Sari la conținut

50 de lei???

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

peste tot acum depinde cum le sti sau cum ai noroc , unele sunt super ok altele sunt tepe de tepe . dar stai linistit ca si la 100 e acelasi lucru

Te referi tot la bts?

• Oras:Bucuresti Rahova
  • Oras:Bucuresti Rahova
Postat

frate am vizitat-o eu, arată foarte bine dar nu ai vrea Să ai de a face cu individa. Bani aruncați la gunoi.

M-ai facut curios, mai ales ca tu ai o experienta bogata in spate. Ce plm a facut de a reusit sa te socheze?  :laugh2 Era dusa cu sorcova?  

• Like 1
  • Oras:bucharest
Postat

M-ai facut curios, mai ales ca tu ai o experienta bogata in spate. Ce plm a facut de a reusit sa te socheze?  :laugh2 Era dusa cu sorcova?

i-am si facut recenzie am scris tot acolo, e dusa cu sorcova, face parte din aceeași grupare cu Bianca si colega ei, celebrele consumatoare de droguri de la Burebista.
  • Like 1
Postat

[/quote

activează prin rotație in aceleași locatii si cu aceleași haine cu drogatele. (Camil Ressu 15, Burebista 4 etc) Probabil ca Peștele le furnizează si etnobotanice ca Să aibă spor la lucru. De asta suferă de manifestări gen paranoia si agitație nejustificata.
  • Like 1
Postat

la banii ăștia ți-o recomand pe Amira https://m.anuntul.ro/anunt-amira-24-ani-zWVe26#ydX . Puțin cam plinuță si Fast-fuck dar ai mai putine șanse Să pleci cu ceva in plus sau minus. Oricum face totul protejat si mi s-a părut destul de corecta din cele câteva vizite la ea.

e varza si asta 

https://nimfomane.com/forum/topic/86483-0726612034-amira/page-5?do=findComment&comment=4396667

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.