piticulfioros Reputație: 3 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 Esti cea mai faina ever...:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 4, 2018 Postat Septembrie 4, 2018 Esti cea mai faina ever...:) te puuuuupppp
coledoc Reputație: 85 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 4, 2018 Wow !!! Imi fac abonament la tine
tomson Reputație: 5778 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 4, 2018 Cum vi se par? Cea mai voluptuasa de pe forum. Deosebita. Dar indrazneste sa stai dreapta mandra cu incredere caci pare sa fie armonioasa forma ta intreaga. Nu te mai frange atat asta ti -au spus si ceilalti . Etaleaza-te intreg cu mandrie :-) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Cea mai voluptuasa de pe forum. Deosebita. Dar indrazneste sa stai dreapta mandra cu incredere caci pare sa fie armonioasa forma ta intreaga. Nu te mai frange atat asta ti -au spus si ceilalti . Etaleaza-te intreg cu mandrie :-)Mulțumesc, stau cum pot pt a nu mi se vedea tatuajele din aceasta cauza .. puup❤️❤️❤️ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Wow !!! Imi fac abonament la tineMmm te aștept cu mare drag
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Va rog sa fie mai multă seriozitate la programări și sa numai îmi veniți unii dintre voi sub influența alcoolului , nu vreau sa mai aud pretexte .. un pahar am băut, nu am abuzat de băutura ... voi fi nevoită sa va dau afara din păcate ... am acceptat pt a vedea dacă sunteți ok ... și nu am avut cu cine așa .ca sa numai existe conflicte va rog sa îmi veniți treji ❤️❤️ 1
Vizitator gixe669 Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Esti disponibila acum?
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 5, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 5, 2018 Cum vi se par? Te felicit pentru poze , pune cate una sa poți primi puncte , cu ele vei creste si vei putea da si primi mesaje ... câteva poze mai profi te vor pune in valoare categoric !!! Ești pe un drum bun !!! Fa programări !!! Si un mare lucru , când le faci sa nu se suprapună unele peste altele in rest de bine !!Așteptăm sa ajungi la top 1 6
tomson Reputație: 5778 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Septembrie 5, 2018 Mulțumesc, stau cum pot pt a nu mi se vedea tatuajele din aceasta cauza .. puup❤️❤️❤️Poti sa stergi tatuajele din poza 1
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 5, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 5, 2018 Chiar si poza cu fata blurata si tatuajele blurate Vor avea succes părerea mea 1 6
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Te felicit pentru poze , pune cate una sa poți primi puncte , cu ele vei creste si vei putea da si primi mesaje ... câteva poze mai profi te vor pune in valoare categoric !!! Ești pe un drum bun !!! Fa programări !!! Si un mare lucru , când le faci sa nu se suprapună unele peste altele in rest de bine !!Așteptăm sa ajungi la topMulțumesc mult , o sa postez in diferite poziții și mai des. Voi ține cont de sfatul tau 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Chiar si poza cu fata blurata si tatuajele blurate Vor avea succes părerea mea Kiss you 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Dragi mei , momentan nu am ajuns la job pentru ca m ai am putina treaba , cum ajung va voi anunța ❤
zerrcore Reputație: 852 Postat Septembrie 5, 2018 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Septembrie 5, 2018 Dragi mei , momentan nu am ajuns la job pentru ca m ai am putina treaba , cum ajung va voi anunța ❤Tine ne mereu la știre cu programul mereu este ok sa știm , păcat ca nu ti merge mesageria sa poți primi si mesaje . Si poți pune si niște pOze la concurs asta când o sa ai pe cineva sa ti facă câteva profi .
