Sari la conținut

Alexandra Nomada 19 ani 0752468483 fost ( 0748640096 )

vasi

Postări Recomandate

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot

Am vb pe mess cu o domnita care zicea ca o cheama Alexandra si locuieste in zona Calea Turzii pentru a stabili o intalnire

TEL 0748640096, ANUNT DIN PIATA

Atasez o foto primita de la ea pe mess EDITAT!

Link spre comentariu

Şi să nu uit recenzia promisa :)

Întrevederea mea cu domnisoara Alexandra avut loc saptamana trecută. După plecarea din cuibul din Mănăştur, Alexandra presteaza out-call, cu punct de ridicare zona Decebal – Trăian. Am stabilit telefonic coordonatele acţiunii şi întâlnirii, acţiunea având loc la pensiunea de pe Magaziei.

Descrierea damezei: 19 ani (după declaraţia ei), cca 160 – 165 (cu tocuri cu tot :)), par brunet – blond, cca 65 kg, sani medii, ten creol cu tendinţe indiene. Îmbracată tip „punct de lucru: Calea Turzii”, dar curat, frumos mirositor.

Ante-acţiunea: Ne-am întâlnit în zona menţionată mai sus şi am purces către strada Magaziei. Luat camera (ca şi descriere, nu cred ca are rost, doar ca menţiune ca era destul de frig înăuntru), stat la o poveste, un pahar de cola şi o ţigară. Per total cu dameza nu prea ai ce povesti mare lucru, cu greu am găsit cateva subiecte de conversaţie care să mai destindă atmosfera. Aici au început să apară primele scârtâieli, am vazut ca refuza FK, permite de la gât în jos sărutul, dar se cam fereşte. Se dezbracă singură pentru duş, moment în care constat că raportul kilograme – înălţime nu este în favoarea ei, dar hainele au mascat bine lucrul acesta.

După ce revine de la duş, începe cu oralul, neprotejat, destul de mecanic, foloseşte mult mâna, fara prea multă atenţie la zonele adiacente. Ostaşul nu prea a fost încântat de toata acţiunea, şi dupa ce am am fost anunţat că nu permite finalizare în gură, a fost şi mai dezamăgit. Nu e încântată deloc de ideea de a face oral, îl face doar pentru ca trebuie, o scârbeşte gustul spermei. Şi de aici încolo mie mi-a cam pierit cheful de tot, am lăsat-o să se chinuie oralul ei mecanic, la un moment dat am preluat obiectul muncii şi am finalizat pe sânii ei. Dameza se duce la duş, se şterge şi revine în cameră. Fumeaza vreo 2 ţigări, mai bem un suc, şi constat ca ostaşul nu mai dădea semne că ar mai fi curios de numarul 2, aşa ca nu mai insist şi propun încheierea întrevederii.

Epilogul:

Am plătit 50 de lei camera, şi 100 de lei dameza. Înţelegerea iniţială a fost la 100 de lei ora, oral neprotejat, normal protejat. Am stat în total cca 45 de minute. Ca menţiune face şi anal (cu specificaţia – în funcţie de grosime). Cu toate ca nu le-am folosit, am adus eu prezervative, ea oricum uitase acest detaliu.

Ca notă personală, eu unu nu am reuşit să fac „click” cu această dameză, şi de aici nereuşita parţială a întrevederii. Pentru mine o parte importantă este GFE-ul, şi lipsa aproape totala din partea ei de implicare are o mare contribuţie aici. Eu unu cu siguranta nu voi mai reveni la ea.

Şi acum notele:

Locaţia: 6

Aspect fizic: 6-7

GFE: 1

Oral: 3

Total 4/10

Ca menţiune finala: în urma discuţiilor avute cu ea şi-a dat acordul ca să-i public numărul de telefon: 0752468483, acesta fiind numărul la care poate fi contactată. Oricum numerele de telefon pentru ea sunt o chestie care se poate schimba oricând, deci nu e exclus să şi-l schimbe fără notificări prealabile. Referitor la colega Maria, a mentionat ca "nu mai prea presteaza", fara alte detalii.

• Like 10
Link spre comentariu

Ma risc, sa postez si eu o recenzie, desi poate topicul e gresit.

Asadar,actiunea se petrece undeva in lunile august-septembrie-octombrie, numarul de telefon nu-l mai am.

Urmatoarele elemente ma fac sa cred ca e una dintre donsoarele despre care se vorbeste pe aici.

Domnisoara, sigur s-a recomandat Alexandra, si cea din poza de pe thread seamana tare bine cu dameza in cauza. Dar, aflam ca cica poza nu-i tocmai reala. Sigur e ca uneia pe care am futut-o. Va las pe voi sa asociatia "recenzia" mea, unui thread corect.

Ma indusesera in eroare, varsta vehiculata, respectiv varste de 25 de ani. La momentul cand am futut-o, bagam mana in foc ca nu are 18 ani si de aia n-am postat, David scrie mai sus de 19 ani, deci se leaga.

Elementele esentiale care ma fac sa cred ca vorbesc de aceeasi tipa ca si cea de pe thread, sunt legate de prestatia ei: oral NP, normal P, fara CIM. In cazul meu a acceptat FK. 

