Sari la conținut

Sunt virgin și vreaŭ să fac sex

Postări Recomandate

Postat

Bună doamnelor. Am 22 de anĭ și n-am făcut sex nicĭodată. Este vreo doamnă care ar vrea să facă sex cu un virgin. Fiind deloc experimentat, aș vrea ajutor din partea voastră ce mă sfătuițĭ să fac. Mulțumesc de ajutor.

• Minus 1
  • Oras:T O K Y O
  • Oras:T O K Y O
Postat

Sa nu mai pui intrebari tampite fiule ca te spun lui maicata ca mergi la curve si ramai nefutut pana la 40

• Like 3
Postat

Sa nu mai pui intrebari tampite fiule ca te spun lui maicata ca mergi la curve si ramai nefutut pana la 40

Numa voĭ romîniĭ mă certațĭ pentru ce întrebărĭ pun

• Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Cea mai buna solutie e sa dai o gaura in perete si sa o inaugurezi !! Bafta !!

• Like 2
Vizitator fedor14
Reputație: 0
Postat

Pe la ora 12:30 la pod mihai bravu, te  dezvirginezi acolo in 5 min.

Good luck

• Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat

Bună doamnelor. Am 22 de anĭ și n-am făcut sex nicĭodată. Este vreo doamnă care ar vrea să facă sex cu un virgin. Fiind deloc experimentat, aș vrea ajutor din partea voastră ce mă sfătuițĭ să fac. Mulțumesc de ajutor.

Cei care au raspuns, se cred doamne? Intreb si eu, pentru ca omul - virgin fiind (presupunem ca e adevarat si nu e caterinca proasta) - a apelat la femeile de pe forum.

• Oras:bucharest
Postat

daca erai doar un virgin neștiutor te ajutam, dat din moment ce ai mai deschis un topic cu caut “chinezoaice sa le fut”, e clar ca esti un troll infect.
  • Like 4
Postat

daca erai doar un virgin neștiutor te ajutam, dat din moment ce ai mai deschis un topic cu caut “chinezoaice sa le fut”, e clar ca esti un troll infect.

Păĭ sunt și virgin dar vreaŭ și chinezoaĭce.

• Minus 1
Postat

caut-o pe CorinaVip are mare experienta, parca a spus la un moment dat ca a facut dezvirginari.
  • Like 2
Postat

caut-o pe CorinaVip are mare experienta, parca a spus la un moment dat ca a facut dezvirginari.

Toată treaba asta îĭ cumva în Bucureștĭ?

Postat

Parcul Operei dupa ora 21.

Confirm ;) incearca la operei seara. Sa îți iei și o păturică in cazul in care domnișoara vrea sa te execute pe loc. Nu uita sa te speli pe dinți înainte !

Postat

Confirm ;) incearca la operei seara. Sa îți iei și o păturică in cazul in care domnișoara vrea sa te execute pe loc. Nu uita sa te speli pe dinți înainte !

Care e faza cu „Operei” ? E cumva în București ?

Postat

Nu-s din Bucuresti

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Te duci la Opera si canti la saxofon.

Spune si de unde plm  esti? Sau vrei sa vina femeia cu microbuzul la tine?

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Te duci la Opera si canti la saxofon.

Spune si de unde plm esti? Sau vrei sa vina femeia cu microbuzul la tine?

Genial :)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...