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Tine ne mereu la știre cu programul mereu este ok sa știm , păcat ca nu ti merge mesageria sa poți primi si mesaje .Si poți pune si niște pOze la concurs asta când o sa ai pe cineva sa ti facă câteva profi . o sa golesc mesageria . Mersi
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Acum am și whatsapp , ma puteți contacta acolo 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Postat Septembrie 6, 2018 Va rog frumos , numai îmi veniți sub influența alcoolului , m am saturat sa aud pretexte .. “ am băut o bere “ , “ sunt cu mașina cum as putea bea ?” Și voi duhniti a băutura . Pe bune nu accept deloc nici o bere dacă a/ți băut . Înțelegeți ma ca am conflicte . Și ceea ce fac eu se numește un job nu puteți veni oricum . Ori îmi respectați pronunțarea ori va rog sa numai veniți . Mulțumesc 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Postat Septembrie 6, 2018 Momentan nu sunt la job din cauza micilor probleme , mai târziu voi fi și va voi anunța când sunt activa .
ananda777 Reputație: 245 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Septembrie 6, 2018 Am fost si eu pe la ea de curand (sunt fostul user Ananda - ala cu continenta sexuala) mi-au inchis contul vechi pe lipsa de activitate cred ... Descriere zona: zona drumul taberei, foarte usor de ajuns, foarte aproape de mine.Descriere loc: O garsoniera curata, aranjata, mobilier simplu un pat, 2 scaune, o masa, tv in camera pe care il tine pe muzica :) curat si la baie, toate dotarile, fara fum de tigara in camera(pe mine personal ma deranjeaza grav mirosurile de tutun sau droguri ... plec instant daca detectez asa ceva)Descriere fata: O fatuca frumoasa si tanara(19 ani) forma de corp inverted triangle cu sanii mari si frumosi si cu o floricica roz extraordinara, atitudinea ei este foarte buna este prietenoasa, vesela ... mi-a fost drag de ea am tinut-o in brate si pupat-o de multe ori.foarte important: este rabdatoare si respecta tot ce a promis la telefon sau la discutia initiala.In cazul meu OP NP 30' - 100Ron.Foarte important de asemenea: este foarte curata, epilata si este sanatoasa.M-am simtit bine cu ea am vorbit despre treaba cu continenta amoroasa apoi am practicat-o am trait de vreo 7-8 ori orgasm cu ea. Explic in pic pt cei ce nu stiu pe scurt:Maximul de placere il numesc orgasm este acel punct in care daca mai faci o miscare sau doua ejaculezi, eu atunci ma opresc contract foarte puternic muschiul care opreste urinarea si realizez implozia, apoi reiau si apoi din nou tot asa ... starile de orgasm sunt din ce in ce mai puternice similar urcarii pe o scara treapta cu treapta este singura metoda prin care barbatul poate experimenta orgasmul multiplu.Dupa mai multe stari de orgasm apare starea de extaz amoros, multumesc Alexia ca am avut sansa sa traiesc alaturi de tine stari de extaz. Revenind, note: Oral - 7(maxim 8 pot da pt oralul cu caciulita) fata incearca deepthroat si se opreste putin ... extrem de sexy mai ales linistita asa cum e ea(nu se grabeste deloc) - apropos sa ma anunti daca cumva o sa faci oral np ca vreau sa iti dau mai mult.Normal - 8 - geme, are niste atitudini ale ei deosebit de gingase care te fac sa iti vina sa o mananci :) este deschisa catre diverse posturi dar si refuza cateva nu ii place ea deasupra ... as fi incercat si asta... poate data viitoare.Anal nu sunt amator si nu am vorbit despre asta.Amor oral eu ei care pt mine este un deliciu ... l-a refuzat pe motiv ca se gadila :) nu am insistat.Aspect: 8 - fata