Sari la conținut

0784712079 , ALEXIA2018 bulevardul libertății numărul 12

Postări Recomandate

• Oras:București

Buna dragii mei , pt cei care nu ma știți numele meu este Alexia, 19 ani

LOCAȚIA :DRUMUL TABEREI 36

Serviciile mele sunt: oral pro-nepro in funcție de igiena, normal ( protejat)

Micii fantezii

69

GFE

Deepthroat

Face sitting

Diferite poziții

Annilingus , cunnilingus

Hand job

Finalizare corporală

Finalizare faciala contra cost (50 lei )

Prețul pt o finalizare este de 150lei

250h (2fin )

Programările se pot face telefonic , whatsapp și mesaje normale

Programul : 12-22

Poate sa difere programul uneori dar când sunt disponibila postez !!!

Confirmare cu 30 min înainte !!

Am dreptul de a îmi selecta clienții !

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Salutare fratilor, am fost si eu acum 2 zile la Alexia si am zis sa revin cu o recenzie ( tot daca mi-e cam lene s-o fac). Am facut programare pentru ora 17:00, dar a trebuit sa astept vreo 15 minute pentru ca sa intru, fata si-a cerut scuze si mi-a trecut semi-supararea ca sa zic asa. Bat la usa, imi deschide o fata care avea cu siguranta peste 1,75, deci destul de inalta, dar nu pentru mine neaparat, caci eu am 1,85. Aparent cateva kilograme in plus fata de poze, cur mare, tate mari. Am intrat si am fumat o tigara cu dansa si am mai facut putina conversatie pana sa intru la dus. As vrea sa depunctez pentru prosop, mie unul sincer mi s-a parut murdar, findca cam “mirosea”, dar nu am vrut sa intru in anumite polemici si am zis sa iasa o intalnire cat mai reusita. Am iesit din dus si a inceput actiunea. Urmatoarele note sunt: Oral 9, fara atentie la bijuterii, dar chiar se pricepe, la normal 8, si nu neaparat din cauza ei, dar nu am fost eu in forma si cam a murit, comportament 10, nimic de reprosat, vorbeste si se comporta frumos, iar la igiena tot 10 ii dau, nimic suspect, se ingrijeste fata. FK nu stiu, nu am incercat. Per total eu spun ca se merita sa mergi cel putin odata, in caz ca ai o atractie sau vrei sa vezi cum e cu un BBW. Doar ca parea plictisita in anumite momente, atata tot. Decartat 150 de lei pentru o finalizare. Tin sa mentionez ca e prima mea recenzie, deci sa nu veniti cu texte ca sunt pestelau sau chestii de genul, seara faina tuturor!

• Like 3
Link spre comentariu

Salutare fratilor, am fost si eu acum 2 zile la Alexia si am zis sa revin cu o recenzie ( tot daca mi-e cam lene s-o fac). Am facut programare pentru ora 17:00, dar a trebuit sa astept vreo 15 minute pentru ca sa intru, fata si-a cerut scuze si mi-a trecut semi-supararea ca sa zic asa. Bat la usa, imi deschide o fata care avea cu siguranta peste 1,75, deci destul de inalta, dar nu pentru mine neaparat, caci eu am 1,85. Aparent cateva kilograme in plus fata de poze, cur mare, tate mari. Am intrat si am fumat o tigara cu dansa si am mai facut putina conversatie pana sa intru la dus. As vrea sa depunctez pentru prosop, mie unul sincer mi s-a parut murdar, findca cam “mirosea”, dar nu am vrut sa intru in anumite polemici si am zis sa iasa o intalnire cat mai reusita. Am iesit din dus si a inceput actiunea. Urmatoarele note sunt: Oral 9, fara atentie la bijuterii, dar chiar se pricepe, la normal 8, si nu neaparat din cauza ei, dar nu am fost eu in forma si cam a murit, comportament 10, nimic de reprosat, vorbeste si se comporta frumos, iar la igiena tot 10 ii dau, nimic suspect, se ingrijeste fata. FK nu stiu, nu am incercat. Per total eu spun ca se merita sa mergi cel putin odata, in caz ca ai o atractie sau vrei sa vezi cum e cu un BBW. Doar ca parea plictisita in anumite momente, atata tot. Decartat 150 de lei pentru o finalizare. Tin sa mentionez ca e prima mea recenzie, deci sa nu veniti cu texte ca sunt pestelau sau chestii de genul, seara faina tuturor!

Multumesc pt recenzie ScZ pt prosop dar nu le refoloseasc niciodată de 2 ori posibil când le am adus de acasă ca le am spălat și cât au stat închise sa fi prin miros , vina mea cei drept !

Link spre comentariu

Buna dragii mei , pt cei care nu ma știți numele meu este Alexia, 19 ani

LOCAȚIA :DRUMUL TABEREI 36

Serviciile mele sunt: oral pro-nepro in funcție de igiena, normal ( protejat)

Micii fantezii

69

GFE

Deepthroat

Face sitting

Diferite poziții

Annilingus , cunnilingus

Hand job

Finalizare corporală

Finalizare faciala contra cost (50 lei )

Prețul pt o finalizare este de 150lei

250h (2fin )

Programările se pot face telefonic , whatsapp și mesaje normale

Programul : 12-22

Poate sa difere programul uneori dar când sunt disponibila postez !!!

Confirmare cu 30 min înainte !!

Am dreptul de a îmi selecta clienții !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...