Sari la conținut

Amant/amanta cu infidelidating.com?

Postări Recomandate

Postat

Buna, ma intereseaza daca v-ati gasit amant/amanta cu infidelidating. Apreciez orice fel de feedback. Mersi

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Acum aud de kestia asta

Postat

Nu stiu daca intre timp ati reusit sa intrati in legatura cu cineva, insa mie mi se pare ca fetele au impresua ca e o platforma gen de sponsori, de sugardating. 

Mai incerc sa vad daca totusi vor o relatie fara obligatii strict de hook up. Daca este cineva cu alta experinta rog sa impartaseasca.

• Oras:iasi
Postat

Ele vor cash man...

care vor cash? Nu mi se pare ca vor cash, mai degraba mi se pare ca vor barbati casatoriti, li se pare intereseanta ideea de a fi "the other woman"..

Postat

am primit notificare ca maine de la 9 la 10 este moca timp de ora, daca esti user aprobat. pentru doritori, poate este cineva care vrea sa incerce inainte a incepe sa plateasca abonament.

• Oras:Bucuresti
Postat

Si chiar intra acolo femei interesate de relatii cu barbati casatoriti? Ma indoiesc, Cred ca sunt aceleasi tipe de pe sugardaters.

Postat

Dar daca cineva da peste ceva bun sa zica , nu cer detalii, doar sa stiu daca merita testat siteul

Postat

Si chiar intra acolo femei interesate de relatii cu barbati casatoriti? Ma indoiesc, Cred ca sunt aceleasi tipe de pe sugardaters.

Sunt si tipe de pe sugardaters dar sunt si altele. inca n-am marcat cu nimeni dar vorbesc cu 2, si nu-s de pe sugardaters

Postat

Dar daca cineva da peste ceva bun sa zica , nu cer detalii, doar sa stiu daca merita testat siteul

poti testa miercurea dimineata, daca ai o poza de profil si un text. Miercurea dimineata de la 9 la 10 dau cate o ora gratuit- rush hour.

Vizitator sarafin
Reputație: 0
Postat

Greu sa gasesti ceva de pe astfel de siteuri. Pe cautsponsor am concretizat cu o civila cateva intalniri fara obligatii doar sex. Pe badoo iar am avut bafta cu cateva.

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Greu sa gasesti ceva de pe astfel de siteuri. Pe cautsponsor am concretizat cu o civila cateva intalniri fara obligatii doar sex. Pe badoo iar am avut bafta cu cateva.

Da-ne si noua pontul:)

Postat

Nu cred ca e un fel de sugardaters, ca nu se bazeaza pe acelasi principii. Adica nu trebuie sa marci banul ca sa machezi cu vreo doamna sau cuplu.

Postat

E lume pe site? Ca nu prea pare.

Si daca sunt tot sugarbabies, care mai e rostul :))

• Like 1

Postat

E o porcarie de site! Copie dupa sugardaters si cam aceleasi fete...

Pierdere de vreme!

;)

• Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...