Sari la conținut

Coltul microbistilor === FIFA 2018 ===

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Declar jocurile deschise ...           :hooray 
astept pronosticuri pentru:

Australia - Peru

1-1

Danemarca - Franta

1-2

Nigeria - Argentina

1-1

Islanda - Croatia

1-2

==============
pentru o mai buna gestionare a pariurilor va rog sa folositi optiunea "citare" in care sa specificati rezultatul vostru in locul "x-x"

Se vor acorda +20 puncte reputatie pentru fiecare rezultat corect, iar in cazul in care sunt 2 sau mai multi castigatori, atunci cele 20 de punctele pentru fiecare meci se impart in mod egal.

NOTA: o sa va rog ca pronosticurile privind scorul unei partide sa fie postate inainte de inceperea acesteia

Bafta !

Vizitator
Postat

Australia - Peru
1-2
Danemarca - Franta
1-3
Nigeria - Argentina
1-1
Islanda - Croatia
1-3
==============

• Oras:Tm
  • Oras:Tm
Postat

Australia - Peru
1-3
Danemarca - Franta
2-1
Nigeria - Argentina
0-2
Islanda - Croatia
0-2
==============

Bafta !

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Australia - Peru
1 - 0
Danemarca - Franta
2 - 1
Nigeria - Argentina
0 - 2
Islanda - Croatia
2 - 2

Vizitator futbineditat
Postat

Cică Argentina pierde rusinos cu Croația...Tu ai vazut ce echipa are Croația??Păi sunt mai buni!

Croatia nu are de certa valoare decat pe Modric,Rakitic,Mandzukic,Perisic si Brozovic.Are in schimb un grup unit si antrenor valoros.Argentina in meciul cu croatii a avut doar 3 titulari de valoare indiscutabila.Ceea ce mi se pare incredibil,intr-un meci de care depinde soarta calificari.Di Maria,Higuain,Dybala,Biglia,Banega,Rojo,Aguero,Otamendi,Messi.Ultimi 3 au jucat din primul minut atat! A fost mai buna echipa Croatiei nu contest dar a avut o conjunctura favorabila.Nu stiu de ce insista Tite cu Gabriel Jesus,parerea mea e ca Firmino ar fi mult mai folositor.

• Like 2
Postat

Sper ca Argentina sa plece acasa!! Nu merita sa se califice o echipa cu acedt joc!! La blazonul pe care il au este nemeritat sa se califice diar dupa un eventual meci castigat cu Africanii

• Like 1
Vizitator futbineditat
Postat

Australia - Peru

2 - 0

Danemarca - Franta
1 - 3

Vizitator
Postat

Franța le dă meciu la danezi, deci den-fra 2-1

Aus-per 1-1

Nig-Arg 2-2

Isl-Cro 2-1

Croatii le dă meciu.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat
Australia - Peru

0 - 2

We have 2 winners    :hooray  

marian cristescu

si

despasito

:clapp      :clapp      :clapp

... si +10 puncte pentru fiecare castigator

:clap2      :clap2      :clap2

P.S. daca am ratat vreun castigator ... nu ezitati si atrageti-mi atentia ...      :hihat 

• Like 6
  • Minus 3
Vizitator all_star
Postat

DANEMARCA-FRANTA 0-0 AUSTRALIA-PERU 1-2 Să-mi bag PL in Australia și-n toată nația lor de idioți. Un gol n-au fost în stare să marcheze azi, după ce-n precedentele meciuri contra francezilor și danezilor marcaseră câte-un gol pe meci. Daca la meciul Franței m-așteptam să se termine egal, deoarece le era suficient francezilor un punct ca să termine peste danezi grupa și implicit s-o câștige, la australieni chiar nu m-așteptam să nu marcheze deloc. Dar așa-i la pariuri, înc-un meci pierdut, înc-un bilet futut.

Vizitator all_star
Postat

Merci, dar cred ca si laura ionescu a ghicit scorul exact la acest meci

S-a terminat 1-1 pt. că fraierul de Ronaldo a ratat penalty. Din vina lui n-a caștigat aseară Portugalia, iar tot din cauza lui am ratat inc-o șansă de-a câștiga 1000 de € la o agenție de pariuri. Cum PLM să nu-mi ies din sărite că de când a început acest mondial, se-ntampla numai surprize neplăcute din partea echipelor favorite. Se făceau surprize și la mondialele din anii trecuți, dar ca la cel de acum eu n,-am mai întâlnit !!!
Vizitator
Postat

CM de fotbal Sochi, 2018 = Circul Globus (pe post de clovni sunt jucatorii echipelor)...

• Like 2
Vizitator all_star
Postat

Portugalia vs Uruguay, Rusia vs Spania și Croația vs Danemarca, deocamdată primele meciuri din optimi. Deși Portugalia, Spania și Croația sunt teoretic favorite să meargă mai departe în sferturi, eu practic sunt 100% sigur că cel puțin una din aceste favorite va pleca acasă imediat după optimi.

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Declar jocurile deschise ... :hooray

Australia - Peru

x-x

Danemarca - Franta

x-x

Nigeria - Argentina

0-2

Islanda - Croatia

2-3

==============

pentru o mai buna gestionare a pariurilor va rog sa folositi optiunea "citare" in care sa specificati rezultatul vostru in locul "x-x"

Se vor acorda +20 puncte reputatie pentru fiecare rezultat corect, iar in cazul in care sunt 2 sau mai multi castigatori, atunci cele 20 de punctele pentru fiecare meci se impart in mod egal.

NOTA: o sa va rog ca pronosticurile privind scorul unei partide sa fie postate inainte de inceperea acesteia

Bafta !

Vizitator
Postat

Oricum Argentina are sanse minuscule. Doar o maareee minune sa o salveze...

Vizitator all_star
Postat

CM de fotbal Sochi, 2018 = Circul Globus (pe post de clovni sunt jucatorii echipelor)...

Așa e colegu ! Ai perfectă dreptate !
Vizitator futbineditat
Postat

Nigeria - Argentina
0-3
Islanda - Croatia
1-2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...