evelin20 Reputație: 1203 Postat Iunie 28, 2018 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Autor Postat Iunie 28, 2018 Disponibila va pupăcesc :* :* :) )*
evelin20 Reputație: 1203 Postat Iunie 29, 2018 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Autor Postat Iunie 29, 2018 Disponibila :*
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 1, 2018 Tare sexy slapii. Ca la piata. 1
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iulie 1, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 1, 2018 undeva la 20 de aniInseamna ca s-o hranit sanatos. Fara conservanti.
tenache81 Reputație: 179 Postat Iulie 1, 2018 Postat Iulie 1, 2018 Am fost zilele trecuta pe la Evelyn. Este cuib manageriat, in mod prost as spune. Ce m-a deranjat cel mai mult este ca era un du-te vino, mai are o colega care a primit un alt client cu care era sa dau nas in nas cand intra. Ce nu a spus mai sus micutu1403 (care cred ca e pestele care face reclama) in revizia lui este ca Evelyn este tigancusa. Pozele o avantajeaza muuuult de tot. Locatia e ok, capatul strazii Alverna, ai si locuri de parcare in spatele blocului. Apartament cu 3 camere, nu erau geluri de dus pt barbati. In camera nici macar un scaun unde sa iti lasi hainele. Nota 5. Evelyn este o tinerica de etnie, care mai presteaza in Bucuresti. La la fata e okish dar sanii sunt foarte lasati, la fel si carnea pe ea nu e tonifiata deloc. Vorbeste mult, ceea ce e ok, dar vorbeste doar aiurea :)) Nota 5 Prestatia a fost tot protejat, ceea ce personal imi displace la oral dar in acest caz am preferat. Oral bunicel dar nesustinut cum trebuie. Normalul a fost normal, nimic extraordinar. Sarut si altele nu am simtit sa incerc. Nota 7 Am platit 100 ron pt 30 de min door-to-door. Toata impresia este de un cuib gestionat prost de un peste din Bucuresti, eu nu mai calc pe acolo, sunt alte optiuni mai oneste. 7
ciumeg17 Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 2, 2018 Domnisoara e buna rau... arata mult mai bine ca in poze. Merita de incercat, mie cel putin nu-mi pare rau de banii investiti in ea (100 ron halatu) 1
coaie flocoase Reputație: -345 Postat Iulie 2, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Iulie 2, 2018 Pfoai, doar 100 investiti? Pai repede se intoarce investitia la pestii astia.Daca stiam ca-i asa eficient financiar domeniul asta, pai pescar ma faceam.
Vizitator iusuf Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Postat Iulie 6, 2018 Stimabila cred că a mai fost pe la noi, pe Sobarilor, o nespălată cu sânii "distruși de gravitație"... Poate fac confuzie🤔
evelin20 Reputație: 1203 Postat Iulie 13, 2018 Oras:Necunoscuta Oras:Necunoscuta Autor Postat Iulie 13, 2018 Stimabila cred că a mai fost pe la noi, pe Sobarilor, o nespălată cu sânii "distruși de gravitație"... Poate fac confuzie🤔Nu am mai fost ! A fost prima vizită în Cluj și ultima!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum