cosminpetrescu Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2018 Postat Iunie 16, 2018 Buna ziua tuturor!Ma intereseaza daca cunoaste careva o fetita dintre cele de la gara , auchan ....sau alte traseiste care e dispusa sa vina cu mine la domiciliul meu. Intreb asta deoarece am intrebat 2 tipe ce erau la gara si au refuzat sa vina la mine acasa.
giorgyajc Reputație: 22 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 17, 2018 De cunoscut poate le cunoaste multa lume dar nu stiu daca le va lasa "tati" sa vina .
vasile9876 Reputație: 659 Postat Iunie 17, 2018 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iunie 17, 2018 Buna ziua tuturor!Ma intereseaza daca cunoaste careva o fetita dintre cele de la gara , auchan ....sau alte traseiste care e dispusa sa vina cu mine la domiciliul meu. Intreb asta deoarece am intrebat 2 tipe ce erau la gara si au refuzat sa vina la mine acasa.daca ai ajuns sa iei inviti asa ceva la domiciliul tau ,inseamna ca esti prostu satului!!!!
Vizitator harley2 Reputație: 0 Postat Iunie 17, 2018 Postat Iunie 17, 2018 daca ai ajuns sa iei inviti asa ceva la domiciliul tau ,inseamna ca esti prostu satului!!!!True story 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum