Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Cum incearca Putin sa manipuleze lumea folosinduse de campionatul mondial ?
gicanul Reputație: -132 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Spatiu Oras:Spatiu Postat Iunie 19, 2018 Interesant ... Politica externa.
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iunie 19, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iunie 19, 2018 Putin e un animal politic
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 19, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Iunie 19, 2018 Parcă vedeți că Rusia va câștiga campionatul, în această vară :laugh2
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Iunie 19, 2018 Postat Iunie 19, 2018 Parcă vedeți că Rusia va câștiga campionatul, în această vară :laugh2Ce spui tu e o aberație, o utopie. N-are nici cea mai mică șansă să câștige acest mondial. La ce adversari puternici pe care i-ar putea întâlni începând din fazele optimilor, gen Spania, Franța, Argentina sau Brazilia să zică mersi dacă prind măcar semifinala. Până la urmă nu intră Putin pe gazon, ci jucă torii, iar ei nu pot realiza imposibilul oricât și-ar dori acest dictator tiran. Dacă prin absurd s-ar întâmpla acest lucru, deși e aproape imposibil un asemenea scenariu, ar fi cel mai mare si cel mai odios blat din istoria fotbalului. Eu cred ca Putin are și el mândria și demnitatea lui pe care nu cred ca și le-a pierdut încât să se preteze la așa furt, s-ar discredita singur in fața întregii lumi iar eu cred că ține foarte mult la imaginea lui încât să-și permită să facă așa ceva !!!
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 20, 2018 chiar daca am mai postat-o, parca se potriveste si aici :laugh2 3 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum