Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Sunt in pana de idei de la un timp, poate si altii sunt interesati.Fiecare cu gustul lui, mie imi plac cele de strategie, constructii, puzzle, aventura, point&click (nu-mi place sa folosesc tastatura), poate toate la un loc.Din favoritele mele fac parte: Puzzle Quest 2 - aventura, puzzle, labirint, batalii.Puzzle Agent 1 si 2 - aventura, puzzle, detectiv. Living Legends Frozen Beauty - point&click, hidden objects, aventura.Multe altele pe langa asta, am luat ce mi-a cazut sub mana acum. BotaniculaChuchel - 2 jocuri amuzante si interesante. Machinarium - point&click, aventura, puzzle.Submachines (mai multe serii)- point&click, puzzle, labirint. Journey - Heart of Gaia - Aventura, fantezie. Viking Saga 1,2,3 - Constructii, strategie. Multe altele.Astea sunt genurile mele, sunt sigura ca unele va plac, altele nu, nu asta conteaza.Discutam despre jocuri, oricare ar fi ele.Am facut primul pas, va invit cu parerile voastre. :) Sa lasam topicul fara prostii. ;) 1 1
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2018 The X universeThe Elder ScrollsDiablo IIIPanzer General ... asa pe scurt aa sa nu uit de : World of Goo 4 3
Vizitator descartes833 Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 EVE OnlineStar Trek OnlineCa si grand strategy acum ma joc Stellaris de la Paradox Developments.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Ţomapan. :)Il joc online pe telefon de vreo cateva zile. Fifa si Mortal Kombat. NFS... Clasice :)
4nicator Reputație: 431 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Tuvalu Oras:Tuvalu Postat Iunie 22, 2018 http://radiocluj.ro/wp-content/uploads/sites/8/2015/06/sotron.jpg 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Ţomapan. :)Il joc online pe telefon de vreo cateva zile.Fifa si Mortal Kombat. NFS... Clasice :)Eu mi-am luat KOTOR pe telefon :)Sunt abia pe a treia planeta :)) Bine, știu jocul, da' nu e editor pt android, trebuie să bag pe comp, sa iau de acolo savegame, etc etc... 1
natoporus Reputație: 5106 Postat Iunie 22, 2018 Oras:* Oras:* Postat Iunie 22, 2018 Eu joc in principal RPG-uri si ocazional alte genuri. Uneori joc doar o parte dintr-un joc si nu mai continui, am cateva restante si trebuie neaparat sa corectez asta. O lista cu ce joc/am jucat:- Neverwinter Nights 1 si 2 (complet).- Pillars of Eternity 1 (complet).- Arcanum (aproape complet, n-am ajuns la final).- Gothic 1 (am jucat putin, n-am mai continuat, trebuie sa-l completez candva).- Underrail (din nou, am jucat o parte, n-am continuat desi mi-a placut).- Spellforce 1 (mix RPG/RTS) l-am jucat in intregime. Spellforce 2 in curs de completare.- Planescape Torment (partial).- Torment: Tides of Numenera (sunt la inceput).- Inquisitor (necompletat).- Wasteland 2 (necompletat). Dupa cum se vede. am destule restante si poate candva o sa completez ce n-am terminat. In mod ciudat, desi sunt clasice ale genului RPG, nu am jucat Baldur's Gate 1&2 pentru ca nu m-au atras, nu stiu de ce. Si nici Icewind Dale.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Mai bag și pvp la swtor, combinat cu ceva tzuyka, că parca dau mai bine heal :)))
_comisarul_ Reputație: -328 Postat Iunie 22, 2018 Oras:T O K Y O Oras:T O K Y O Postat Iunie 22, 2018 Ce sa jucam domne,m-am jucat pe aici prin duplexul asta din nord.Moloz,astazi cred ca joc un tenis pe zgura.
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 22, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iunie 22, 2018 The X universeThe Elder ScrollsDiablo IIIPanzer General ... asa pe scurt aa sa nu uit de : World of Goo hai zi-mi c-ai jucat panzer general the grand campaign si l-ai terminat fara sa pierzi nimic.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2018 Postat Iunie 22, 2018 Sunt in pana de idei de la un timp, poate si altii sunt interesati.Fiecare cu gustul lui, mie imi plac cele de strategie, constructii, puzzle, aventura, point&click (nu-mi place sa folosesc tastatura), poate toate la un loc.Din favoritele mele fac parte: Puzzle Quest 2 - aventura, puzzle, labirint, batalii.Puzzle Agent 1 si 2 - aventura, puzzle, detectiv. Living Legends Frozen Beauty - point&click, hidden objects, aventura.Multe altele pe langa asta, am luat ce mi-a cazut sub mana acum. BotaniculaChuchel - 2 jocuri amuzante si interesante. Machinarium - point&click, aventura, puzzle.Submachines (mai multe serii)- point&click, puzzle, labirint. Journey - Heart of Gaia - Aventura, fantezie. Viking Saga 1,2,3 - Constructii, strategie. Multe altele.Astea sunt genurile mele, sunt sigura ca unele va plac, altele nu, nu asta conteaza.Discutam despre jocuri, oricare ar fi ele.Am facut primul pas, va invit cu parerile voastre. :) Sa lasam topicul fara prostii. ;) :)))) am un joculet interesant: Pathfinder Adventures Rise of the Goblins Deck 2
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 22, 2018 hai zi-mi c-ai jucat panzer general the grand campaign si l-ai terminat fara sa pierzi nimic.... abia am terminat cu 1 unitate de elita de tiger din campania 39 Poland ... m-au macelarit urat de tot la debarcarea in Anglia "Sea Lion" 3 3
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 23, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iunie 23, 2018 ... abia am terminat cu 1 unitate de elita de tiger din campania 39 Poland ... m-au macelarit urat de tot la debarcarea in Anglia "Sea Lion" in nici o versiune de panzer general pe care am jucat-o nu apare un tigru in '39 :) de-abia prin '43.
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 23, 2018 Mario
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 23, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iunie 23, 2018 Eu joc in principal RPG-uri si ocazional alte genuri. Uneori joc doar o parte dintr-un joc si nu mai continui, am cateva restante si trebuie neaparat sa corectez asta. O lista cu ce joc/am jucat:- Neverwinter Nights 1 si 2 (complet).- Pillars of Eternity 1 (complet).- Arcanum (aproape complet, n-am ajuns la final).- Gothic 1 (am jucat putin, n-am mai continuat, trebuie sa-l completez candva).- Underrail (din nou, am jucat o parte, n-am continuat desi mi-a placut).- Spellforce 1 (mix RPG/RTS) l-am jucat in intregime. Spellforce 2 in curs de completare.- Planescape Torment (partial).- Torment: Tides of Numenera (sunt la inceput).- Inquisitor (necompletat).- Wasteland 2 (necompletat). Dupa cum se vede. am destule restante si poate candva o sa completez ce n-am terminat. In mod ciudat, desi sunt clasice ale genului RPG, nu am jucat Baldur's Gate 1&2 pentru ca nu m-au atras, nu stiu de ce. Si nici Icewind Dale. ai jucat nwn si arcanum, dar morowind si tomb raider nu?
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 23, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 23, 2018 Sotron si tara tara vrem ostasi:)
natoporus Reputație: 5106 Postat Iunie 23, 2018 Oras:* Oras:* Postat Iunie 23, 2018 ai jucat nwn si arcanum, dar morowind si tomb raider nu? Am jucat putin Morrowind dar nu am continuat, in schimb am Oblivion, pe care l-am pus deocamdata on hold. Tomb Raider nu ma intereseaza.
Vizitator thermopile Reputație: 0 Postat Iunie 23, 2018 Postat Iunie 23, 2018 World of warcraft doar in ultimii ani.
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2018 in nici o versiune de panzer general pe care am jucat-o nu apare un tigru in '39 :) de-abia prin '43.exprimarea a fost defectuoasa , era vorba de o unitate de tancuri cu care am inceput campania din '39 si am terminat cu ea ca unitate de elita cu tiger-uri (singura cu care am mers cap - coada) 3 3
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 24, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iunie 24, 2018 exprimarea a fost defectuoasa , era vorba de o unitate de tancuri cu care am inceput campania din '39 si am terminat cu ea ca unitate de elita cu tiger-uri (singura cu care am mers cap - coada) vrei sa spui ca DOAR o unitate ai reusit sa pastrezi, restul ai pierdut? :)
keyser söze Reputație: -1833 Postat Iunie 24, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 24, 2018 vrei sa spui ca DOAR o unitate ai reusit sa pastrezi, restul ai pierdut? :)din cele cu care am inceput, da! :cry2 3 3
Vizitator ana paraschiv Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Postat Iunie 24, 2018 Table. Acum multi ani, adica 9 ani, am jucat la un campionat de table, online. Se juca primul la 8. Scorul era 7-6 pentru mine, asadar adversarul meu era destul de bun daca mi-a luat 6 linii. Cui ii place sa joace table, e de urmarit jocul, cu rasturnari de situatie de cateva ori. PS. Amandino, daca stii table, saptamana asta te invit in parc, sa facem o tabla :laugh2. Jucam pe porunci :laugh2 1
humanoid_carbon_unit Reputație: -726 Postat Iunie 24, 2018 Oras:the buleni Oras:the buleni Postat Iunie 24, 2018 din cele cu care am inceput, da! :cry2 aoleeu. pai nu e bine nenea. n-am pierdut nici o unitate.
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2018 Postat Iunie 24, 2018 Table. Acum multi ani, adica 9 ani, am jucat la un campionat de table, online. Se juca primul la 8. Scorul era 7-6 pentru mine, asadar adversarul meu era destul de bun daca mi-a luat 6 linii. Cui ii place sa joace table, e de urmarit jocul, cu rasturnari de situatie de cateva ori. PS. Amandino, daca stii table, saptamana asta te invit in parc, sa facem o tabla :laugh2. Jucam pe porunci :laugh2 https://www.youtube.com/watch?v=UhdUFnNnN10 :laugh2 Ai vazut ca se poate. ;)Pe aia cu laba nu ti-o las. :no2 :rax2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum