Sari la conținut

0784712079 , ALEXIA2018 bulevardul libertății numărul 12

Postări Recomandate

Salutari, vizitat in trecut, si de curand domnisoara, nu mai prezinta interes este plictisita, se grabeste, cadoul corect este 100 fin, fite cand raspunde la telefon , face programari peste programari si te tine mult la usa cu scuze de gradinita ca nu a plecat inca clientul sau mai stiu eu ce

Personal nu mai recomand , exsista variante mult mai bune mai ales in actoala zona de activitate a alexiei, pacat de startul bun pe care l.a avut

Link spre comentariu
  • Oras:București

Salutari, vizitat in trecut, si de curand domnisoara, nu mai prezinta interes este plictisita, se grabeste, cadoul corect este 100 fin, fite cand raspunde la telefon , face programari peste programari si te tine mult la usa cu scuze de gradinita ca nu a plecat inca clientul sau mai stiu eu ce

Personal nu mai recomand , exsista variante mult mai bune mai ales in actoala zona de activitate a alexiei, pacat de startul bun pe care l.a avut

Cât poți sa minți :)) in ultimul timp abia am răspuns la telefon ca nu mi a mers difuzorul haha :)))
Link spre comentariu

Și chiar dacă sunt Disponibila scriind aici in ultimile 2 sapt de locație noua am avut maxim 3-4 clienții pe care ii știam deoarece nu am timp pt ca am găsit sa fac altceva între timp și sunt ultimile mele zile de munca iau o pauza mai lunga

Link spre comentariu

Aaa gata știu cine ești , m ai sunat azi și numai vreau sa te mai primesc la mine pt ca deja nu ne mai înțelegem ai prea multe pretentii și mofturi tu le ai, m ai sunat cu ascuns pt ca îți am numărul la blocat , mereu când ai venit ai plătit 150 pt o fin și mereu ai stat 1 h ! In fine o zi frumoasa nu te voi mai primi niciodată
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...