Sari la conținut

0784712079 , ALEXIA2018 bulevardul libertății numărul 12

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti

Va rog din suflet pt cei care nu stiti cum sa va spalati corect numai imi veniti, gelurile si ce va mai pun la dispozitie au rolul lor va rog mult, am dreptul de a imi selecta clientii . Tine doar de unii acest anunt

Si ai mai făcut ceva cu el în cazu ăsta?

Trebuia să îi spui că nu poți. simplu si la obiect. Banii înapoi și asta e.

Link spre comentariu

Va rog din suflet pt cei care nu stiti cum sa va spalati corect numai imi veniti, gelurile si ce va mai pun la dispozitie au rolul lor va rog mult, am dreptul de a imi selecta clientii . Tine doar de unii acest anunt

mai exista nespălati ???😂😂😂eu am crezut ca au dispărut

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0740001122
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0740001122
  • Oras:Bucuresti

pentru a elimna unele banuieli, te rog, analizele tale sunt ok ? sunt facute recent ? vreau doar sa imi elimin o grija legata de sexul oral neportejat avut cu tn. Multunesc

In locul tau, daca as avea cea mai mica ingrijorare/banuiala ca ceva nu e ok, n-as mai sta pe ganduri si mi-as face eu analizele. Te sfatuiesc sa o faci si sa nu o astepti pe ea sa iti zica daca sunt sau nu analizele ei ok.

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:București

Poftim?:))))))) ma acuzi pe mîne de vreo banuiala? In primul rand fac sex oral nep f rar si sunt f atenta si cn ma cunoaste stie ca merg la luna la analize din cauza fricii , da mi te rog un semn pe wap ca oricum trb sa merg din nou la analize si ne intalnim sau vi cu mine cand merg si ti le arat in fata. Nu am de cine sau ce sa ma feresc pt ca ma cunosc. Dar daca pretinzi sau ai vreo banuiala hai sa ne intalnim sa ti le arat si pe cele precedente ca am un dosar plin cat si acestea de urmeaza făcute.

Link spre comentariu

Plus ca mi se pare ceva dubios si cred ca vrei sa imi faci rau. Totul a fost gandit daca tu ai fost pe 1 aprilie dc ai lasat recenzie pe 24? Si pe 29 spui anumite chestii? Sigur a fost gandit pt a te crede lumea, asa fara recenzie fara nimic nu prea se pupa sincer

Link spre comentariu

Am fost și eu la Alexia, 1 dată sau de ori, asta în luna Aprilie mă refer, deci după data de 1 aprilie, au fost una sau 2 vizite, nu mai știu exact, că o vizitez destul de des, cam o dată la 2 săptămâni, și totul este în regulă !!!!

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am fost și eu la Alexia, 1 dată sau de ori, asta în luna Aprilie mă refer, deci după data de 1 aprilie, au fost una sau 2 vizite, nu mai știu exact, că o vizitez destul de des, cam o dată la 2 săptămâni, și totul este în regulă !!!!

De aici se poate da seama . Iti multumesc frumos te astept sa mai treci

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...