Sari la conținut

Coltul microbistilor === FIFA 2018 ===

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Declar jocurile deschise ...        :hooray 

astept pronosticuri pentru:

Belgia - Tunisia

x-x

Coreea de Sud - Mexic

x-x

Germania - Suedia

x-x

==============

pentru o mai buna gestionare a pariurilor va rog sa folositi optiunea "citare" in care sa specificati rezultatul vostru in locul "x-x"

Se vor acorda +20 puncte reputatie pentru fiecare rezultat corect, iar in cazul in care sunt 2 sau mai multi castigatori, atunci cele 20 de punctele pentru fiecare meci se impart in mod egal.

Bafta !

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Belgia - Tunisia

2-0

Coreea de Sud - Mexic

1-2

Germania - Suedia

2-0

==========

pentru o mai buna gestionare a pariurilor va rog sa folositi optiunea "citare" in care sa specificati rezultatul vostru in locul "x-x"

Se vor acorda +20 puncte reputatie pentru fiecare rezultat corect, iar in cazul in care sunt 2 sau mai multi castigatori, atunci cele 20 de punctele pentru fiecare meci se impart in mod egal.

Bafta !

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Declar jocurile deschise ... :hooray

Belgia - Tunisia

3-1

Coreea de Sud - Mexic

1-2

Germania - Suedia

2-0

==============

Bafta !

Link spre comentariu
  • Oras:Craiova
  • Oras:Craiova

Belgia - Tunisia

2-0

Coreea de Sud - Mexic

0-1

Germania - Suedia

2-0

==============

Bafta !

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bai, bine ca n-am avut timp de meciuri, mai bine fotografie, plaja si scuba-diving decat sa ma uit la niste meciuri de infarct, cel putin Argentina... :slap2 :slap2 :slap2 :laugh2 :laugh2

Hai sa vedem ce-o iesi... :) =))

Belgia - Tunisia

3-0

Coreea de Sud - Mexic

1-2

Germania - Suedia

2-1

==============

Bafta !

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Blaj
  • Oras:Blaj

Belgia - Tunisia

x-x

Coreea de Sud - Mexic

1-2

Germania - Suedia

2-1

==============

Bafta !

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator

Coreea de Sud - Mexic
0-2
Germania - Suedia
3-1
==============

Bafta !

Link spre comentariu
Vizitator all_star

Belgia-Tunisia 5-1 Coreea-Mexic 0-2 Germania-Suedia 2-0 Urat mondial, numai plin de surprize a fost pan-acum, aproape toate favoritele s-au încurcat, să-mi bag PL în ele de meciuri ordinare. La ce rezultate au fost pan acum tind să cred că Rusia, Croația, Belgia și Franța se vor lupta pentru caștigarea cupei. Deocamdata doar astea au demonstrat că merită și pot emite pretenții la câștigarea CM, restul sunt o apă ș-un pământ !!!

Link spre comentariu
Vizitator all_star

Acum am intrat pe internet să verific. Belgia-Tunisia 5-2 iar Mexic conduce cu 2-1 ai să-mi bag PL ce aproape-am fost de-a ghici scorul exact. Pronosticurile postate de mine mai sus le-am pariat azi dimineață la o agenție superbet. Am pariat pe bilet exact aceste 3 meciuri. Am mizat pe 10 Lei și dacă biletul ar fi fost câștigător luam 10000 Lei. Numai scorul Belgiei avea cota 100. Dar am avut ghinion, de când a început acest mondial am pierdut o grămadă de bani la pariuri. Din cauza atâtor surprize neplăcute ale favoritelor era foarte greu să câștig vreun bilet. N-am eu intuiția și norocul colegilor Lopix și Liviu69. Dar nu renunț, voi mai paria, pentru că mai sunt multe meciuri până la finala care se va juca pe 15 iulie. Poate la următoarele pronosticuri pe care le voi mai paria sper să reușesc să sparg gheața, s-am mai mult noroc !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...