doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2013 cu stima si respect confrate 2x2 . dupa postarea asta ma gandeam sa deschid un topic si pt mine poate se strang ceva banuti sa vin acasa ca tare m-am saturat de stat printre broscoi . acum fara misto as fi participat si eu cu ceva banuti pt domnisoara( nu stiu nici macar despre cine este vorba sau ce probleme are) dar de aici nu pot trimite decat din cont si am contul comun cu nevasta-measalutare si sporPai zi bre nevesti sa trimita bani fetei. Irina,parca Cactus zicea 200 total,100 el 100 eu.Eu asa am zis din partea mea,100
Print si cersetor Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Oras:Russia Oras:Russia Postat Martie 8, 2013 Tunete si fulgere! Sper ca nu s-au inchis listele!!!!!! Vreau sa donez si eu. Nici nu conteaza pentru cine sau pentru ce. Vreau sa donez 400 de lei. Sa va dau si eu PM? Ca voi nu puteti sa imi dati.... PS Si pt cei care se baga aiurea in seama, CE VA FUTE GRIJA CA SE DAU NISTE BANI CUIVA... Acum sa fim seriosi, PENIBIL....Se suge pula inca destul de bine in tara asta.Unii o sug pe bani si unii o sug gratis...Se cer si se dau niste bani...fara intrebari, fara poveste...Du-te fata mosului la munca si sa vezi ce de bani faci...Fa un gang bang si ai facut banii astia in 2 ore.... Exclud in ecuatie pe Domnul Doixdoi, care este un copil care nu si-ar imparti ciocolata cu cineva. Ar face-o cadou!Stiu ca unii sunteti de buna credinta , dar asta nu inseamna ca trebuie sa fiti pacaliti..Cum ar fi ca Andreea Marin sa ceara bani...pur si simplu...Cand cere pt o cauza nobila e senzationala, si respect celor care doneaza pt o cauza nobila...Dar aici...? E vorba de Cory????????????/ WOW.... (revin) TREZITI-VA!!!!
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2013 Interesant, tipul asta "print si cersetor" e la prima lui postare, si-a facut cont special pentru asta, in urma cu 20 minute! Chiar asa miza mare e treaba asta??
Print si cersetor Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Oras:Russia Oras:Russia Postat Martie 8, 2013 Doctore, stai in banca ta.. ti-o zic eu...esti putin deraiat...si putin prea fraierica...Eu nu intru la ZARA , dar daca vrei tu o sa intru si ma bag in fatza ta la rand sa vad eu cum ma bati....
Print si cersetor Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Oras:Russia Oras:Russia Postat Martie 8, 2013 imi cer scuze catorva dintre voi, alora de buna credinta, gen 2X2 si mai sunt cativa. Dottore, mai sari la cap cu 200 lei donatie sa iti mai speli din pacate!!! )
ventrino Reputație: 955 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Martie 8, 2013 Imi cer scuze pt. confuzie, vina mea. Pe fata respectiva o cunosc doar virtual.I-am urmarit posturile, comentariile, topicul, etc. si mi-am facut o parere buna, dar ce conteaza este faptul ca este parerea mea si atat. Oricum cu 50 ron in minus nu cred ca a saracit nimeni... Insa, ma gandesc cu groaza, daca fata chiar are probleme si nu este o teapa, oare ce simte ea acum.... si-a pus vreunul din voi intrebarea asta?
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2013 Doctore, stai in banca ta.. ti-o zic eu...esti putin deraiat...si putin prea fraierica...Eu nu intru la ZARA , dar daca vrei tu o sa intru si ma bag in fatza ta la rand sa vad eu cum ma bati....Nu stiu de ce ti se pare ca sunt deraiat, poate imi explici ce indicii ai in acest sens! Fraierica nici atat, inca nu am dat nici un ban pentru treaba asta, sunt in faza de documentare... Banuiesc 90% ca esti amicul Obsedatu', nici o problema! Faza cu doctoru' nu mi-o mai baga atata in fatza ca de fapt nu ai deloc idee cu ce ma ocup eu de fapt!
doixdoi Reputație: 941 Postat Martie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2013 TExclud in ecuatie pe Domnul Doixdoi, care este un copil care nu si-ar imparti ciocolata cu cineva. Ar face-o cadou! Normal ca o fac cadou,vrei sa vina cu ta-su sa ma bata?
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2013 imi cer scuze catorva dintre voi, alora de buna credinta, gen 2X2 si mai sunt cativa. Dottore, mai sari la cap cu 200 lei donatie sa iti mai speli din pacate!!! )Care pacate domnule? Asta e chiar culmea!! Ia explica dumneata te rog!
Print si cersetor Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Oras:Russia Oras:Russia Postat Martie 8, 2013 Ventrino, multi au probleme...dar nu isi arata handicapul la vedere...saracii de ei...Cand e neaparat nevoie...se mai face public cate un caz al unui copilas bolnav pt strangerea unor fonduri...gen bolnav de leucemie, transplant, etc...Doamne fereste...De ce nu se spune si aici pt ce e nevoie de bani? Stiti ca va apropriati de PENAL? Va intreb...cand ati donat ultima oara bani..gen 3 euro...unui caz asemanator celui semnalat de mine? Nu sunt insensibil, dar nu ma lovi in coaie.
Print si cersetor Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Oras:Russia Oras:Russia Postat Martie 8, 2013 Dottore, vrei sa arati ca esti cel mai macho??? DONEAZA FRATE 5 MILIOANE SAU FARA NUMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR......,dar sa nu intrebi pt cine sunt sau pt ce...doar doneaza...Care pacate? Adica esti fara pacat? Ma inclin.Nu's bre Obsedatu', as vrea io sa am talentul lui sa va jignesc pt ce faceti...In schimb ma cenzurez ca v-as zice eu voua.....
pisicipecreier Reputație: 37 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2013 Da, Ventrino. Virtual. Eu nici macar virtual nu o stiu. De aceea am pus intrebarile.(alea stupide) Ca sa stiu cui ii dau. Si nu, nu mi se pare normal sa fac eu anchete pe mess sau pe PM (pana ieri-alaltaieri nici nu aveam PM). Mi se pare normal asa:Eu sunt Gheorghe si sunt schiop. Am nevoie de 5lei ca strang bani sa imi iau proteza. In felul asta stiu daca problema necesita ajutorul meu. Poate am si eu un orb mai apropiat si il ajut pe ala. Atat timp cat nu iti este rusine sa accepti cheta de la niste oameni pe care nu ii cunosti personal, nu e nicio rusine sa spui cum te cheama (in cazul asta nick-ul) si faptul ca esti schiop. Mai ales ca nu rade nimeni de necazul tau, in caz ca e real. Si gata, ca m-am intins destul. Mai bine taceam.
ventrino Reputație: 955 Postat Martie 8, 2013 Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Telefon: [email protected] Oras:Slobozia Postat Martie 8, 2013 Print si cersetor de ce nu scrii de pe userul tau real.... Asa si eu, si alti colegi ne putem face cate un cont ca al tau si sa spunem tot felul de chestii, dar cel mai important este sa ne asumam propria identitate, chiar si virtuala.
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2013 Ce vrei sa zici cu penalul? E vorba de droguri?
oly123 Reputație: 178 Postat Martie 8, 2013 Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Telefon: IM: olybucuresti mail : [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 8, 2013 Confirm ca pe unele site-uri apare un profil cu poza pe care o stiu ca este cory si care cere bani si alte avantaje. Acum,ramane la aprecierea vostra ce veti face in continuare. oly
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2013 Dottore, vrei sa arati ca esti cel mai macho??? DONEAZA FRATE 5 MILIOANE SAU FARA NUMARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR......,dar sa nu intrebi pt cine sunt sau pt ce...doar doneaza...Care pacate? Adica esti fara pacat? Ma inclin.Nu's bre Obsedatu', as vrea io sa am talentul lui sa va jignesc pt ce faceti...In schimb ma cenzurez ca v-as zice eu voua.....Nimeni nu e fara de pacat, bineinteles ca nici eu! Dar ma indoiesc foarte tare ca ai tu o evidenta cu pacatele mele ca nu esti Dumnezeu! Si inca o data, nu e vorba de nici un macho in treaba asta! Le cam pricepi aiurea lucrurile
Print si cersetor Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Oras:Russia Oras:Russia Postat Martie 8, 2013 am si eu o dovada daca-i vorba de .....
randunica Reputație: 6353 Postat Martie 8, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 8, 2013 Cautatorule, nu mai fi un monstru ca se va intoarce roata!!!nu mai trimite Pmuri ipocrite!!esti un om josnic!!!!!in viata mea nu am intalnit atata ipocrizie la nimeni si atata rautate cata am vazut in tine!!!mi-e sila de-a dreptul!!mi-e scarba ca exista si oameni ca tine!!!
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 8, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2013 am si eu o dovada daca-i vorba de .....Pai bag-o aici sa stie lumea sa oprim tzepele, nu asta e scopul daca tot vrei sa faci un bine? Sau vrei doar sa starnesti apele involburate de pe aici? Nu e greu ca ceva sa ti se para suspect, si mie mi se par multe lucruri suspecte, ideea e de a gasi dovezi, corect?
Print si cersetor Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Oras:Russia Oras:Russia Postat Martie 8, 2013 Chris, iti dau o postare de a mea mai veche....si vei vedea...Daca e adevarat...atunci cineva e recidivista...Imi pare rau sa spun asta...Cioco, esti baiat bun, bronzat ok, dar te-ai facut de cacao...chiar daca esti baiat bun...fa un dush si revino-ti.
daddy2491 Reputație: 134 Postat Martie 8, 2013 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Martie 8, 2013 Offtopic...Print si cersetor,daca esti cine banuiesc eu ca esti(e posibil sa gresesc),atunci...vreau sa-ti spun(nu stiu alta cale) ca,ai avut dreptate .Am gresit "eticheta" unei anumite persoane.Ps.-e logic ca,nu imi place Inna... Hai ca,se supara lumea pe mine...
randunica Reputație: 6353 Postat Martie 8, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 8, 2013 eu am incheiat aici orice discutie!!daca cineva vrea contul fetei sa faca o donatie sa-mi dea pm sau sa ma contacteze pe mess. eu nu mai am rabdare sa citesc atatea chestii. pana la urma nu trebuie sa stati s ajudecati, nu v-a furat nimeni banii din buzunar, anuntul se referea celor care vor si atat!!ce tot stati atat sa faceti rahaturi de doi lei si sa cautati si sa investigati...doamne sfinte, o fapta buna nu mai poti face pe lumea asta!!!!ma duc sa iau aer!!ciao!
Cautatorul Reputație: 52 Postat Martie 8, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Martie 8, 2013 Cautatorule, nu mai fi un monstru ca se va intoarce roata!!!nu mai trimite Pmuri ipocrite!!esti un om josnic!!!!!in viata mea nu am intalnit atata ipocrizie la nimeni si atata rautate cata am vazut in tine!!!mi-e sila de-a dreptul!!mi-e scarba ca exista si oameni ca tine!!! Defineste cuvantul ipocrit caci se pare ca nu-i stii intelesul, domnisoara absolventa de jurnalism, apoi cauta in Codul Penal "Inselaciune si complicitate la inselaciune". Eu pot da link-uri pe forum si fiecare sa traga singur concluziile. problema este ca iar aparea numele real. Daca se accepta, o voi face... nu am influentat pe nimeni, i-am lasat sa se informeze si sa se decida singuri.
Print si cersetor Reputație: 0 Postat Martie 8, 2013 Oras:Russia Oras:Russia Postat Martie 8, 2013 randunico, mortu e in casa si iti mai arde de donatii? hai ca esti penibila daca tu continui sa ceri donatii...Chiar nu vine lumea la tine sa doarma...Oare de ce? Sforai? Ca pe forum par a fi grohaituri....
randunica Reputație: 6353 Postat Martie 8, 2013 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Martie 8, 2013 bwy se pare ca dorinta de a face bine pentru unii se transforma in dorinta ipocrita de a face rau....josnic patetic penal!!!!!!va spun in privat ce s-a intamplat dar e urat...
Postări Recomandate