Sari la conținut

Masaj ???

Postări Recomandate

• Oras:madagascar
Postat

hai sa incercam daca esti barbat si sa vedem daca sant prost la bataie

OK.!!!...spune....cu vorbele tale...dar sa inteleg!!!

• Like 1
Postat

laba trista...daca si la bataie esti cum scrii....ma pis pe tine cu bolta....si iti dau si foc....du-te-n pula mea de CEOARA borata!!!

daca esti barbat lasa un nr de contact si sa ne intalim si vedem care este barbat daca ai tupeu. Ma leg la maini si ma bat cu tine daca te crezi leu si esti barbat adevarat. Tine cont ma bat cu tine legat la maini la spate eu? Ce zici vrei
Postat

Pai,fratilor,asta este Daria! Eu m-am riscat o data la ea(acum cativa ani) cu masaj si futut. La masaj e jale( spunea ca este maseoza cu atestat),la futut,hmm, scandura cu gaura este un vis frumos din care nu vrei sa te trezesti!EVITATI!!!

da te cred ai fututo pe mata. Sant 1000 ca tine se lauda am fost am dres si cand colo ai facut o laba mars la gunoi. Caini care latra nu musca
  • Oras:Constanta
Postat

...daca esti barbat lasa un nr de contact si sa ne intalim si vedem care este barbat daca ai tupeu...

Uuuuu...testoprosteron virtual !!! How nice !!! :)))))))

Sandele...io pot sati las numaru mieu di fix ? Mam iegscitat uda tata cu smardoi dajtia virtuali si vriau sa ma contactiezi !!!

Ci pacat ca meam perdut omu mieu di legatura...til dadia dija iel !!!

• Like 2
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Testoprosteron :)))))

• Like 2
  • Oras:Oraș
  • Oras:Oraș
Postat

S-a mai umflat tărâță într-un Guțan? E plina lumea de ciutani fara creier, care sunt cocosi

• Like 1
Postat

daca esti barbat lasa un nr de contact si sa ne intalim si vedem care este barbat daca ai tupeu. Ma leg la maini si ma bat cu tine daca te crezi leu si esti barbat adevarat. Tine cont ma bat cu tine legat la maini la spate eu? Ce zici vrei

[email protected] este mail..lasa acolo tu nr...si se rezolva.....DAR dupa sa scrii aici....asa cat si cum poti tu...ce s-a intamplat....cum te-ai inecat la mal........te legi la maini??? interesant....esti obisnuit sa stai in genunchi  ...sa sugi pula....e bine asa...nu te ajuti de maini!!!

• Like 1
Postat

Mah Gurule...io traesc ku distincta impresii ca tu vriei sa dai o muii moka !!! :))))))

Postat

da te cred ai fututo pe mata. Sant 1000 ca tine se lauda am fost am dres si cand colo ai facut o laba mars la gunoi. Caini care latra nu musca

eu???  tu, laba latri ca un prost....nu am primit nimic pe mail....dobitocule....te astept!!! surprize surprize!!!

• Like 1
Postat

Mah Gurule...io traesc ku distincta impresii ca tu vriei sa dai o muii moka !!! :))))))

io??? nu am spus asa ceva....ii dau 20....asa....sa nu zica ca-s baiat rau!daca si anal...30!

• Like 1
Postat

20...30...bani di seminti !!!

Da nu seminti dalea dila Nutline...ca alea ie o leaca moi scumpe...seminti dalea dila tiganci jigoase. Cala meci..."ia samînta neamule" ! Ca si cum noi ie neamuri cu tăti ceoarele !!!

:)))))))))))

Postat

bulgaresti?? sau si alea bune....la astia cojile!

20...30...bani di seminti !!!

Da nu seminti dalea dila Nutline...ca alea ie o leaca moi scumpe...seminti dalea dila tiganci jigoase. Cala meci..."ia samînta neamule" ! Ca si cum noi ie neamuri cu tăti ceoarele !!!

:)))))))))))

• Like 1

Postat

Oooooffff...Antoniescu...mincaiasi pula lui !!! :))))))))

daca mai statea 3-4 ani numai aveam ceori!! ci doar perushi!!!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.