dulceteseduce Reputație: 14 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 Buna dragilor am revenit la voi in oras 🥰🙂
gica 1955 Reputație: 4370 Postat Iunie 13, 2019 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Iunie 13, 2019 tarife ...servicii si zona unde poti fi gasita
dulceteseduce Reputație: 14 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 tarife ...servicii si zona unde poti fi gasita. Pe strada cismelei vizavi de ING ( ciresica) , mai multe detali la telefon
dulceteseduce Reputație: 14 Postat Iunie 13, 2019 Postat Iunie 13, 2019 Un numar de telefon?0722730920
dreamer69 Reputație: 441 Postat Iulie 23, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 23, 2019 Buna seara, Pe domnisoara am vizitat o cu ceva timp in urma in locatia de pe Cismelei. Am regasit in spatele usii de la intrare o domnisoara bruneta, inalta, subtire, draguta. Actiunea a decurs ok chiar daca a fost oarecum distanta.Locatie: 7 - bloc vechi, etaj superior, apartamentul fara imbunatatiri insa curat.Aspect: 8 - inalta, slim, draguta la fata. OP: 6 - Nimic specialNP: 7 - fiind tanara si avand carnea tare pe ea a facut ca totul sa mearg bine insa laImplicare n as spune ca exceleaza.GFE: 7 - amabila, zambeste la inceput dar in timpul actiunii parca nu mai e asa. Arata ca nu face asta din placere. Dupa parerea mea o domnisoara/doamna care desfasoara aceasta activitate ar trebui sa ti ofere foarte multa atentie, sa fie dragastoasa, sa nu ti dea senzatia ca te ai dus sa platesti pentru acest serviciu insa din pacate sunt putine femei care ofera asa ceva.Cu privire la domnisoara mai sus mentionata am incercat sa mai fac o programare insa telefonul era inchis.Totodata va mentionez ca mai avea o colega bruneta, foarte draguta, mai mica de statura decat ea, pe care am vizitat o si a fost foarte ok. 1
marcujan Reputație: 347 Postat Martie 14, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Martie 14, 2020 Mai activează?Tu întrebi asta la un an de când nu mai postează nimeni?
marcujan Reputație: 347 Postat Martie 14, 2020 Oras:Dobrogea Oras:Dobrogea Postat Martie 14, 2020 Mai activează?Și Sumerland🤦â€â™‚ï¸
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum