Sari la conținut

Parerea voastra

Vizitator cioco

Postări Recomandate

Vizitator cactusjack
Reputație: 0

Amice sunt la o nunta, am baut doua kile de bere! Ce -s alea emoticoane?? :))))

bine ca n-ai baut doi litri :berica3 numai la kill are bere...la litru nu???

sa mananci bine sa nu mi te imbeti....sarmalili e la litru???

Prietene, te anunt ca mi-am schimbat gusturile vestimentare. O sa ma imbrac numai de la Zara si o sa ma bag mereu in fatza!

de la ZARA KIDS........asta in caz ca te ajuta fizicu` :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Russia
  • Oras:Russia

Rad cu lacrimi... Alteta, mi va si inchipui purtand un kilt bine ajustat... Permiteti sa ma imbrac la fel? Cred ca vom face furori, avem picioare frumoase... :laugh2

Sa ne imbracam la fel, dar sa nu ne uitam manusile de box...Trebuie sa avem si un excelent joc de picioare....Dottore o sa devina periculos daca cutezam sa-i furam locul la coada.

Dottore, facem o piramida?

Link spre comentariu

Ultima actualizare :

1 Cactusjack

2 holden

3 shiva

4 ventrino

5 leonidas

6 picon

7 randunica

8 cioco

9 doixdoi

10 skydiver

11 anonna

12 guest 12

13 demyann

14 Afriq

15 chris73

16 barzatrei

17 magic blue

daca mai este cineva neinclus in lista rog PM.

Suma actualizata = 1300 RON

Domnilor,

Anunt ca am donat vineri 07 Martie 2013, 50lei acestei domnisoare dupa care am revenit asupra deciziei si am preferat sa las bancii 15 lei decat sa ii dau unei escroace sentimentale 50lei... Acelasi gen de anunt l-am gasit pe mai multe site-uri dedicate mamicilor. Daca doriti, pot posta link-urile aici

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Disponibila

anonna, te sfatuiesc sa dai dovada de inteligenta si sa nu cataloghezi gresit oamenii. citeste "descoperirile", , intelege-le, pune-te in locul ei, invata sa nu judecai ca acest drept il are numai Dumnezeu, pune-ti banii inapoi la pusculita, pentru ca nu te-a obligat nimeni sa-i oferi, invata sa fi mai chibzuita cand te "arunci" intr-o conversatie, analizeaza daca esti in cunostinta de cauza si apoi, daca simti neaparat nevoia, adreseaza-te!momentan consider ca raspunsul tau a fost unul nepotrivit !o seara buna!

Link spre comentariu

Nu am nevoie de lectii de viata si nici sa fiu chibzuita in discutii ... Ia-o cum doresti ... prefer sa arunc bani pe fereastra sau precum spui sa-i tin la "pusculita" e treaba mea ce fac cu ei

O seara placuta ! nu e cazul sa-mi raspunzi ... ignora-ma daca nu-ti convine opinia mea !

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

ma intrebam daca subsemanata are buletin...ca nu pare a gandi de mai mult de 11 ani :))

revenind: cu parere de rau..dar la 37 de ani sa gandesti in halul asta e patetiiiiiic!!!somn usor!

Link spre comentariu
  • Oras:In a Bubble
  • Oras:In a Bubble

Buna seara,

Cand dau de cate un topic interesant,nu ma las pana nu citesc tot,de la cap la coada.

Oricine se poate afla in impas financiar.Doamne fereste de cei care cred ca lor nu li se poate intampla.

Am fost,pe undeva,mai insensibila,in trecut la problemele semenilor.Si mi-am dat seama dupa aceea ca roata se intoarce.Intotdeauna.

Am fost invatata ca daca nu poti sa faci bine,atunci nu fa nimic.Mai ales rau.

De aceea,desi nu ajuta cu mult,de fiecare data cand vad un om in suferinta,incerc sa il ajut.Cu putinul pe care il am.Poate ca mie mi se pare putin,insa pentru acea persoana poate insemna enorm.

O seara frumoasa in continuare.

Link spre comentariu

ma intrebam daca subsemanata are buletin...ca nu pare a gandi de mai mult de 11 ani :))

subsemnata = sub + semnata, respectiv cea care semneaza, recte tu, Randunico :)

ON TOPIC: agresivitate, ura, furie, empatie, sensibilitate, suferinta.....nu e fascinanta viata? nu sunt oamenii o minune?

Link spre comentariu

ma intrebam daca subsemanata are buletin...ca nu pare a gandi de mai mult de 11 ani :)) (te referi la tine?)

revenind: cu parere de rau..dar la 37 de ani sa gandesti in halul asta e patetiiiiiic!!!somn usor!

Fata draga, gandesc cum imi place ... nu am sa-ti cer tie parerea la cum sa traiesc ... mai bine patetica pentru o snoaba ... cred ca ti-am acordat destula atentie!

Link spre comentariu
Vizitator cioco
Reputație: 0

Randuneasco am rugat sa ne abtinem de la comentarii. Este decizia ei si gata. Trebuie acum sa ne balacarim si sa ne dam in cap?

Se creaza alte animozitati si sunt destule. Ne impartim in tabere si dam cu pietre unii in altii, am uitat de ce ne-am inscris pe acest forum, am uitat sa mai scriem recenzii, am uitat ca se poate sa convietuim si fara sa ne certam.

Care mai decare i se pare ca este mai destept si incearca sa vorbeasca in termeni cat mai deosebiti, dar cel mai grav este ca am uitat cine suntem cu adevarat. 

Am promis ca am sa ma retrag incepand de maine si chiar nu stiam ce sa fac, daca i-as pune in balanta cei care dorresc sa raman si pe cei care doaresc sa plec procentul ar fi covarsitor ( judecati voi de ce parte se inclina). Toata viata mea am facut cum m-a taiat capul fara sa ascult sfaturi si totusi am reusit, cred ca acu este cazul sa mai ascult si ce spun altii. Intalnire cu cativa membri de seama de pe forum m-a facut sa-mi dau seama ca sunt si oameni fata de care am o obligatie morala, asa ca voi ramane in continuare chiar daca sunt facut din "cacao si zahar". Daca cineva este curios sa stie cu cine m-am intalnit, am sa-i raspund prin PM.Sunt convins ca domnul @obsedatu' in viata reala nu este chiar asa cum se vrea a parea pe forum (Gigi contra). Apropo domnule @obsedatu', cand zici ca iesim la o bere?

@Anonna imi permit sa-ti spun si tie in incheiere ca da ai "acordat destula atentie".

Cu asta am incheiat ! Va doresc o seara frumoasa ! 

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...