singlespot Reputație: 4 Postat Iunie 17, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iunie 17, 2018 Salutare, Caut o fata cu o igiena de nota 10+ , forme ok, majora , si cu mult timp liber la dispozitie pentru a face ceva banuti frumosi impreuna cateva ore pe zi (3-5) Eu, baiat 26 de ani, locuiesc singur, detin garsoniera in zona centrala (Cluj Napoca). Contacteaza-ma cu reply aici sau e-mail la adresa : [email protected] Deocamdata nu ofer alte informatii personale . Asigur cazare + venituri substantiale in functie de cat se transmite.
dalina Reputație: 80 Postat Iunie 17, 2018 Postat Iunie 17, 2018 Salutare,Caut o fata cu o igiena de nota 10+ , forme ok, majora , si cu mult timp liber la dispozitie pentru a face ceva banuti frumosi impreuna cateva ore pe zi (3-5)Eu, baiat 26 de ani, locuiesc singur, detin garsoniera in zona centrala (Cluj Napoca).Contacteaza-ma cu reply aici sau e-mail la adresa : [email protected]Deocamdata nu ofer alte informatii personale .Asigur cazare + venituri substantiale in functie de cat se transmite.Bă ești prost!? Și tu ești combiantor, nebunule <_< 1
singlespot Reputație: 4 Postat Iunie 18, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Iunie 18, 2018 Doar incerc sa imi măresc veniturile. Solo pe cam...ca si băiat nu prea sunt castiguri...in schimb ca si cuplu...E cu totul alta treaba.
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 ma bag eu manca-ti-as pula ta sa facem niste banisori 2
xoxozeul Reputație: 233 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 tot cautam ieri idei da afaceri 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 18, 2018 Postat Iunie 18, 2018 ma bag eu manca-ti-as pula ta sa facem niste banisoriIn sfarsit ti-ai gasit adevarata latura de sugaci! :laugh2Sa-mi spui unde faci chat, jur ca te platesc juma de ora doar sa te vad infipt in pula! :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum