magic blue Reputație: -409 Postat Martie 8, 2013 Postat Martie 8, 2013 La fel ca multi altii, imi puneam si eu tot felul de intrebari legate de "excentricul" domn doixdoi. Spre deosebire de altii, insa, eu am vrut sa ma si conving cu ochii mei cum stau lucrurile. A fost un impuls de moment, astfel ca ieri i-am trimis un PM, iar apoi am vorbit putin si pe mess. Conversatia a fost scurta si, simtindu-l oarecum neincrezator, i-am dat numarul de telefon si am stabilit sa ne intalnim imediat. A fost o experienta extrem de interesanta. Doixdoi este, intr-adevar, un om aparte. Are un fel de a fi foarte firesc, foarte deschis si foarte sincer. La un moment dat ni s-a alaturat si sotia domniei sale. Am fost putin timorat de prezenta dansei la inceput... nu e greu sa intelegeti de ce. Dar mi-am dat seama mai apoi ca nu aveam motive intemeiate. Multora, printre care ma numaram si eu, o relatie, de felul celei dintre doixdoi si sotia sa, li se pare de domeniul fantasticului. Doar cunoscandu-i pe acesti oameni ii poti intelege. Paradoxal, ei ne inteleg pe noi-ceilalti, mult mai bine decat ne-am imagina si nu se grabesc sa ne judece, chiar daca ar avea tot dreptul sa o faca. Am realizat, pe de alta parte, ca sunt doi oameni care se iubesc cu adevarat. Aceasta intalnire m-a facut sa cuget mai adanc la ceea ce inseamna adevarul, iubirea si libertatea. Daca adevarul este acela care ne face liberi, atunci doixdoi este cu siguranta cel mai liber om, pe care eu l-am cunoscut. Daca iubesti cu adevarat pe cineva, trebuie sa il accepti asa cum e si sa-i acorzi libertatea de care are nevoie. Cu cat acorzi mai multa libertate celuilalt, cu atat el va fi mai legat de tine. Si cu cat il ingradesti mai mult, cu atat ti-l vei indeparta. Ce pacat ca, in lumea in care traim, oameni de felul lui doixdoi, sunt considerati anormali, cand, de fapt, ei ar trebui sa reprezinte definitia normalitatii. Eu nu pot decat sa le multumesc lui doixdoi si sotiei sale pentru onoarea de a-i fi cunoscut.
Cautatorul Reputație: 52 Postat Aprilie 3, 2013 Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Telefon: cautatorul.forum Oras:unde vreau Postat Aprilie 3, 2013 Nu a fost o intalnire in doi ci in mai multi dar i-am cunoscut si eu pe doixdoi si nevasta lui. Cum eram la capete opuse ale mesei, cu 2x2 am discutat mai putin, mai mult am discutat cu sotia lui. Acum mi-am dat seama ca e posibil sa fi folosit un ton mai aspru cand am vorbit cu dumneaei si imi cer pe aceasta cale scuze, nu a fost nimic personal ci asa mi se intampla sa rotesc cuvintele cand sunt obosit, nu degeaba sunt omu' cu drujba, lipsit de finete. Inca o data: scuze... vina-mi apartine in totalitate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum