Sari la conținut

Coltul microbistilor === FIFA 2018 ===

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Anglia - Panama
3-0
Japonia - Senegal
1-2 
Polonia - Columbia
1-2

Vizitator futbineditat
Reputație: 0
Postat

Anglia - Panama
4 - 0
Japonia - Senegal
1 - 2
Polonia - Columbia

1 - 2

• Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Declar jocurile deschise ... :hooray

astept pronosticuri pentru:

Anglia - Panama 4-0

Japonia - Sénégal 1-1

Polonia - Columbia 1-2

pentru o mai buna gestionare a pariurilor va rog sa folositi optiunea "citare" in care sa specificati rezultatul vostru in locul "x-x"

Se vor acorda +20 puncte reputatie pentru fiecare rezultat corect, iar in cazul in care sunt 2 sau mai multi castigatori, atunci cele 20 de punctele pentru fiecare meci se impart in mod egal.

NOTA: o sa va rog ca pronosticurile privind scorul unei partide sa fie postate inainte de inceperea acesteia

Bafta !

Vizitator
Postat

Declar jocurile deschise ...         :hooray 

astept pronosticuri pentru:

Anglia - Panama

4-1

Japonia - Senegal

1-2

Polonia - Columbia

0-2

==============

pentru o mai buna gestionare a pariurilor va rog sa folositi optiunea "citare" in care sa specificati rezultatul vostru in locul "x-x"

Se vor acorda +20 puncte reputatie pentru fiecare rezultat corect, iar in cazul in care sunt 2 sau mai multi castigatori, atunci cele 20 de punctele pentru fiecare meci se impart in mod egal.

NOTA: o sa va rog ca pronosticurile privind scorul unei partide sa fie postate inainte de inceperea acesteia

Bafta !

Postat

Anglia - Panama 5 - 0

... nu a fost sa fie  :no2 . M-as fi bucurat sa fi nimerit (oricum ai fost cea mai aproape de rezultat)  :hihat

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Aici și acolo
  • Oras:Aici și acolo
Postat

... nu a fost sa fie  :no2 . M-as fi bucurat sa fi nimerit (oricum ai fost cea mai aproape de rezultat)  :hihat

Macar am nimerit rezultatul de la pauză. Merit + 5. Glumesc. Nu am ce face cu punctele de reputație.

• Like 3
Vizitator mc hammer
Postat

Si ceva frumos de ieri

ce satana-i asta, kami rup gatul :)))

Postat

Macar am nimerit rezultatul de la pauză. Merit + 5. Glumesc. Nu am ce face cu punctele de reputație.

... ssst  :wink2 ... asta cu rezultatul la pauza vroiam sa fie surpriza ... dupa faza grupelor  :laugh2  

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator all_star
Postat

ANGLIA-PANAMEA 6-0 JAPONIA-SENEGAL2-2 POLONIA-COLUMBIA1-1 S-au mai dus pe PL și pe apa sâmbetei 100 de Lei la pariuri. Ghinionul tot ghinion rămâne, indiferent... Nici nu vreau să mă gândesc cați bani or fi caștigat casele de pariuri din biletele pierdute. Nu mi-a mai rămas de făcut decât s-arunc biletul la coșul de gunoi și să mă hotărasc ce meciuri să mai pariez. A mai rămas mai puțin de o săptămână până la optimile de finală și stați să vedeți ce de surprize or să mai fie. Deci deocamdata sunt calificate din grupe mai departe: Rusia, Uruguay, Spania, Portugalia, Franța, Danemarca, Croația, Brazilia, Elveția, Mexic, Belgia, Anglia, Senegal și Japonia. Dintre astea cele mai mari șanse să meargă mai departe in sferturile de finală le au: Uruguay, Spania, Franța, Croația, Brazilia, Mexic, Belgia și Anglia. Asta-i părerea mea, acum rămâne de văzut ce se va-ntampla !!!

Vizitator
Postat

Pana acum asta este un mondial complet de cascadorii rasului. De mult nu am mai vazut o asemenea harababura la echipe considerate "cu staif" ! =)) =)) :slap2 :slap2

• Like 1
Vizitator all_star
Postat

Japonia - Senegal

2 - 2

We don't have a winner    :no2

Hai nu zău, nu mai spune. Înțelege odată pt.totdeauna că pe mine nu mă-nteresează jocul propus de tine și nici punctele de reputație pe care le acorzi sau nu. Eu joc la pariuri, la superbet și tot ceea ce mă-nteresează e să caștig bani, să fac profit din acest lucru. Până acum doar casele de pariuri au făcut profit, marea majoritate a pariorilor au pierdut. Sper că nu te-a supărat mesajul meu. Nu lua in considerare pronosticurile postate de mine, astea-as pentru cei care vor să parieze ca să câștige bani, nu pentru cei care se joacă pe puncte de reputație. O seară bună !!!
Vizitator all_star
Postat

Pana acum asta este un mondial complet de cascadorii rasului. De mult nu am mai vazut o asemenea harababura la echipe considerate "cu staif" ! =)) =)) :slap2 :slap2

Ai dreptate. Dar stai să vezi după ce se vor termina faza grupelor și vor începe optimile, ce de surprize, ce nebunie va fi atunci. Multe dintre favorite vor fi eliminate și vor rămâne-n competiție niște ciurucuri. Oricum este cert faptul că cele care vor ajunge in sferturi, se vor lupta pentru calificarea-n finală și implicit câșigarea cupei. Rămane de văzut ce va fi, suspansul acestui CM continuă !!!
Vizitator all_star
Postat

Bag pwla :slap2

Mai am dreptul la  o ”încercare” pe ziua de astăzi

Polonia - Columbia 2  - 2

Ce sa zic, atunci succes. La mine oricum nu mai contează, s-a mai dus pe PL și biletul pe ziua de azi pus la superbet. Faza grupelor e aproape terminată, de mâine ar trebui să ne gândim la meciurile din fazele eliminatorii:optimi, sferturi, semifinale, finala. Acolo vor fi meciurile tari, între echipele puternice !!!
Vizitator
Postat

Până acum, am văzut meciuri mai bune în Liga 1 decât 80% din meciurile de la acest CM.

Mă uit la Polonia și încerc din răsputeri să-mi dau seama cum de au ajuns la CM.

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Aseară am văzut mai multe goluri date de Rapiduleț - unele de clasă mondială - a se vedea foarfeca lui D Niculae ori eurogolul lui Maftei - decât ”boabele” nemților.

• Like 2
Vizitator futbineditat
Postat

Germania trebuia sa fie acasa deja.Noroc cu golul lui Kroos din lovitura libera la ultima faza.A incercat si a intrat,cred ca de mai incearca sa dea la fel nu mai nimereste.Low cred ca trebuie sa lase locul altui antrenor,a lasat pe banca jucatori de clasa mondiala.Brazilia in prelungiri reuseste sa marcheze 2 goluri in prelungi Costa Ricai...Polonia a facut act de prezenta,Argentina a fost varza in 2 jocuri,daca nu isi schimba atitudinea si mentalitatea nu invinge Nigeria.Slab de tot acest mondial pana acum.Parerea mea e campioana mondiala o sa fie Belgia sau Croatia.

• Like 3
Vizitator
Postat

Germania trebuia sa fie acasa deja.Noroc cu golul lui Kroos din lovitura libera la ultima faza.A incercat si a intrat,cred ca de mai incearca sa dea la fel nu mai nimereste.Low cred ca trebuie sa lase locul altui antrenor,a lasat pe banca jucatori de clasa mondiala.Brazilia in prelungiri reuseste sa marcheze 2 goluri in prelungi Costa Ricai...Polonia a facut act de prezenta,Argentina a fost varza in 2 jocuri,daca nu isi schimba atitudinea si mentalitatea nu invinge Nigeria.Slab de tot acest mondial pana acum.Parerea mea e campioana mondiala o sa fie Belgia sau Croatia.

îi bate croații pe belgieni.

Postat

îi bate croații pe belgieni.

Se vede ca sunteti incepatorii....adevarata fata a echipelor se va vedea in fazele eliminatorii.....cine joaca bine in grupe o ia in mina in fazele eliminatorii....doar 2 echipe sunt favorite la locul 1...Brazilia si Germania ....iar in semifinale pot patrunde Uruguay,Columbia,Franta,Spania din grupul asta se alege pretendentele la semifinale cu primele 2...restul sunt doar sperante....Croatia a stat la cutie in 2 jocuri si a deschis scorul din noroc pe greseli mari....A batut Argentina o echipa care pare ca nu are mijloc...iar vedetele par obosite si fara sa puna osul pentru echipa nationala...unde joaca pe ,,frimituri,, si sunt disensiuni intre cei care joaca in Europa si cei de acasa.....

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...