frumoasa, zambareata, ingrijita, piele sanatoasa, tare, sani mari, cosumatie sexy. Dau doar 8 pt ca nu e genul meu mie imi place mai bbw cu fund mare(wide hips, talie accentuata si sani medii) sincer dupa reenziile dinainte credeam ca e bbw dupa aprecierea mea este o tipa normal, medie ca dimensiuni si raport greutate/inaltime.Igiena ei 10Igiena in casa 10 Te imbratisez cu drag Alexia ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Postat Septembrie 6, 2018 Am fost si eu pe la ea de curand (sunt fostul user Ananda - ala cu continenta sexuala) mi-au inchis contul vechi pe lipsa de activitate cred ... Descriere zona: zona drumul taberei, foarte usor de ajuns, foarte aproape de mine.Descriere loc: O garsoniera curata, aranjata, mobilier simplu un pat, 2 scaune, o masa, tv in camera pe care il tine pe muzica :) curat si la baie, toate dotarile, fara fum de tigara in camera(pe mine personal ma deranjeaza grav mirosurile de tutun sau droguri ... plec instant daca detectez asa ceva)Descriere fata: O fatuca frumoasa si tanara(19 ani) forma de corp inverted triangle cu sanii mari si frumosi si cu o floricica roz extraordinara, atitudinea ei este foarte buna este prietenoasa, vesela ... mi-a fost drag de ea am tinut-o in brate si pupat-o de multe ori.foarte important: este rabdatoare si respecta tot ce a promis la telefon sau la discutia initiala.In cazul meu OP NP 30' - 100Ron.Foarte important de asemenea: este foarte curata, epilata si este sanatoasa.M-am simtit bine cu ea am vorbit despre treaba cu continenta amoroasa apoi am practicat-o am trait de vreo 7-8 ori orgasm cu ea. Explic in pic pt cei ce nu stiu pe scurt:Maximul de placere il numesc orgasm este acel punct in care daca mai faci o miscare sau doua ejaculezi, eu atunci ma opresc contract foarte puternic muschiul care opreste urinarea si realizez implozia, apoi reiau si apoi din nou tot asa ... starile de orgasm sunt din ce in ce mai puternice similar urcarii pe o scara treapta cu treapta este singura metoda prin care barbatul poate experimenta orgasmul multiplu.Dupa mai multe stari de orgasm apare starea de extaz amoros, multumesc Alexia ca am avut sansa sa traiesc alaturi de tine stari de extaz. Revenind, note: Oral - 7(maxim 8 pot da pt oralul cu caciulita) fata incearca deepthroat si se opreste putin ... extrem de sexy mai ales linistita asa cum e ea(nu se grabeste deloc) - apropos sa ma anunti daca cumva o sa faci oral np ca vreau sa iti dau mai mult.Normal - 8 - geme, are niste atitudini ale ei deosebit de gingase care te fac sa iti vina sa o mananci :) este deschisa catre diverse posturi dar si refuza cateva nu ii place ea deasupra ... as fi incercat si asta... poate data viitoare.Anal nu sunt amator si nu am vorbit despre asta.Amor oral eu ei care pt mine este un deliciu ... l-a refuzat pe motiv ca se gadila :) nu am insistat.Aspect: 8 - fata frumoasa, zambareata, ingrijita, piele sanatoasa, tare, sani mari, cosumatie sexy. Dau doar 8 pt ca nu e genul meu mie imi place mai bbw cu fund mare(wide hips, talie accentuata si sani medii) sincer dupa reenziile dinainte credeam ca e bbw dupa aprecierea mea este o tipa normal, medie ca dimensiuni si raport greutate/inaltime.Igiena ei 10Igiena in casa 10 Te imbratisez cu drag Alexia !Buna dragule ❤ îți mulțumesc enorm pt aceasta recenzie și ma bucur ca ai plecat încântat și ca ți a plăcut de mine . Sincer și eu m am simțit extraordinar in prezenta ta și ești un om super ❤❤❤ Te mai aștept oricând dorești tu , USA este deschisă cu drag !!! Te pup și te imbratisez❤❤❤
darknightmare Reputație: -6 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Septembrie 6, 2018 Va rog frumos , numai îmi veniți sub influența alcoolului , m am saturat sa aud pretexte .. “ am băut o bere “ , “ sunt cu mașina cum as putea bea ?” Și voi duhniti a băutura . Pe bune nu accept deloc nici o bere dacă a/ți băut . Înțelegeți ma ca am conflicte . Și ceea ce fac eu se numește un job nu puteți veni oricum . Ori îmi respectați pronunțarea ori va rog sa numai veniți . MulțumescDar ce ai cu domnii turmentati? :))
darknightmare Reputație: -6 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Septembrie 6, 2018 Am fost si eu pe la ea de curand (sunt fostul user Ananda - ala cu continenta sexuala) mi-au inchis contul vechi pe lipsa de activitate cred ... Descriere zona: zona drumul taberei, foarte usor de ajuns, foarte aproape de mine.Descriere loc: O garsoniera curata, aranjata, mobilier simplu un pat, 2 scaune, o masa, tv in camera pe care il tine pe muzica :) curat si la baie, toate dotarile, fara fum de tigara in camera(pe mine personal ma deranjeaza grav mirosurile de tutun sau droguri ... plec instant daca detectez asa ceva)Descriere fata: O fatuca frumoasa si tanara(19 ani) forma de corp inverted triangle cu sanii mari si frumosi si cu o floricica roz extraordinara, atitudinea ei este foarte buna este prietenoasa, vesela ... mi-a fost drag de ea am tinut-o in brate si pupat-o de multe ori.foarte important: este rabdatoare si respecta tot ce a promis la telefon sau la discutia initiala.In cazul meu OP NP 30' - 100Ron.Foarte important de asemenea: este foarte curata, epilata si este sanatoasa.M-am simtit bine cu ea am vorbit despre treaba cu continenta amoroasa apoi am practicat-o am trait de vreo 7-8 ori orgasm cu ea. Explic in pic pt cei ce nu stiu pe scurt:Maximul de placere il numesc orgasm este acel punct in care daca mai faci o miscare sau doua ejaculezi, eu atunci ma opresc contract foarte puternic muschiul care opreste urinarea si realizez implozia, apoi reiau si apoi din nou tot asa ... starile de orgasm sunt din ce in ce mai puternice similar urcarii pe o scara treapta cu treapta este singura metoda prin care barbatul poate experimenta orgasmul multiplu.Dupa mai multe stari de orgasm apare starea de extaz amoros, multumesc Alexia ca am avut sansa sa traiesc alaturi de tine stari de extaz. Revenind, note: Oral - 7(maxim 8 pot da pt oralul cu caciulita) fata incearca deepthroat si se opreste putin ... extrem de sexy mai ales linistita asa cum e ea(nu se grabeste deloc) - apropos sa ma anunti daca cumva o sa faci oral np ca vreau sa iti dau mai mult.Normal - 8 - geme, are niste atitudini ale ei deosebit de gingase care te fac sa iti vina sa o mananci :) este deschisa catre diverse posturi dar si refuza cateva nu ii place ea deasupra ... as fi incercat si asta... poate data viitoare.Anal nu sunt amator si nu am vorbit despre asta.Amor oral eu ei care pt mine este un deliciu ... l-a refuzat pe motiv ca se gadila :) nu am insistat.Aspect: 8 - fata frumoasa, zambareata, ingrijita, piele sanatoasa, tare, sani mari, cosumatie sexy. Dau doar 8 pt ca nu e genul meu mie imi place mai bbw cu fund mare(wide hips, talie accentuata si sani medii) sincer dupa reenziile dinainte credeam ca e bbw dupa aprecierea mea este o tipa normal, medie ca dimensiuni si raport greutate/inaltime.Igiena ei 10Igiena in casa 10 Te imbratisez cu drag Alexia !Salut man, am citit despre "barbatul multiorgasmic" totusi nu ajung la performantele tale, cred ca ti-a trebuit mult exercitiu...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum