Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 Dacă nu-i strângeţi să-mi spuneţi. Eu nu folosesc carduri, bănci...cer alte metode, mai personale.
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 8, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 8, 2013 Pentru cei care-l acuza pe petrepetre02, cititi acest_topic
Vizitator barzatrei Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 @Cautatorul: Nimeni nu l-a acuzat pe petrepetre02. Mai degraba el a insinuat si a indemnat la prudenta.Personal,nu am cerut si nu am nevoie de o poveste.Toti putem fi mai buni,de ce sa nu o facem? Din frica de ridicol? De frica unei tzepe? Sau caritatea si altruismul sunt doar apanajul unuia? Consider ca deja s-a poluat suficient acest topic. Poti sa deschizi un nou topic daca te intereseaza pana unde poate merge credulitatea unora. Dar nu e cazul aici.
randunica Reputație: 6353 Postat Martie 8, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 8, 2013 daca nu reusitit sa ii trimiteti mi-i puteti aduce mie si eu ii voi trimite pe toti online direct prin home bank.cine vrea sa faca un gest nobil sa ma contacteze prin PM sau pe mess si ii ofer eu contul meu (al meu functioneaza in mod cert).si eu ii voi trimite ei intreaga suma adunata! si haideti sa incheiem balamucul asta de doi bani ca nu are rost!!!
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2013 "Io" vreau sa continui putin balamucul ca m-am trezit la sfarsit .De , 8 martie,nevasta,chestii socoteli.Miniscandalul a izbucnit pe fond emotional,noi agitati sa ajutam fata,Petre ne atrage in mod firesc atentia.Toata lumea are dreptate,cred.Eu am gandit simplu,cand e vorba de ajutor,sar sa ajut.Neconditionat.Ca mi-am luat mai multe tzepe e bafta mea,pe unele le-am insirat chiar pe topicul onorabilului PP02.Acum,ca mai iau una de 100 de lei ce mai conteaza?Dar eu nu am gandit asa.Am vorbit cu fata,stiu ca are destule probleme,ma indoiesc ca ar mai avea nevoie si de altele.Dar nici asta nu conteaza.Ideea principala este ca aici eu ma simt intre prieteni.Sintem o comunitate "leproasa",avem ocazia sa demonstram ca sintem cel putin la fel daca nu mai oameni decat "normalii".Putea sa vina o fata sa spuna ca nu are bani de tigari,sau de prezervative sau de orice,sau sa vina un coleg cu o cerere la fel de ridicola eu tot ofeream ajutorul.De ce?Ca asa sint eu.Nu simt nevoia sa ma duc la biserica,prefer o fata frumoasa.Ciudat, nu?Atentie,cand vreodata nu voi avea bani sa ma duc la fete vin la voi si sa va puna ..... sa nu-mi dati ca va belesc .Si prima la care vreau sa ma duc fara bani e fatuca asta de la Alba/Constanta,asa sa va bag la cheltuieli ca lumea .Va salut cu stima pe toti baietii,multumesc Tzeposule ca duci bani si pt. mine Randunicii(sa vezi ce tzapa itzti iei ),va pup fetelor care ati sarit in ajutorul colegei,te pup Randunico,spiritul tau de organizare este exceptional,vei fi o bogatana pushtoaico (astept sa impartim castigul ).Si la prima intalnire a grupului eu dau primul rand de bere (d-aia la dozator ca-i mai ieftina ),serios vorbesc.Si daca vine si nevasta-mea da si ea un rand .
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 .Va salut cu stima pe toti baietii,multumesc Tzeposule ca duci bani si pt. mine Randunicii(sa vezi ce tzapa itzti iei ),va pup fetelor care ati sarit in ajutorul colegei,te pup Randunico,spiritul tau de organizare este exceptional,vei fi o bogatana pushtoaico (astept sa impartim castigul ).Si la prima intalnire a grupului eu dau primul rand de bere (d-aia la dozator ca-i mai ieftina ),serios vorbesc.Si daca vine si nevasta-mea da si ea un rand .Eu duc banii,tu dai berea....se subintelege vis-a-vis de tzeapa.........noi sa fim sanatosi doixdoi
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 Eu,cactusjack,nu vreau sa fac parte din niciun grup!
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 Pentru transparenta o rog pe randunica sa ne spuna ce suma s-a strans pana acum!
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 8, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 8, 2013 Se pare ca incepe sa devina interesant... cioco, cred ca ai luat o teapa mare cu anuntul... Am aflat despre cine este vorba si se pare ca este o repetare a unei "activati" pe care a intreprins-o si acum cativa ani pe net. Nu pot da link-uri pentru ca acolo ii apare numele complet si adresa din acea vreme. Repet ce am spus in doua locuri: Cory a fost banata ca "cersetoare virtuala" pe mai multe forumuri de mamici si copii.
holden Reputație: 125 Postat Martie 8, 2013 Oras:Arcadia Oras:Arcadia Postat Martie 8, 2013 Eu am depus la a doua incercare. Am dovada
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 Se pare ca incepe sa devina interesant... cioco, cred ca ai luat o teapa mare cu anuntul...Unde-i tzeapa nene???..........lumineaza-ne!
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 8, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 8, 2013 Am modificat postarea, cititi ce am scris in postarea 134
maxxx80 Reputație: 233 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Telefon: [email protected] Oras:departe de casa Postat Martie 8, 2013 "Io" vreau sa continui putin balamucul ca m-am trezit la sfarsit .De , 8 martie,nevasta,chestii socoteli.Miniscandalul a izbucnit pe fond emotional,noi agitati sa ajutam fata,Petre ne atrage in mod firesc atentia.Toata lumea are dreptate,cred.Eu am gandit simplu,cand e vorba de ajutor,sar sa ajut.Neconditionat.Ca mi-am luat mai multe tzepe e bafta mea,pe unele le-am insirat chiar pe topicul onorabilului PP02.Acum,ca mai iau una de 100 de lei ce mai conteaza?Dar eu nu am gandit asa.Am vorbit cu fata,stiu ca are destule probleme,ma indoiesc ca ar mai avea nevoie si de altele.Dar nici asta nu conteaza.Ideea principala este ca aici eu ma simt intre prieteni.Sintem o comunitate "leproasa",avem ocazia sa demonstram ca sintem cel putin la fel daca nu mai oameni decat "normalii".Putea sa vina o fata sa spuna ca nu are bani de tigari,sau de prezervative sau de orice,sau sa vina un coleg cu o cerere la fel de ridicola eu tot ofeream ajutorul.De ce?Ca asa sint eu.Nu simt nevoia sa ma duc la biserica,prefer o fata frumoasa.Ciudat, nu?Atentie,cand vreodata nu voi avea bani sa ma duc la fete vin la voi si sa va puna ..... sa nu-mi dati ca va belesc .Si prima la care vreau sa ma duc fara bani e fatuca asta de la Alba/Constanta,asa sa va bag la cheltuieli ca lumea .Va salut cu stima pe toti baietii,multumesc Tzeposule ca duci bani si pt. mine Randunicii(sa vezi ce tzapa itzti iei ),va pup fetelor care ati sarit in ajutorul colegei,te pup Randunico,spiritul tau de organizare este exceptional,vei fi o bogatana pushtoaico (astept sa impartim castigul ).Si la prima intalnire a grupului eu dau primul rand de bere (d-aia la dozator ca-i mai ieftina ),serios vorbesc.Si daca vine si nevasta-mea da si ea un rand .cu stima si respect confrate 2x2 . dupa postarea asta ma gandeam sa deschid un topic si pt mine poate se strang ceva banuti sa vin acasa ca tare m-am saturat de stat printre broscoi . acum fara misto as fi participat si eu cu ceva banuti pt domnisoara( nu stiu nici macar despre cine este vorba sau ce probleme are) dar de aici nu pot trimite decat din cont si am contul comun cu nevasta-measalutare si spor
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 Cei care ati depus rog PM cu suma depusa. Aveti cuvantul meu de onore ca voi publica lista cu cei care au depus.
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 8, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 8, 2013 Pentru a nu fi controverse, alegeti cativa membri carora sa le arat dovezile si ei sa ma infirme sau confirme. Precizez ca am aflat intamplator despre cine este vorba in discutie, am discutat cu persoana care m-a informat, i-am aratat ce ma face sa fiu suspicios la veridicitatea cazului (dovezile vechi de care spuneam). Daca doreste, poate sa precizeze daca este adevarat ce spun.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 Se pare ca incepe sa devina interesant... cioco, cred ca ai luat o teapa mare cu anuntul... Am aflat despre cine este vorba si se pare ca este o repetare a unei "activati" pe care a intreprins-o si acum cativa ani pe net. Nu pot da link-uri pentru ca acolo ii apare numele complet si adresa din acea vreme. Repet ce am spus in doua locuri: Cory a fost banata ca "cersetoare virtuala" pe mai multe forumuri de mamici si copii.pai fa-o nene cautator....oricum pe PM sunt datele ei
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 8, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 8, 2013 nu pot sa-i fac public numele... Il astept pe cioco sa ma contacteze pe mess... am id-ul la profil.
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 de nervi ma razbun pe randunica diseara vai feng-shuiu ei o sa fie
love_me Reputație: 196 Postat Martie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 8, 2013 hellooooo,am zis ca as vrea sa dau si eu suma de 100 ron!!!imi poate da si mie cineva un pm cu contul sau o modalitate trimitere???
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 Pana acum am 3 PM-uri, mai astept
Vizitator cioco Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 Love_me putina rabdare. Te anunt daca este cazul. Mai intai trebuie sa contabilizez.
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2013 O cunoaste cineva pe Cory? In real life? De exemplu Randunica? Inteleg ca si Ventrino... Pentru mine ar fi suficient ca sa imi risipeasca indoiala starnita de unii colegi suspiciosi de aici
randunica Reputație: 6353 Postat Martie 8, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 8, 2013 eu pana acum am trimis 200 ron ai mei plus 100 ron ai lui jack. in cel mai scurt timp voi trimite si 100 ron pt doixdoi. si cam atat. din spusele fetei momentan are 700 ron
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2013 Salut. Mi-au zis unii pe aici sa ma abtin de la comentarii, daca nu pot sa ajut. De aia am si comentat ca voiam sa ajut. Nu consider ca am gresit cu nimic spunandu-mi parerea, mai ales ca asa se si numeste topicul. Iar Ventrino, daca o cunosti, normal ca este ok sa o ajuti. Eu nu o cunosc. Insa daca iti spun si eu de vreo trei cunoscuti de-ai mei in situatii rele, pe care nu ii cunosti, esti invitat sa ii ajuti. Daca nu poti, te rog sa te abtii de la comentarii.
Postări Recomandate