Ah, si da, era indianca, era nomada, era echipata a la Calea Turzii, si nu avea prezervative. Si fuma slimsuri. Loc de ridicare in cazul meu: Sora Shopping Center.

Nu am postat atunci, nu bagam mana in foc ca era majora, in plus concluzia era ceva de genul "de bifat pentru palmares strict pentru cei care vor sa bifeze cat mai multe", si fara sa le para foarte rau pentru suta de lei investita.

Notele ar fi fost 7 pe linie, deci fix pragul dintre nesatisfacator si satisfacator. Poate un 7,25 la aspect ca nu era uratica.Raportul calitate/pret era "merge o data".

Link spre comentariu

Cristiborcea, si eu am avut cateva dubii legate de topic, insa la fel ca si tine m-am bazat pe poza postata in topic, si pe faptul ca mi-a mentionat la un moment dat ca a prestat scurt timp in Manastur, lucru confirmat de postul #27. Oricum colegul bazdkiii ne poate confirma cel mai bine daca Alexandra recenzata de el e cea din poza. Acuma fumeaza Kent :) In orice caz daca e vorba de o confuzie se pot selecta posturile si face alt topic.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

postez id-uri ale alexandrei: daia.daiia unique.alee ale_pytyka_97 in ordine "descronologica".

si ceva anunturi din piata online:

ofer masaje
Contact 0742511925    
Trimite un mesaj Salveaza anunt Versiune imprimare
este vorba despre un masaj cu finalizare,la 200 de lei ora sau 150 de lei o finalizare.sunt blonda 1.60 53kg, pt detalii ; [email protected] sau 0742511925
18.02.2013 09:02    
Cluj-Napoca
Cluj
vizualizari: 11

ofer masaje orientale
Pret 100 LEI tanara satena 1.60m 50kg 18 ani ofer masaje orientale pt detali conteacteazama
Judet: Cluj
Oras: Cluj-Napoca
Email: [email protected]
Telefon: 0748640096
    Vizualizat: 70
Modificat: 0
Comentarii: 0
Data: 28-08-2012, 12:48

unique.alee
www.piata-az.ro/Prestari-servicii/Altele/Detalii-Anunt/Ofer.aspx?...
1 Sept 2012 – Ofer. Ofer masaj cu finalizare oral normal protejat. Sunt satena 1.60m 52kg 18 ani pt mai multe detali: unique. Alee@yahoo. Com sau : 0748640096 .

0752468483
0748640096
0742511925

nu ne-am vazut niciodata intre 4 ochi.

• Like 1
Link spre comentariu

postez id-uri ale alexandrei: daia.daiia unique.alee ale_pytyka_97 in ordine "descronologica".

Buuuuuuuuuuuun,

Deci e foooarte clar ca vorbim de 2 domnisoare foarte diferite.

Mai intai vorbim de alexandra cea tanara: maxim 19 ani, desi acel ID cu _97 trezeste suspiciunea ca ar fi din 1997, deci maxim 15-16 ani!

Nomada, sigur indianca, sigur fara CIM. Poza postata pe acest thread, sigur ii apartine ei, si pana la noi ordine, propun stergerea acelei poze! Cu siguranta nu este atasata pe nici un site public, o fi fost obtinuta in cadru privat (YM), desi propun stergerea ei.

Inainte de orice, propun splitarea acestui thread, in 2:

- unul sa ramana Maria & Alexandra (eventual si mutat la arhiva)

- unul sa ramana: Alexandra Nomada 19 ani, care face oral NP si nu face CIM

In cel de-al doilea thread, sigur trebuie mutate urmatoarele posturi:

#13 (Vasi), dar poza trebuie data jos

#31, 32,33,34,35,35,36 si 37 si 38.

Postul 15, trebuie sters.si 17 la fel. Ele sunt adevarate, deoarece duduia din poza din postul 13 nu e cea la care au prestat autorii mesajelor 15 si 17.

Postul 19 trebuie sters, ovi are dreptate! Dar trebuie sa uitam discutia despre poze.

Altfel, va ramane threadul initial, al Alexandrei si al Mariei asociate intr-un cuib, posibil desfiintat.

Si se naste un nou thread, al acestei Alexnadra nomada 19.

---------

Desigur, peste toate astea, independent ramane:

http://nimfomane.com/forum/topic/8041-alexandra-nomada-0748989811-0748990162-0754759323-0752468623/ - Alexandra nomada I (propun redunumirea in Alexandra Parang deoarece acolo presteaza)

Si mai vedem.

Link spre comentariu
  • Oras:budapesta
  • Oras:budapesta

Salutare frati futaciosi.

Azi m-am intalnit cu dameza in cauza cu punct de ridicare str Decebal colt cu Electrica. M-am intalnit cu ea sa vad mai intai "marfa" si am zis pas pentru ca nu cred ca e MAJORA!!!, Nr ei de tel nu-l ofer decat cu acordul ei,in orice caz noi am vorbit pe mess pe una din ID-urile amintite mai sus. Se mai recomanda si ca Daiana..

Nu stiu daca merita riscul in fond si la urma urmei de asemenea complicatii, in plus ce am remarcat interesant ca m-a sunat de pe un numar de tel care corespunde unui anunt umanitar de ajutorare cu bani( google search), so, keep calm

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...