? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 13, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 13, 2015 frate as vrea so muiez si eu pe curva asta da urat de tot. am auzit ca e o penala, ai place pula la neunie, face tot ce vrei, da nu prea stie sa se futa, adica dai tu ca spartu Citeste si tu o carte,pana revine curva s-o muiezi...sau nu stiu,insa orice ai face, sa nu aprinzi focul din soba, cu abecedarul...pastreaza-l! Uzziule! 1
toni02 Reputație: 0 Postat Martie 14, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 14, 2015 Citeste si tu o carte,pana revine curva s-o muiezi...sau nu stiu,insa orice ai face, sa nu aprinzi focul din soba, cu abecedarul...pastreaza-l! Uzziule!pana revine curva ti as da tie o muie labarule. te a intrebat cineva ceva, ce intri in discutii, vezi ti de pula ta daca vrei sa mai ai coaie pe langa ea. labarule
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 14, 2015 pana revine curva ti as da tie o muie labarule. te a intrebat cineva ceva, ce intri in discutii, vezi ti de pula ta daca vrei sa mai ai coaie pe langa ea. labarule Vreau..
toni02 Reputație: 0 Postat Martie 16, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 16, 2015 Vreau..ai grij de coaiemartalogule daca nu vrei sa fi eunuc
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 16, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 16, 2015 ai grij de coaiemartalogule daca nu vrei sa fi eunuc ami cer scuze,am crezut ka esti lacheu, dar se vede ca esti super şmenozat...ce-o fi fost in capul meu, nu stiu! Intrebare: ai idee cat e trenu' pe ruta Bucuresti-Timisora, sau Timisoara-Bucuresti? Dar microbuzu'? Salut..
toni02 Reputație: 0 Postat Martie 18, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 18, 2015 ami cer scuze,am crezut ka esti lacheu, dar se vede ca esti super şmenozat...ce-o fi fost in capul meu, nu stiu! Intrebare: ai idee cat e trenu' pe ruta Bucuresti-Timisora, sau Timisoara-Bucuresti? Dar microbuzu'? Salut..labare eu zic sa ti vezi de coaie, atat iti zic
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 18, 2015 Postat Martie 18, 2015 labare eu zic sa ti vezi de coaie, atat iti zicAi avut o zi d'aia proasta ? .........
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 18, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 18, 2015 labare eu zic sa ti vezi de coaie, atat iti zic Te-am zis lu' marean, fraiere! ))
toni02 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 25, 2015 Te-am zis lu' marean, fraiere! ))zi ma lu mata labare
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 27, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 27, 2015 zi ma lu mata labare Bine...mai vedem noi...
evo6 Reputație: 224 Postat Martie 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 27, 2015 Chiar nu mai vede nimeni ce se intampla pe topicul asta (si nu doar pe asta)?In loc de recenzii ati transformat nenumarate topicuriu in mIRC!Rog un moderator sa stearga balariile!
toni02 Reputație: 0 Postat Martie 28, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 28, 2015 Chiar nu mai vede nimeni ce se intampla pe topicul asta (si nu doar pe asta)?In loc de recenzii ati transformat nenumarate topicuriu in mIRC!Rog un moderator sa stearga balariile!treaba ta care e?
toni02 Reputație: 0 Postat Martie 28, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Martie 28, 2015 Bine...mai vedem noi... Bine...mai vedem noi...tu vei vedea cand vei ramane doar cu pula fara coaie langa ea.
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 28, 2015 tu vei vedea cand vei ramane doar cu pula fara coaie langa ea. Hai ca sugi pula deja, cocalar obosit ce esti! 'Te-n sloboz de analfabet!
toni02 Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Aprilie 2, 2015 Hai ca sugi pula deja, cocalar obosit ce esti! 'Te-n sloboz de analfabet! labare care i treaba ta, bagami as pula n mata si n familia ta.
jester Reputație: 5 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Aprilie 2, 2015 stie cineva daca mai presteaza servicii? si daca da la ce numar, ca vad ca pagina de facebook n-o mai are
sacadra Reputație: -1 Postat Mai 8, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 8, 2015 mai presteaza fata? nu mai raspunde nimeni la numarul respectiv...
mars Reputație: 5 Postat Iulie 4, 2015 Postat Iulie 4, 2015 cine ma poate ajuta cu fbul ei?va multumesc
Vizitator tmdud Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2015 Postat Iulie 4, 2015 Paula Inna o cheama, avea poze dezbracata mai demult.
roberttim Reputație: -2 Postat Decembrie 29, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 29, 2016 Mai știe cineva de ea?
adrianbratu92 Reputație: -302 Postat Decembrie 29, 2016 Postat Decembrie 29, 2016 e activa toata ziua pe fb , dar e proasta ingramadita si e si urata... deci nu va agitati 3
roberttim Reputație: -2 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 30, 2016 Era foarte buna la oral, mă interesează dacă mai prestează
adrianbratu92 Reputație: -302 Postat Decembrie 30, 2016 Postat Decembrie 30, 2016 Era foarte buna la oral, mă interesează dacă mai presteazăNu mai presteaza, decat daca ai vrajeala buna sa o aburesti cred ca mai vrea.... din ce am inteles are pe unu care a luat-o de buna , un client de al ei:)) 3
florinc20 Reputație: 149 Postat Decembrie 30, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 30, 2016 Cu Larisa m-am intalnit acum aproximativ 6 ani, am luat-o cu masina din parcarea de la Dan Paltinisanu. Nu stiu cum arata cand v-ati intalnit voi cu ea dar cand am cunoscut-o eu arata foarte saracacioasa...Am zis ca daca tot ne-am vazut sa mergem undeva pentru un oral, precizez ca am vrut doar cu prezervativ...tipa zicea ca este eleva, nu stiu daca avea 16 ani pe vremea aia....Luasem de acasa bani de 50 si de 100 lei, dar i-am lasat 10 lei intr-un final...era singura bacnota de 10 pe care o aveam la mine...sincer mi s-a facut mila de ea dar nu merita mai mult. Tin minte ca a trantit usa dupa ce am lasat=o in sensul de la AEM. Actiunea s-a petrecut undeva spre intrarea dinspre Mosnita...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum