o pe Sonia ? Nu pare deloc de la casa de copii . Nu arata si nici nu se cimporta asa. echiar o persoana foarte ok.Sonia daca nu iti e rusine cu ce faci ( banuiesc ca de asta nu ai posta aici si fata ) pune o poza cu tine ca nu e asa mare secret. Eu nu mi-as permite sa postez fara acordul tau nici daca as avea . Dar pentru niste "colegi" de aici are comenteaza aiurea poti sa postezi sa le dai peste nas. Nu esti nici prima si nici ultima persoana care lucreaza in domeniul asta si nu cred ca ai avea de ce sa te ascunzi. La urma urmei esti majora si faci ce vrei cu viata ta.
xandreeasoniax Reputație: 131 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Nu pun nicio poza, cine vrea sa ma cunoască, sa ma vadă.. sa ma viziteze 😂 eu oricum nu dau 2 lei pe înflorituri Zice domnul detectiv/spion/documentator 😂😂🤦ðŸ¼â€â™€ï¸Cinik, aștept linkurile cu topicele. 😂😂😂
Vizitator shutupmax Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2019 Postat Iunie 17, 2019 Din câte știu eu ești de la casa de copiii din Cisnădie Satul de vacanță revin cu detalii concreteȘi dacă ar fi de acolo ce? Mă tu ești chiar prost cu diplomă, ce are sula cu prefectura?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum